Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egynapos buszos kirándulás 1 főnek Ausztria egyik legszebb vízeséséhez, a Myra vízeséshez és a Bécshez közeli Hohe Wand sziklahegyhez 15.990 Ft helyett 8.990 Ft-ért. Választható időpontok!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 6., 2018-ig!

A Hohe Wand egy Bécs környéki sziklahegy, mely szigetként emelkedik ki a környezetéből. Nemcsak a sziklamászók kedvelt célpontja, hanem a turistáké is, mivel a sziklatömbre kiépített autóút is vezet. 

Value 15 990 Ft
Discount -44 %
You Save 7 000 Ft
8 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A fennsíkon az alábbi élmények várják az odalátogatót:
- a hegytetőn létesített kilátóról gyönyörködhetünk a Schneebergtől a Dürre Wandon át egészen a Bécsi Erdőig terjedő panorámában.
- a sziklaösvény lépcsők és hidak segítségével vezet a különböző sziklaalakzatok mellett, ahol elhaladunk a Czerny-barlang bejáratánál is. Szép kilátópontok és fényképezési lehetőségek. Az ösvény a nem hegymászóknak is olyan igazi élményt nyújt, mintha alpinista módra járnák végig a sziklafalakat.
- a sziklára épített - a Grand Canyon üveg-kilátójához hasonló - és a mélység fölé magasodó egyedülálló kilátóterasz feledhetetlenül különleges élményt nyújt.
- a vadkifutóban természetes körülmények között figyelhetjük meg a kőszáli kecskéket, szarvasokat, muflonokat, dámvadakat, lámákat és mormotákat.

Ezt követően a közelben felkeressük a Myra- vízesést, amely a természet lenyűgöző előadása. Hidak és lépcsők biztosítják a vízesés közvetlen közelről való megismerését a romantikus völgyön keresztül. A Myra völgyében néhány évtizeddel ezelőtt még vízimalmok és fűrésztelepek dolgoztak.

A kupon tartalma:

- utazás autóbusszal

- szervezés

- utaskísérő

 Egyéb fizetendő:

-  belépők: 15 éves kortól: 5,- €/fő, 6 éves kortól: 1,50 €

- 25 fő fölötti csoportnál: 4,- €/fő

-  biztosítás (590,- Ft/fő/nap)

-  Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

-  Adminisztrációs díj: 1.500,- Ft/fő


Az utazás választható időpontjai: 2018. április 22., augusztus 12., október 6.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Indulás: 6:00 órakor
Találkozás: 5:30 órától a Blaha Lujza téren


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!