Iratkozz fel hírlevelünkre!

Eger – A barokk ékszerdoboz, Termál- és Strandfürdő, Török fürdőlátogatással. Egynapos buszos kirándulás május 1-én 1 főnek 13.990 Ft helyett 8.790 Ft, most fizetendő 1.300 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 1., 2023-ig!

Eger – akik már jártak itt, azok méltán nevezik ezt a várost ékszerdoboznak. Nem véletlen, hogy évek óta az ország leglátogatottabb városai közé tartozik. Évszázadok során számos fontos esemény színtere volt, minden magyar számára egyet jelent a hősies helytállással, a kitartással, a hazaszeretettel, amelyre példát Dobó István várkapitány és az egri várvédők adtak az 1552-es törökök elleni harcok során. A Szépasszony-völgy Eger legnagyobb kiterjedésű, összefüggő borpincés területe. A ma közel 200 pincét számláló Szépasszonyvölgy az elmúlt évszázadokban szorosan összekapcsolódott az egri borok hírnevével. Nevét egyesek szerint az ősvallás egyik istenasszonyáról kapta, mások szerint pedig egy híresen szép asszony árusította itt az egri bort.

Indulás Budapestről fél 9-kor. A mai napot a fürdőzés élményeinek szenteljük. Természetesen, aki szeretné, töltheti az egész napot a város felfedezésével is. Az egri termálfürdő, Magyarország egyik legszebb, legismertebb fürdőhelye. Az 5 hektáron elterülő parkfürdő a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók Paradicsoma! A fedettnyitott vízi élménysziget 13 medencével, sportpályákkal, játszótérrel és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik. (kiegészítő jegy 1.800,- Ft)

 

 

 


Value 13 990 Ft
Discount -37 %
Teljes ár: 8 790 Ft
1300 FtVedd meg most!
Give it as a gift
Share with others

A Török Fürdő Eger különlegessége a felújított műemléki környezet és a meglehetősen ritka, radon tartalmú gyógyvíz. Az egri Török Fürdő vidéken az egyetlen fennmaradt és működő törökfürdő. Az egri Török Fürdőt Arnaut pasa emeltette, a gyönyörű, arany kupolás fürdőben a hithű mohamedánok tisztálkodhattak és társaloghattak. Ez a csodás fürdő – többszöri felújítást követően – még mindig áll és hat medencével, magas színvonalú wellness-és gyógyászati szolgáltatással várja vendégeit.

Hazaindulás 18 óra körül, Budapestre érkezés 20-21 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

-Belépők: Felnőtt belépő 3.200,- Ft/fő, Gyermek (4 éves kor felett), diák (23 éves korig), nyugdíjas belépő 2.600,- Ft/fő, Török fürdő + 1.800,- Ft/f

- Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Az utazás  időpontja  2023. május 1.

Most fizetendő 1.300 Ft, a fennmaradó 7.490 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 8.15 órától a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál
Indulás: 8.30 órakor


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!