Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Egynapos buszos kirándulás Bécsbe, egy főnek választható programokkal 7.990 Ft helyett 6.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. november 3.-ig!

Bécsi kirándulás választható programokkal :

 BÉCS – Szecessziós emlékek, 2018. július 14.-én

A kirándulás programja: 

Elutazás reggel 6.30 órakor, folyamatos utazás Bécsbe. Ezen a napon az osztrák főváros szecessziós emlékeit keressük fel. Elsőként az Otto Wagner Villát látogatjuk meg (belépő felnőtt: 11 €/fő gyerek, nyugdíjas: 6 €/fő). Ez az épület egyike azon értékes építészeti műemlékeknek, mely lebontásra várt, de mai tulajdonosa, Ernst Fuchs rajzoló, festő, képzőművész és építész megmentette, sőt a nagyközönség számára meg is nyitotta és magánmúzeumként működteti. A következő látnivalónk Bécs zöldövezetében áll. Az egykori Golicin hercegi birtokon létesült Pszichiátriai Klinikán gyógykezelték Széchenyi Istvánt. Itt található a legszebb látnivaló, az 1907-ben épült Szent Lipót Kórháztemplom (Kirche am Steinhof), a wagneri art deco és orientális szecesszió egyedülálló remekműve. Ezután a Naschmarkt közelében, a Linke Wienzeilén az Otto Wagner tervezte Majolika, illetve Pipacsos házakat tekintjük meg. A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség.

Visszaindulás 17 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21- 22 óra között.

BÉCS - HERMESVILLA, 2018. augusztus 4.

A kirándulás programja:

Elutazás reggel 6.30 órakor, folyamatos utazás Bécs belvárosába, a Maria Theresien Platz-hoz, majd a Hermesvillához (belépő kb. 10 €/fő). Természetesen lehetőség van egész napos szabadidőre is a belvárosban. A Hermesvilla az egykori császári vadászterületen fekszik. A villát Ferenc József ajándékként feleségének, Sissinek építtette, mint „az álmok kastélyát”. Ebben a romantikus épületben – amelyet hatalmas park vesz körül – nem kellett az udvari etikett szigorú szabályait követni. Sissi itt korlátlanul hódolhatott kedvenc időtöltésének, a lovaglásnak.

A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség.
Visszaindulás 17 órakor a Maria Theresien Plazt-tól, várható érkezés várhatóan 21-22 óra között.


Eredeti ár: 7 990 Ft
Kedvezmény: -13 %
Megtakarítás: 1000 Ft
6 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

BÉCS – A Schönbrunni állatkert, 2018. augusztus 20.

A kirándulás programja:

Elutazás reggel 6.30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Bécs Belvárosáig, majd onnan a Schönbrunni kastélyhoz.( (Kérjük, aug. 20-án az esti lezárások miatt ne autóval érkezzen a Blaha Lujza térre!!!)

A Schönbrunni kastély, a park és az állatkert Ausztria leglátogatottabb kulturális és szabadidős nevezetességei közé tartozik. Az állatkertet 1752-ben alapították és így a világ legrégibb, még működő állatkertjének számít. 17 hektár területen valamennyi földrész állatai megtalálhatók. Részben barokk környezetben tekinthetjük meg a nagy pandákat, a koalamedvéket, a hatalmas esőerdő-házat, egy korallszirtet, az afrikai elefántokat, a majomszigetet, egy pelikánkolóniát…., összesen több mint 500 állatfajt, amelyek közül számosat csak ritkán láthatunk állatkertben. Az állatkert központjában a 18. századi barokk ékszer, a császár pavilon ma kávézóként és étteremként működik. Teraszáról meg lehet figyelni a nagy pandákat és az Afrika- létesítmény állatait. Megjegyzés: érdemes mogyorót, diót hozni a mókusoknak. Visszaindulás a Schönbrunntól 16.30 órakor, a Belvárosból 17 órakor. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21-22 óra között. (kastélybelépő: felnőtt: 17,50 €/fő, gyermek 6-18 éveseknek: 11,50 €, 19-25 éves diákoknak: 16,20 €, diákigazolványt kell felmutatni, állatkerti belépő: 18,50 €/fő, gyermek és fiatalkorú: 6-19 éves korig 9 €, érvényes igazolvány bemutatása esetén vehetők igénybe, 6 éves kor alatt ingyenes).

