Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egy mesés nap Ausztria leghíresebb szurdokvölgyében július 25-én, busszal 1 főnek 14.990 Ft helyett 9.990 Ft. Most fizetendő 1.300 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható July 10., 2015-ig!

Egy meseszép napot tölthetünk el Ausztria leghíresebb és egyben legszebb szurdokvölgyében. Látványos vízesésekkel, vad zuhatagokkal és kellemes alpesi környezettel vár bennünket Ötscher-Tormauer Nemzeti Park.

1. nap: Budapest, Ötscher-Tormauer Nemzeti Park, Budapest. Reggel, 5 órakor találkozunk a Hősök terén a Műcsarnok mögötti buszparkolóban, indulás 5.15-kor. Utazásunkat rövid pihenőkkel szakítjuk meg, majd a kora délelőtti órákban érkezünk Ausztria egyik legpompásabb szurdokához. A messze földön is híres szurdokban a kezdetekben jól kiépített ösvényen haladunk. Körülöttünk a természet csodái láthatóak: álomszép vízesések, zuhatagok és a sziklás hegyoldal szédületes látványa kíséri utunkat. A túra további része picit nehezebb, de a jól kiépített pallós részek sem okozhatnak gondot a kirándulóknak. A kora délutáni órákban érjük el az Ötscherhias menedékházat, ahol finom meleg levest vagy habos sört vásárolhatunk. Innen egy kis erdei ösvényen kapaszkodunk föl, hogy az autóbuszunkhoz egy kisvasút segítségével térjünk vissza. A késő délutáni órákban kezdjük meg a hazautazásunk, Budapestre várhatóan a késő esti órákban érkezünk.

Túratáv: 13 kilométer, szintemelkedés: 250 méter fel/le, menetidő: 4-5 óra.

Value 14 990 Ft
Discount -33 %
Teljes ár: 9 990 Ft
1300 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az akciós utazás tartalma:

- utazást busszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

-  szervezést

-  magyar nyelvű túravezetést.

Az alapár nem tartalmazza: a belépők és a kisvasút árát (kb. 5 euró/fő), az étkezést, a biztosítást, valamint a illetve az adminisztrációs díjat (1.000 Ft/fő)

Időjárás: tavasszal és nyáron is hűvösebb időre számíthatunk a hazai időjáráshoz képest. Érdemes magunkkal hozni meleg kabátot és pulóvert, illetve esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatóak.

Felszerelés: túracipő/túrabakancs, kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.

Pénzügy: a belépők mellé (kb. 15-20 euró/fő) érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincsen!


Az akciós utazás időpontja 2015. július 25.

Most fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó 18.690 Ft a kuponkód bediktálásával Budavár Tours Utazási Irodában kell rendezni.

Időpont egyeztetés szükséges a korlátozott számú helyek miatt az 1/356-5656 vagy 1/355-4299 számon vagy az ertekesites@budavartours.hu e-mail címen. (Létszám: 32-45 fő.)Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 356-5656
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!