Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egynapos buszos kirándulás sok élménnyel, DOBSINAI JÉGBARLANG – BETLÉRI ANDRÁSSY KASTÉLY – ROZSNYÓ – KRASZNAHORKA 10.990 Ft helyett 7.800 Ft. Most fizetendő 800 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 17., 2015-ig!

Egyetlen nap alatt csodálatos élményekkel gazdagodhatunk a Felvidék egyik látnivalókban gazdag vidékén, a Gömöri tájegységben barangolva. Elsőként a Dobsinai jégbarlangot tekintjük meg, amely Európa egyik legjelentősebb jégbarlangja. A jég a barlangban mint padlójég, jégesés, jégsztalagmit vagy jégoszlop jelenik meg. A jeges rész területe 9772 m2, legnagyobb vastagsága a Nagy-teremben 26,5 m. A barlang az Aggteleki-karszt és a Szlovák-karszt barlangjainak részeként 2000 óta az UNESCO Világörökség része.

Innen a betléri Andrássy-kastélyba utazunk tovább, ahol megismerkedünk a neves család történetével és értékes magángyűjteményével. Az impozáns épület a 17. század végén várkastélynak épült, ide költözött át az Andrássy család korábbi lakhelyéről, Krasznahorka büszke várából. A kastély teljes régi berendezése megmaradt, szemet gyönyörködtető a kifinomult ízléssel kialakított nemesi enteriőr. A 15.000 kötetet számláló könyvtárszoba egyike a legszebb barokk főúri könyvtártermeknek. A kastélyt körbeölelő 80 ha területű, tóval, vízeséssel, kúttal ékesített díszparkot Szlovákia legértékesebb és legszebben fennmaradt parkjai között tartják számon, illetve bejegyezték a világ legjelentősebb történelmi kertjeinek és parkjainak listájára is.

Ezt követően a közeli Krasznahorkaváraljára utazunk, ahol megtekintjük az Andrássy mauzóleumot. A gyönyörűen díszített szecessziós építményt Andrássy Dénes emeltette szeretett felesége emlékére. A polgári származású lány szerelméért a gróf vállalta az elsőszülötti jogaitól való megfosztást is. A településen járva egy rövid fotószünet erejéig kívülről megtekintjük a 2012-es tűzvész miatt máig felújítás alatt lévő Krasznahorka várát.

A közeli Rozsnyó hangulatos városkájában sétálva zárjuk a napot. A több mint 700 éves festői bányászvároska a Gömör felső részének szívében fekszik, óvárosában gyönyörű középkori és reneszánsz épületek láthatóak. 

Value 10 990 Ft
Discount -29 %
Teljes ár: 7 800 Ft
800 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A részvételi díj tartalmazza

szervezést,

- autóbuszos utazást, 

- csoportkísérő idegenvezetőt.

Az utazás időpontja: 2015. május 23., szombat és 2015. június 20., szombat.

Indulás:    6:15 Batthyány tér 86-os busz Óbuda felé tartó megállója előtt .

                6:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

Vidéki felszállási lehetőségek: Salgótarjáni Tesco áruház parkoló

Érkezés: késő este

Külön fizetendő belépőjegyek: (A belépőjegyek az utazás időpontjáig változhatnak.)

Dobsinai jégbarlang: Felnőtt 7€/fő, Nyugdíjas/Diák 6€/fő

Betléri Andrássy kastély és mauzóleum: Felnőtt 7,5€/fő, Nyugdíjas/Diák 5€/fő

Dobsinai jégbarlang: Felnőtt 7€/fő, Nyugdíjas/Diák 6€/fő

Betléri Andrássy kastély és mauzóleum: Felnőtt 7,5€/fő, Nyugdíjas/Diák 5€/fő

Most fizetendő 800 Ft, a fennmaradó 7.000 Ft-ot az utazást szervező  Pannonia Program- és Utazási Irodában kell befizetni.

Baleset, betegség és poggyász biztosítás az irodában kedvező áron köthető!

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!