Iratkozz fel hírlevelünkre!

Dörgicse – Levendárium, romtemplomok és Balatonfüred. Egynapos buszos utazás 1 főnek 11.990 Ft helyett 7.490 Ft, most fizetendő 1.100 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 20., 2021-ig!

A Balaton-felvidék leghangulatosabb templomromjait Dörgicsén találjuk. Ráadásul mindjárt három Árpád-kori templom maradványa is tanúskodik a régmúlt időkről. A három településrész ma is jól elkülönül egymástól. A három romból Alsódörgicse temploma a leglátványosabb, elsősorban csodálatos fekvése és magas tornya teszi a legnépszerűbb célponttá. A felsődörgicsei rom építészetileg a legérdekesebb, míg a kisdörgicsei templomrom a legszerényebb és a legkisebb a három közül.

Value 11 990 Ft
Discount -38 %
Teljes ár: 7 490 Ft
1100 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az egynapos kirándulás programja:

Utunk első állomása a gyönyörű Levendárium. A helyi Levendula Major nem csak a levendula miatt érdekes. Az elbűvölő táj, a balatoni panoráma, a kellemes környezet, a hely kulturális értékei, a pompásan virágzó levendula mind elemik az itt eltöltött idő értékét. A Majorban szakszerű vezetésen veszünk részt, levendulával ízesített termékeket kóstolhatunk és természetes alapanyagokkal készített termékek közül válogathatunk. A biogazdaságban termesztenek orvosi és hibrid levendulát, amelyből 100% tisztaságú, magas gyógyító tartalmú, bio minősítésű illóolajat és virágvizet készítenek évről- évre. Különleges formában ültetett és kortárs szobrokkal díszített bemutatókert nem csak madártávlatból megejtő látvány, hiszen több mint 30 különböző levendulafajta várja itt a kíváncsi látogatót. Szakvezető kíséretében végigjárjuk a kertet, majd egy kóstolón veszünk részt (Kóstoló: levendula szörp/ gyógynövénytea levendulás teasüteménnyel). Ára: 2.000 Ft/fő (Gyermek: 0-6 év: INGYENES, 7-18 év: 1000 Ft) Program körülbelül egy óra plusz szabadidő. Aki szeretne levendulát szedni, maradhat még a program után, melynek ára 1.500,-Ft/tasak.

A többiekkel két Árpádkori templomromot fogunk megtekinteni egy séta keretében. Először a Felsődörgicsei majd a Boldogasszony templomromot nézzük meg. Sétánk után az egész csoport buszra száll, és innen már együtt folytatjuk utunkat a harmadik templomromhoz, a Kisdörgicsei templomromhoz.

Napunk utolsó állomása Balatonfüred. Két lehetőség közül lehet választani, a hátralévő időben szabadidőt biztosítunk vagy egy közös séta keretében megismerkedünk a város főbb látnivalóival. (Tagore sétány, Szívkórház, savanyúvízforrás, Kőszínház, Kerek templom, Jókai Villa, kikötő, Halász és Révész szobor)
Visszaindulás Budapestre 18 órakor.

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők 

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő


Az utazás  időpontja  2021.június 20. (vasárnap)

Most fizetendő 1.100 Ft, a fennmaradó 6.390 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7:30 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 8.00 óra

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépők 

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/főAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!