Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egynapos kirándulás a császárvárosba, Bécsbe a Schönbrunni kastély felkeresésével. Buszos utazás 1 főnek 6.900 Ft helyett 5.500 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 20., 2015-ig!

Bécsi egynapos kirándulás az  UNESCO világörökségi címmel kitüntetett Schönbrunni kastély felkeresésével.

Napunk során ellátogatunk az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett Schönbrunni kastélyhoz, amely évszázadokon át volt a Habsburg család fényűző, nyári rezidenciája. A hely  számos programlehetőséget kínál: a hatalmas francia parkban felsétálhatunk egészen a Gloriettig, ahonnan szép kilátás nyílik a városra, ellátogathatunk a híres (és világon legelső!) schönbrunni állatkertbe, vagy akár megnézhetjük a Kocsimúzeumot, ahol a császári szánaktól a koronázási hintóig számos különlegességet állítottak ki. 

Bécs híres bevásárlórésze a Mariahilfer Straße, ami egy szélesebb főút a belváros és Schönbrunn között, de a frekventált része csak a Westbahnhofig (Nyugati pályaudvar) tart. Az út két oldalán üzletek, áruházak sorakoznak, de sok környező utcában is nagyszámú kiskereskedelmi egység, bolt található. Ezen kívül a belváros is rengeteg üzlettel, étteremmel, kávéházzal várja a látogatókat, de a várostól távolabb több nagy bevásárlóközpont is létesült, széles árukínálattal. Az üzletek átlagosan reggel fél tíztől este hétig tartanak nyitva, szombaton hatig vagy ötig.

Value 6 900 Ft
Discount -20 %
Teljes ár: 5 500 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás tartalma:

- autóbuszos utazás

- csoportkísérő

- szervezés

Az egynapos bécsi utazás időpontja 2015. július 4. (szombat)

Az akciós kupon megvásárlását követően az utazást szervező TDM Travel Tours irodában jelentkezni kell június 20-ig, a helyet  a korlátozott darabszám miatt  le  kell foglalni a 06/27-319-381,  06/27-319382   telefonszámon, vagy az info@tdmtravel.hu e-mail címen.

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó, 4.800 Ft-ot az utazást  szervező irodának kell fizetni.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – TDM Travel Tours Kft.
Cég
TDM Travel Tours Kft.
Website
tdmtravel.hu
Phone
(06-27) 319-381
Address
2600 Vác, Budapesti főút 24.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!