Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csobbanás Baska tengerpartján! Egynapos buszos strandolás augusztusban 1 főnek 34.990 Ft helyett 25.790 Ft-ért, melyből most fizetendő 3.870 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 24., 2024-ig!

Találkozás szombaton 00:15 órakor a Népligetben. Indulás 00:30 órakor. Folyamatos utazás Horvátországba. Érkezés szombaton a reggeli órákban Baskára. A Krk-szigeten található Baska egykori halászfalu zöld, völgyben fekszik, amelyet mindkét oldalán meredek emelkedő sziklák határolnak. Innentől látható a tenger, mely annyira kék, hogy először elvakít az intenzív színe. A homokos és kavicsos strand a széles öböl mentén húzódik, és a látszólag leküzdhetetlen sziklafalak másik oldalán, fantasztikus strandok és gyönyörű öblök hívnak fürdeni, úszni. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Baska garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat. A hangulatos tengerparti sétányon számtalan bolt és étterem, fagyizó várja a látogatókat. A város strandja (Vela plaža), mely az ország egyik legnagyobb természetes, védett öblében fekszik 1999-ben elnyerte a kiváló minősítést, így rendelkezik a kék zászlóval. Aki egész nap csak strandolna, vagy napozna az Adriai-tenger partján remek környezetben teheti ezt.
Kóstoljanak meg egy helyi tengeri különlegességekből álló ebédet és fedezzék fel a városka sikátoros utcáit!

Akit érdekel a környező tenger élővilága, A Baška Aquarium, egyedülálló élményt nyújt a horvát Adria tengeri és víz alatti világában. Reggel 9 és este 21 óra között folyamatosan nyitva tart. A több teremből álló kiállítótérben elsőként az Adriában található kagylófélékkel ismerkedhetünk meg. Ezt követően jutunk el a különleges halakhoz, melyek közül valamennyi megtalálható a tengerben. Látható még polip, csikóhal, óriási homár, skorpióhal, muréna. Belépő: kb. 8,- €. (az ár tájékoztató jellegű, változhat)
Visszaindulás Budapestre 21 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés a hajnali, kora reggeli órákban Budapestre.

Az ajánlat tartalma:

- utazás emelt szintű vagy emeletes autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés

Külön fizetendő költségek:

- BBP + stornó biztosítás: 1.980,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Az utazás időpontja 2024. augusztus 24-25.

Most fizetendő 3.870 Ft, a fennmaradó 21.920 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodánál kell rendezni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz 48 órán belül a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 00:15 órától a Népligetben, a Planetárium mellett

Indulás: 00:30 órakor

További felszállási lehetőségek az M1-es autópálya mentén, előzetes megbeszélés alapján lehetséges!

 

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1074 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!