Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egynapos buszos kirándulás augusztus 10-én a Plitvicei - tavakhoz! Az utazás 1 főnek 27.990 Ft helyett 19.790 Ft, most fizetendő 2.970 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 10., 2024-ig!

Harmónia és varázslat. Ez fogadja a látogatókat a Plitvicei Nemzeti Parkban, mely évente egyre vonzóbb a turisták között! Idén Önnek is látnia kell végre ezt az oly könnyedén elérhető szépséget!
Európa egyik legszebb természeti kincse. A tavaknál sétálva olyan érzésünk van, mintha egy mesevilágba csöppennénk. Csodálva nézi az ember a víz játékát, tündöklő színeit."

 

Az utazás programja:

Indulás az adott napon hajnali 1 órakor a Népligetből. Folyamatos utazás a Plitvicei-tavak vidékére, éjszaka az autóbuszon. Útközben rövidebb pihenőket tartunk. Érkezés a reggeli órákban (várhatóan 8-9 óra körül) a Plitvicei Nemzeti Parkhoz. A park legérdekesebb látnivalója a Plitvicei-tavak, amely Európa egyik legszebb természeti látványossága. A Mala Kapela és a Pljesevica hegyvonulatainak találkozásánál több folyócska fut össze, melyek egységes tórendszert hoztak létre. Az évezredek során a folyócskák összegyűlt vize kivájta a medret, a tavak vize kioldotta a mészkövet és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes táj alakult ki. A legnagyobb vízesés 78 m magasból, hatalmas robajjal zúdul alá. 1979-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A parkban tett gyalogos látogatás kb. 5-6 órát vesz igénybe. 16 órakor indulás hazafelé, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Várható érkezés Budapestre 23-24 óra körül. 

Egyéb költségek:

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. (Kérjük, hogy pontos összeggel készüljenek). A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő ára is elfogadásra kerül.

Belépő: 

Felnőtt 35 Euró/fő, diák 24 Euró/fő (diákigazolvány szükséges), gyermek (7-18 éves korig) 13 Euró/fő, (15 fő felett) Plusz 3 Euró/fő regisztrációs díj. 

(gyerekjegy, diákjegy igényüket kérjük foglalásnál jelezzék) 

A parkban csak kártyás fizetés lehetséges, a készpénzt nem fogadják el!

BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő                 

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Az utazás   időpontja 2024. augusztus 10.

Most fizetendő 2.970 Ft, a fennmaradó 16.820 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Belépő: 

Felnőtt 35 Euró/fő, diák 24 Euró/fő (diákigazolvány szükséges), gyermek (7-18 éves korig) 13 Euró/fő, (15 fő felett) Plusz 3 Euró/fő regisztrációs díj. 

- BBP + stornó biztosítás: 990,- Ft/fő                 

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Találkozás:      0:45 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás:           hajnali 1:00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

 

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!