Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egy csodálatos kultúrális feltöltődés - Melki Apátság és Linz. A buszos kirándulás május 19-én 1 főnek 27.990 Ft helyett 19.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 2.970 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 19., 2024-ig!

Osztrák Dunakanyarnak is nevezik Wachau régió bortermő vidékét, amely Bécstől alig egy órányira fekszik Alsó-Ausztriában. Hangulatos kisvárosok, teraszos szőlőföldek sorakoznak a Duna mentén. Wachau az UNESCO Kulturális Világörökség része, a National Geographic pedig 2009-ben a melki bencés apátsággal együtt a „Best Historic Destination in the World” címmel tüntette ki. Wachau nyugati bejáratánál fekszik Melk városa. Linz Felső-Ausztria tartományának székhelye. Ausztria harmadik legnépesebb városa. 2009-ben Linz volt Európa egyik kulturális fővárosa.

 

Value 27 990 Ft
Discount -29 %
Teljes ár: 19 790 Ft
2 970 FtVedd meg most!
Give it as a gift
Share with others

Az utazás programja:

Első megállónk a melki Szent Benedek-rendi apátság. Melk az osztrák Dunakanyar nyugati kapuja. A település legfőbb vonzereje a bencés apátság és apátsági templom, melynek monumentális épületegyüttese a Duna felett emelkedik egy hatalmas sziklatömbön. Wachau jelképeként az UNESCO világörökségi védelmét élvezi. Több mint 900 éve élnek itt szerzetesek Szent Benedek regulája szerint és látják el feladataikat, az oktatást és a lelkipásztori teendőket. Az apátság megtekintése után a gyönyörű parkjában sétálunk. Elhagyva ezt a csodálatos helyet, utunkat folytatjuk, majd a délutánt Linz felfedezésével töltjük. Először Linz „házihegyére”, a Pöstlingbergre érkezünk. A bazilikát pár perc sétával érjük el. A hegycsúcson áll a Szűz Mária hét fájdalmas Bazilika. Kedvelt kiránduló hely, ahonnan csodás panoráma nyílik a Mühlviertel-vidékre, az Alpokra, és Linzre. Majd Linz városnézésével folytatjuk a napunkat. Linz Felső- Ausztria tartományi székhelye. Egy séta keretében megnézzük a főteret, az egykori várat, a régi dómot, a plébánia templomot és az új dómot, majd szabadidő.

Hazaindulás 17 órakor. Visszaérkezés várhatóan 23-24 óra között.

Belépő jegyek: kb. 20,- €/fő

A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát, kb. 20 €

- az étkezést 

- a Biztosítás + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

 

 

Az utazás időpontja 2024. május 19.

Most fizetendő 2.970 Ft, a fennmaradó 16.820 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodánál kell rendezni.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést, 

- a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők árát,

- az étkezést, 

- a biztosítást, 

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 4.45 órától,  a Népliget, Planetárium mellett
Elutazás: 5.00 órakor

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1056
Address
1075 Budapest, .Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!