Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Dél Olaszország gyöngyszeme Nápoly! Repülővel 4 nap, 3 éjszaka 2 főnek ***-os szállodában reggelivel az olasz csizma déli részére. Februárban és márciusban 188.990 Ft helyett 129.990 Ft-ért. Most fizetendő 16.500 Ft. Opcióban egyéb időpontok!

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. június 30.-ig!

Nápoly, Dél-Olaszország legnagyobb városa. Nápoly lakossága kb. 1 millió fő, ezzel Róma és Milánó után a harmadik legnagyobb olasz város. Gazdag történelme, kulturális élete van. Híres népszokásairól, valamint konyhájáról. A nápolyi nyelv (napulitano), Olaszország egyik gazdag és színes regionális nyelve. Történelmi jelentősége, valamint kiemelkedő gazdasági teljesítménye révén Dél- Olaszország nem hivatalos fővárosának tartják. Ez a tény a több ezer éves történelmi múltra vezethető vissza, melyben szinte minden nemzet kiemelkedő szerephez jutott. A város elődjét a környék egyik dombján Kr. e. VIII. században görög telepesek alapították Paleopolisz, azaz régi város néven. Ezt a települést a későbbiekben a szamniszok, majd a rómaiak hódították meg. A rómaiak, aztán kiterjesztették a városhatárt egészen a tengerig, művüket pedig új városnak, vagyis Neapolisnak keresztelték. Mindenféle nemzet kivette részét a város történelmének alakulásában, Anjou, Bourbon, Habsburg uralom után a XIX. századra Nápoly jelentős kikötő ős kereskedelmi város, és nem utolsó sorban a dél-olaszországi turisták elsőszámú célpontja. Nem csoda, hiszen egyórányi távolságra számos látnivaló közelíthető meg, úgy, mint Capri, Ischia, a Vezúv, Pompeji, vagy Herculaneum.

Eredeti ár: 188 990 Ft
Kedvezmény: -31 %
Teljes ár: 129 990 Ft
16 500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Nápoly és környéke Olaszország egyik legkedveltebb célpontja, hiszen maga a város is számtalan látnivalót kínál, és a környéken található kirándulóhelyek, mint például Pompei romvárosa, Capri és Anacapri szigetei vagy az Amalfi part mindenkinek életre szóló élményt jelentenek.

Töltsön el 4 felejthetetlen napot Nápolyban!

A csomag tartalma: Az ár az összes költséget tartalmazza 2 főre.
- repülőjegy, Utazás a Ryanair légitársaság járatával Budapest – Nápoly Budapest   útvonalon
- repülőtéri illeték
- 3 éjszaka szállás város közeli 3*-os szállodában, belváros közeli szálloda kétágyas   szobáiban  (pl.: Hotel Joyfull vagy hasonló)
- reggelis ellátás

Opcionálisan választható időpontok:

- Április, május, június felár: 10 000 Ft/2 fő, 188.990 Ft helyett 139.990 Ft. Most fizetendő 16.500 Ft, a fennmaradó 123.490 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Utazás időpontja:  2018. február, március  minden héten szombaton a szabad helyek függvényében. Kivéve ünnepi időszakok!

A kupon megvétele előtt tájékozódj az irodában a szabad helyekről!

Most fizetendő 16.500 Ft, a fennmaradó 113.490 Ft-ot  az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, ez az ár 2018 májusi utazásra érvényes.

A kedvezményes ár csak a kupon megvételével érvényes!

Opcionálisan választható időpontok:

Április, május, június felár: 10 000 Ft/2 fő, 188.990 Ft helyett 139.990 Ft. Most fizetendő 16.500 Ft, a fennmaradó 123.490 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Külön foglalható:
- fix ülőhely (a költségéről érdeklődjön az irodában kb. 4 000 Ft/fő-től). Fix ülőhely foglalása nélkül a rendszer automatikusan osztja ki az ülőhelyeket (2 vagy több fő esetén az egymás melletti székeket nem garantálja a légitársaság)
- betegség-, baleset és poggyászbiztosítás: Colonnade Classic kalkulált: 550 Ft/fő/nap; Prémium kalkulált: 720 Ft/fő/nap; Privilég kalkulált 920 Ft/fő/nap
- Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap
- sztornóbiztosítás 1%
Poggyász információk:
Az utasok egy kézipoggyászt, amelynek mérete max. 55 cm x 40 cm x 20 cm és 10 kg súlyú lehet, illetve egy kisméretű táskát pl. kézitáska, laptoptáska stb., melynek mérete max. 35 cm x 20 cm x 20 cm vihetnek magukkal, amennyiben elsőbbségi beszállás szolgáltatást vásároltak (áráról érdeklődjön az irodában).
Amennyiben nem vásárolt elsőbbségi beszállás szolgáltatást, akkor is 2 poggyászt vihet magával, azonban a 10 kg-os kézipoggyászt felcímkézik a beszállókapunál, és a poggyásztérben helyezik el, amelynek nincs további díja. A kisebb poggyászt felviheti magával az utastérbe.

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

•          kuponkód

•          program neve és dátuma

•          utazó/k neve

•          pontos születési dátum (év/hónap/nap)

•          e-mail cím

•          telefonszám

•          lakcím

Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról.

Foglalásodról visszaigazolást kapsz.Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
budavartours.hu
Telefonszám
(06-1) 355-4299
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!