Iratkozz fel hírlevelünkre!

Dél-csehországi kastélyok, 2024. október 26-29.! 4 nap/3 éjszaka szállás, buszos utazással, félpanziós ellátással 1 fő részére kedvező áron 119 900 Ft helyett 109 900 Ft-ért! Most fizetendő: 16 800 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 29., 2024-ig!

Időpont: 2024. október 26-29.
Időtartam: 4 nap/3 éj
Elhelyezés: szállodában, egy- és kétágyas szobákban (Brnoban 2 éj, Cesky
Krumlovban 1 éj)
Ellátás: félpanzió
Utazás: busszal

PROGRAM
1. nap:
Elindulás a kora reggeli órákban Budapestről. Útközben megállunk Pozsonyban, ahol egy rövid városnézés keretében fedezzük fel a szlovák fővárost. Sétánk során látni fogjuk a Szent Márton-dómot, a Szent Erzsébetnek
felszentelt, de az emberek által csak Kék templomként emlegetett székesegyházat, valamint a Prímási palotát. Ezután továbbutazunk Lednice felé, ahol a Liechtenstein család egykori nyári otthonában teszünk látogatást.
A neogótikus, 19. századi kastély (K) olyan, mintha egy képeslap elevenedne meg előttünk. Helyi tárlatvezetőnk megismertet a család és az épület történetével és megmutatja a hercegi lakosztályokat.
A látogatás után Brno felé vesszük az irányt, ahol a szállodánk is található. Vacsora a szálláshelyen.

2. nap:
Reggeli után megtekintjük Brno nevezetességeit, teszünk egy sétát a belvárosban, ahol a Szent Péter és Pál-katedrális, a Városháza, a Szabadság tér és a Szent Jakab-templom is található.
Természetesen, itt járva nem hagyhatjuk ki a Spilberk várat (K) sem, mely egykoron a Habsburg Birodalom leghírhedtebb börtöne volt és amely ma már csak múzeumával és szép kilátásával ejti rabul a látogatókat.
Ezen a napon I. Károly cseh királyról elnevezett városkába, Karlstejnbe kirándulunk, itt természetesen, a XIV. századi várat (K) tekintjük meg, ahol a Szent Kereszt kápolnában őrizték a birodalmi és a cseh királyi koronázási ékszereket, valamint szentek ereklyéit. Visszatérünk Brnoba, a szállásunkra, ahol vacsoránk lesz.

3. nap:
Reggeli után elindulunk Orlik nad Vltavou-ba. A Morva folyó fölé magasodó sziklán álló várba (K) pillantunk be először. Itt megtudhatjuk, miért hívják sasfióknak a kastélyt, és kik voltak a Schwarzenbergek, akik a kastélyban éltek.
Ezután Csehország egyik büszkeségét, a különleges, Tudor-stílusban épült Hluboka nad Vltavou kastélyát (K) keressük fel. Ez a csodálatos – szintén a Schwarzenbergek tulajdonában álló – épület lenyűgöző könyvtárral és gazdag fegyvergyűjteménnyel rendelkezik, melyet tárlatvezetőnk mutat be sok érdekes történet kíséretében.
Akinek kedve van hozzá, felmászhat a 102 méter magas toronyba, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a környékre. Továbbutazunk Ceske Budejovicébe, ahol meglátogatjuk a sörgyár látogatóközpontját (K), megtudhatjuk, hogy készül a híres cseh sör, a Budweiser és a Budvar.
A sörrajongók kóstolót is kaphatnak. Bár az interaktív kiállítás vendégmarasztaló, de bennünket vacsorával várnak Cesky Krumlovban, ahol az utolsó éjszakát töltjük.

4. nap:
Reggeli után felfedezzük a szépséges Cesky Krumlovot, melyet sokan életre kelt mesevárosnak tartanak. A Világörökség részét képező városka olyannyira szép és romantikus hely, hogy Kínában felépítették az élethű másolatát is.
A 40 házból, palotából, kastélyparkból álló palotakomplexumot (K) fedezzük fel délelőtt. A városnézés után hazaindulunk, érkezés Budapestre az esti órákban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az ajánlat tartalma: 4 nap/3 éjszaka szállás, buszos utazással, félpanziós ellátással 1 fő részére kedvező áron 119 900 Ft helyett 109 900 Ft-ért! Most 

Most fizetendő: 16 800 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Időpont: 2024. október 26-29.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges, kérem érdeklődjön a szabad helyekről!

Az alapprogram díja: 119 900 Ft/fő , helyett 109 900 Ft
Az ár tartalmazza a buszköltségeket, a szállást 3*-os szállodában, kétágyas szobában elhelyezve, reggelivel, az idegenvezetés költségeit
Külföldi programcsomag: 2400 CZK/fő
Tartalmazza a kinti programok költségeit, idegenvezetést, belépőket, foglalási díjat.
Egyágyas felár: 40 000 Ft/fő
Félpanziós felár: 26 000 Ft/fő
BBP: 3 680 Ft/fő
Stornobiztosítás: a teljes részvételi díj 2%-a

Tel: 06-1/343-3030, 06-20/318-2938
E-mail: info@varavilag.hu
Eng.szám: U-000305


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Challenge Hungary / Vár a Világ
Cég
Challenge Hungary Kft.
Website
challenge.hu
Phone
(06-1) 343-3030

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!