Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egynapos buszos kirándulás június 2-án BadAussee-ba, ahol 64. alkalommal kerül megrendezésre a Salzkammerguti nárciszfesztivál. Egy főnek az utazás 36.990 Ft helyett 27.990 Ft, melyből most fizetendő 4.200 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 2., 2024-ig!

Az utazás programja:

Elutazás hajnali 1:00 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Érkezés 9 óra körül Bad Aussee-ba, ahol idén 64. alkalommal kerül megrendezésre a Salzkammerguti nárciszfesztivál. Az embernagyságúnál nagyobb méretben elkészült alkotásokat szorgos kezek készítik az előző éjszaka folyamán, hogy a rendezvény zárónapján sok ezer látogatónak nyújtsanak élményt. A fantázia által elképzelt figurákat a városka utcáin állítják ki, majd vonultatják fel a nagyközönség előtt, amelyek közül mindenki szavazatával hozzájárulhat az általa legszebbnek tartott figura dobogós helyre juttatásához. A rendezvényt vidám zene kíséri, miközben a népviselettel is meg lehet ismerkedni.

 

Nárciszfesztivál legkiemelkedőbb fénypontja a 2024. június 2-án, vasárnap tartott virágkarnevál. A városi felvonulás alkalmával 8.00 és 11.00 óra között Bad Aussee központjában csodálhatók meg a virágból készült műalkotások. Az érdeklődőknek elegendő idejük lesz a figurákat megcsodálni és lefotózni.

Ezzel egyidejűleg a vendégek a történelmi gyógyüdülőhely látnivalóit is felfedezhetik, a megfelelő hangulatról zenei és hagyományőrző csoportok, valamint regionális finomságok gondoskodnak. Ezután a virágból készült pompás figurákat átviszik a Grundlsee-hez, ahol 14.30-kor kezdődik a tavi karnevál. Mi is megnézzük ezt a különleges látványosságot.
Látogatásunk után indulás hazafelé, várható visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban (23-24 óra körül).
Belépőjegy: kb. 20 €.

Egyéb költségek:

Fix ülőhely: 2.500, - Ft/fő
BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Látogatásunk után indulás hazafelé, várható visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban (23-24 óra körül).

Az utazás időpontja  2024. június 2.

Most fizetendő 4.200 Ft, a fennmaradó 23.790 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Egyéb költségek:

Belépő: kb. 20 Euro

Fix ülőhely: 2.500, - Ft/fő
BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 0:45 órakor, Népliget, Planetárium mellett

Indulás: hajnali 1 órakor


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!