Iratkozz fel hírlevelünkre!

Egész évben beváltható kupon a FÜRDŐVÁROSBAN, Gyula új gyöngyszemében az"Almafa Apartmanban" -ban, a Gyulai Várfürdő közelében: 2 főre 3 nap / 2 éj: 20 000 Ft helyett 14 990 Ft-ért. Most fizetendő: 2 235 Ft. A 2013- as év kuponja!

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 31., 2013-ig!

A klímás, új építésű, zárt garázsos Apartman Gyulán a fürdőövezetben, a belvárosban található, igényesen berendezett, a felújított várfürdő és az egyedülálló téglavár teljes közelségében. Az Apartman és a gyulai Várfürdő között mindössze 200 m a távolság. Gyula város centruma a szállástól 150 méterre van. Különleges ez a kupon: 2013 Dec 25.-ig beváltható! Szép kártya elfogadó hely. 

Value 20 000 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 14 990 Ft
2 235 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A kupon tartalmaz:

TV a szobákban,

felszerelt konyha,

apartmanok fürdőszobával és WC - vel,

mikro,

hűtő,

2 és 4 ágyas szobák várják a vendégeket. 


A kupon tartalma: 

  • 2 fő részére
  •  3 nap: 2 éjszaka szállás


fakultatív:

+ reggeli 1 990 Ft / Fő / 2 alkalomra

 

Gyula nevezetességei:


Gyulai Várfürdő:

gyógyfürdő, élményfürdő és strand, nappali és éjszakai nyitva tartással is szezonálisan. 


Százéves cukrászda Gyula

A cukrászda elsőként az 1840-ben üzemelt. Napjainkban is régi, tökéletesen restaurált bútorokkal van berendezve, melyeket az idelátogatók használhatnak. Ma is cukrázdaként működik, éredmes betérni egy kávéra, fagylaltra és hagyni, hogy megérintsen bennünket a régi korok hangulata. A cukrászdában egy kisebb kiállítás is látható a korabeli mesterek szerszámaiból, eszközeiből. Egész éven át nyitva tart. A 100 éves cukrázda valójában sokkal több ideje üzemel, mint a a nevéből kitűnik. A gyulai költő Simonyi Imre is naponta ellátogatott ide. Ha Gyulán jár, ne hagyja ki ezt a patinás helyet! Nyáron a terasz is üzemel.


A Gyulai vár

A gyulai vár a 15.század első felében épült. Leírások az egyetlen épen maradt alföldi téglavárként említik, mely 130 évig török kézen volt. (1566-1695) A nyári színházi rendezvények, előadások egy részét a várudvarban tartják több mint 40 éve. A várfürdő és a gyulai vár között a csónakázótó terül el, ahol nyáron a szabadtéri játékok, a jazzfesztivál ideje alatt tószínpadot állítanak fel, a fellépések egy része itt zajlik.


Csigakert

A Csigakert a Mátyás király és a Part utca között terül el. Közvetlen szomszédságában a várfürdő.  Kellemes pihentető sétát tehetünk itt, szépen rendberakott, gondozott park. Azért ez a neve, mert korábban volt egy mesterségesen létrehozott dombon egy csiga alakban lefutó sétány. Kattintson a képre, és nézzen körbe a helyszínen!


A gyulai evangélikus templom

A 80 éves gyulai evangélikus templom bemutatása képekben, melyben interaktív panoráma fótókat láthat a templom belső teréről több nézőpontból készítve. Olyan helyekről tekitheti meg a templomot, ahonnan ritkán nyílik alkalma látogatónak szemlélődni. Közvetlenül az orgona mellett készült gömbpanorámát is megtekinthet.


Telefonos bejelentkezés szükséges:  20 / 82-30-829

 

A helyszínen fizetendő:  380 HUF (IFA) / fő / nap

 

Fizetés: most fizetendő: 2 235  Ft, a helyszínen fizetendő: 12 755  Ft készpénzben, vagy Szép Kártyával. Mind három Szép Kártyát elfogad a szolgáltató.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Arika Vendégház
Cég
Arika Vendégház
Website
almafa-apartman.hu
Phone
(06-20) 823-0829
Address
5700 Gyula, Horváth Ferenc utca 5/A/4

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!