BÉCS – PRÁTER Madame Tussaud Panoptikum, 2018. szeptember 15.

A kirándulás programja:

Elutazás reggel 6.30 órakor, folyamatos utazás Bécs belvárosába. Egész nap szabadidő, vagy látogatás a Práterben, ahol Bécs egyik különlegessége, a világhírű Madame Tussaud Panoptikum várja a látogatókat (belépő 17,50 €/fő, 10 főtől). Az érdeklődők 65 viaszfigurával találkoznak. Ferenc József és Sisi, Wolfgang Amadeus Mozart, Mária Terézia vagy Gustav Klimt – hogy csak néhány nevet említsünk az osztrák nagy történelmi személyiségek közül. Nemzetközi téren is találkozunk ismerősökkel: pl. Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson képviselik a sztárokat; a világpolitika színpadáról pedig Mahatma Gandi és Nelson Mandela jelennek meg. Az interaktív kulisszák mögött versenyre kelhetünk egy intelligencia-teszt keretében Albert Einsteinnel vagy vezényelhetjük Johann Strauss Kék Duna keringőjét. Néhány érdekesség: egy viaszfigurának az előállítása 3-6 hónapot vesz igénybe. Több mint 500 pontos mérés és kb. 200 fotó szükséges ahhoz, hogy a részleteket teljesen élethűen tudják visszaadni. Az itt látható figurákhoz megközelítően 800 munkaórára volt szükség és kb. 200 ezer euróba kerültek. A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, így a Práter játékainak kipróbálására is lehetőség nyílik.

Visszaindulás 17 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21-22 óra körül.

BÉCS – HOFBURG, 2018. október 20.

A kirándulás programja:

Folyamatos utazás Bécs belvárosáig, ahol egész napos szabadidő áll rendelkezésre, vagy fakultatív program keretében a Hofburgot lehet megnézni (belépő kb. 15 €/fő). A Hofburg több mint 600 éven át a Habsburg-dinasztia rezidenciájaként működött. A berendezett szobák Ferenc József és Erzsébet császárné életének korát idézik. A lakosztályok mellett kiemelt szerepet kap a Sisi Múzeum, amelyben Erzsébet személyes használatú tárgyai mellett azt is láthatjuk, hogyan lázadt az udvari szertartási rend ellen, miként menekült a szépség kultuszába és miért volt annyira fontos számára, hogy olyannyira karcsú maradjon. A császári háztartás egykori kincsei ma az ezüstgyűjteményben csodálhatók meg. Az értékes üveg-, ezüst- és porcelántárgyak mellett az udvari konyhában használatos, a sütéshez és a főzéshez szükséges kellékeket is megnézhetjük.
A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség.
Visszaindulás 17 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21- 22 óra között.

-  BÉCS a Kapucinusok kriptája, 2018. november 03.

A kirándulás programja:

Elutazás reggel 6.30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, folyamatos utazás Bécsig.
Habsburg Mátyás felesége, Anna császárné adományozta halálos ágyán 1618- ban kapucinusoknak  a területet, hogy megépíthessék rajta templomukat és kolostorukat, azzal a kikötéssel, hogy a templom kriptája a Habsburg-ház családi sírboltja legyen. A Császári kripta azóta a család 140 tagjának – köztük 12 uralkodónak – a temetkezési helye. A legutolsó temetés 2011. július 16-án történt, amikor Habsburg Ottót helyezték örök nyugalomra (belépő kb. 6,- €/fő). A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Parlament, Városháza, Opera, vagy vásárlási lehetőség.

Visszaindulás 17 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21- 22 óra között.

Minden utazáskor találkozás 6.00 órától a Blaha Lujza téren, indulás: 6.30 órakor.FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költség:

- Belépők, az ajánlatoknál részletezve.

- Biztosítás: 590,-Ft/fő
- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő
Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Weboldal
kalandozastravel.hu
Telefonszám
(06-1) 317-1256
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!