Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csobbanás Adria egyik legnagyobb szigetén, a Krk szigeten. Az utazás 1 főnek 34.990 Ft helyett 25.790 Ft. Most fizetendő 3.870 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 7., 2024-ig!

Könnyű nyári csobbanás Krk-szigetén! Krk álomszép városába utazunk, melyet lehetőségünk lesz bebarangolni és pancsolni egy nagyot az Adriai-tenger kristálytiszta vizében…

Találkozás szombaton 00:15 órakor a Népligetben. Indulás 00:30 órakor. Folyamatos utazás Horvátországba. Érkezés a reggeli órákban Krk-sziget fővárosába. Hangulatos utcácskáival, templomaival és éttermeivel Krk-város garantáltan elvarázsolja az ide utazó turistákat.
Krk még ma is egy erődítmény, amelyet teljesen körbevesznek a város falai. A történelmi maradványok, mint a római hőforrás maradványaira épült 5-dik századi katedrális, a ferences és a bencés kolostor és templomaik (12 - 13. század), a városi főtér alatt feltárt Volsonis régészeti lelőhely, a sikátoros elrendezés Krk-et még bájosabb várossá teszi. Az óváros sikátoraiban autentikus házak várnak bennünket. Számtalan kis üzlet, a legkülönfélébb portékáit kínálja, a kis utcácskákban. A kikötőből akár üvegfenekű hajóval kirándulást is tehetünk a víz alatti világba. A városi strandok valamelyikén fürödhetünk. A városban aprókavicsos strandok találhatók, a tenger minőségéről és a strandok kínálatairól a kitűzött kék zászlók is tanúskodnak. A városi strand a legkedveltebb, ahol árnyékos és napos területek közül választhatunk. Napozóágyak, napernyők bérlehetők, de saját törölközőnket is letehetjük a kiválasztott helyre. Több étterem, büfé, bár, ajándékbolt, öltözőkabin, édes vizű zuhany, toalett teszi komfortossá az itt tartózkodást.

Így aki egész nap csak strandolna vagy napozna, az Adriai-tenger partján remek környezetben teheti ezt. Az időjárás egész nyáron, sőt még szeptemberben is kellemes. A türkizkék tenger szeptember végéig remek alkalmat nyújt a strandolásra, így érdemes még ebben az időben is ellátogatni a szigetre.

Visszaindulás Budapestre 21 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés a hajnali, kora reggeli órákban Budapestre.

Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza: 

BBP + stornó biztosítás: 1.980, - Ft/fő
Fix ülőhely: 2.500, - Ft/fő

 

Indulási időpont 2024.  szeptember 7-8.

Most fizetendő 3.870 Ft, a fennmaradó 21.920 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodánál kell rendezni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 00:15 órától, a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szemben, a Planetárium mellett)

Indulás: 00:30 órakor

További felszállási lehetőségek az M1-es autópálya mentén, előzetes megbeszélés alapján lehetséges!


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!