Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egynapos buszos kirándulás húsvéthétfőn Hollókőre és a sziráki Teleki-Degenfeld Kastélyhoz 8.490 Ft helyett 5.490 Ft-ért. Most fizetendő 550 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2017. április 11.-ig!

Az egynapos utazás programja:

Az eredeti formájában megőrzött, az UNESCO világörökségének részét képező, mesebeli szépségű Hollókő Ófalu megelevenedik Húsvétkor. A bájos, kontyolt  tetős palóc házakkal szegélyezett utcák az élő hagyomány és az életöröm ünnepének adnak színteret. A helybéliek magukra öltik gyönyörű népviseletüket. E napon lesz az elmaradhatatlan vedres locsolkodás, ahol a helyiek szoknyája nem maradhat szárazon. Zene, nóta, tánc a legjavából. A „ Felszállott a Páva” idei győzteseinek, a Haraszti Ikreknek műsorát is láthatjuk. A „Pávából” ismer Iglice együttes, a Nógrád néptáncegyüttes, a Góbé zenekar, a Kerekes Band fellépése teszi gazdaggá a nap programját. A kézművesek portékái között megtalálható lesz a művészien díszített hímes tojás. A legendás palóc vendéglátás ízei várnak ránk; a füstölt sonka, palócleves, juhtúrós sztrapacska csábít majd déli megpihenésre.

A felújított Hollókő Várában és körülötte a középkor hangulata éled újra bemutatókkal, fegyver- és viseletpróbával, korabeli ételekkel.

A falusi vigasságot követően a főúri élet pompájába pillanthatunk be Szirákon a Teleki- Degenfeld Kastély közösségi tereinek meglátogatásával. Egyedülálló a díszterem girsaille technikával való látszat architekturát adó XVIII. századi kifestése. Felidézzük a befolyásos Teleki család történetét: a kastély szülötte a tragikus sorsú gróf Teleki László, a szabadságharc francia nagykövete, a család híres hölgy tagja Teleki Blanka grófnő, a nemzeti szellemű magyar nőnevelés kezdeményezője. Végül kávézhatunk, bort kóstolhatunk a kastélypince éttermében.

A késő délután fényeinél szép felvételeket készíthetünk egyik legszebb vidéki barokk kastélyunkról.

Eredeti ár: 8 490 Ft
Kedvezmény: -35 %
Teljes ár: 5 490 Ft
550 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.


Az utazás időpontja:  2017. április 16. (hétfő)

Most fizetendő 550 Ft. a fennmaradó 4.940 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni. 

Külön fizetendő belépődíj:

- Palóc fogadás egységesen: 1.200 Ft,

- Húsvéti fesztivál belépő: felnőtt: 3.000 Ft, diák és nyugdíjas: 2.000 Ft, gyermek 10 év alatt ingyenes

- Sziráki Teleki-Degenfeld Kastély: egységesen 500 Ft, gyermek 14 év alatt ingyenes

A megadott belépődíjak a parkolási és foglalási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek Forintban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

Indulás:

7:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)

7:15 Blaha Lujza tér (Corvin Aruház parkoló)

Érkezés haza: 20 óra körül

Vevőtájékoztató: 

Kérjük, hogy a kuponvásárlást követő 48 órán belül történjen meg a bejelentkezésük, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni Önöknek a szabad helyeket.

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 
Útjainkról a +3630/592-6107 és a +361/341-3682 telefonszámokon is érdeklődhet a fenti nyitvatartási időben.n.

Irodánkban 2016.12.19-2017.01.08. között a személyes ügyfélfogadás szünetel. Ebben az időszakban csak e-mailben történő bejelentkezéseiket tudjuk fogadni. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Weboldal
pannoniatravel.hu
Telefonszám
(06-30) 592-6107
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!