Iratkozz fel hírlevelünkre!

Csavarj egyet eddigi balatoni strandolási szokásaidon és gyere Balatonfüredre, a Balatontól 500 m-re fekvő Annagora Aquaparkba! Strandjegy 1 felnőtt részére most kedvező áron 2 500 Ft helyett, mindössze 1 500 Ft-ért! Limitált darabszám!

Akció kép
Az ajánlat beváltható June 30., 2014-ig!

Csavarj egyet eddigi balatoni strandolási szokásaidon és gyere Balatonfüredre, a tótól 500 m-re fekvő Annagora Aquaparkba! Próbáld ki a vízi óriáscsúszdákat és az egyéb vízi élményelemeket is! Alapáras strandjegy 2 500 Ft helyett most 40% kedvezménnyel, mindössze 1 500 Ft-ért!

Figyelem! A strandjegy a wellness-, a hullám- és a gyermekmedencék használatát teszi lehetővé. Az óriáscsúszdákon való lecsúszáshoz külön csúszdajegyeket kell vásárolni. A szaunavilág (szaunák, merülőkád, gőzkabinok, jégbarlang, tepidárium) is külön szaunavilág jegy megvételével használható.

A csomag tartalma:
1 fő részére szóló alapáras strandjegy, ami a hullám-, a gyermek- valamint a wellness medencék használatára jogosít.
Az alapáras strandjegyet a kupon beváltása napján lehet felhasználni. Az alapáras  strandjegy a napi nyitvatartás idejére érvényes és egyszeri belépésre jogosít.

Value 2 500 Ft
Discount -40 %
You Save 1000 Ft
1500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

A kupon az alapáras felnőtt strandjegy kedvezményes megvásárlására jogosít 1500 Ft-os áron. A kedvezmény az kombinált jegyre nem vonatkozik! A jegyekről részletesen honlapunkon tájékozódhat! www.annagora.com
A kupont a napi nyitva tartás idejére lehet beváltani 2014. június 13-tól június 30-ig, a fürdő pénztárában. A kuponos kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható!


Te sem tudod már elviselni a tikkasztó, nyári hőséget? Mi tudjuk, hogyan hűtsd le magad. Gyere el Te is Balatonfüredre, és az Annagora Aquaparkban csobbanj bele a nyár legextrémebb élvezeteibe. Biztosak vagyunk benne, hogy nálunk egy nap szórakozás a garantált felfrissülést nyújtja!
Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban az alapáras strandjegy most 40% kedvezménnyel lehet a Tiéd: csak 1500 Ft-ot kell érte fizetned!

Annagora Aquapark - Bemutatkozás
Élményfürdő, csúszdapark, Magyarország legnagyobb hullámfürdője, egy jeges ital, gyönyörű panoráma a Balatonra, s mindez a parttól 500 méterre – tökéletes nyári kikapcsolódás vár Balatonfüreden, az Annagora Aquaparkban!
Ezernyi izgalom és kaland kicsiknek és nagyobbaknak, családosoknak, Neked!
Fűtött külső és beltéri medencék, gyermekmedencék, 12 óriás csúszda és 3 gyermek csúszda vár Rád számos más kikapcsolódási lehetőség mellett egész nyáron.
Hozd el szüleidet, sőt nagyszüleidet!
A legmodernebb technikai elemek és megoldások garantálják, hogy a legkisebbektől a nagyszülőkig mindenki tökéletesen érezhesse magát!
Az egyszerű gyermek csúszdákat a picik, az extrém megoldásokkal kialakított csúszdákat pedig a fiatalok és a felnőttek használhatják.
A medencéken és csúszdákon kívül szaunák, gőzkabinok, illatkamra és jégbarlang is segít a felüdülésben. Az aquapark funkcionális középpontjában található a gyermek élménymedence, sok-sok csalogató, kipróbálásra váró elemmel.
Élvezd a hullámfürdő nyújtotta kellemes, tengerpartot idéző érzést. A kicsiknek külön gyermek hullámmedencét alakítottunk ki, hogy ők se maradjanak ki ebből a varázslatból!
Vendéglátó egységek, üzletek sora gondoskodik róla, hogy minden szempontból felejthetetlen legyen a balatoni élményfürdőnkben, az Annagora Aquaparkban eltöltött idő!
Emlékezetes marad minden kikapcsolódni vágyó ember számára az igényesen kiépített wellness részleg, illetve a területi adottságokat tökéletesen kihasználó attraktív csúszdák mellett a vízi park szinte minden részéről eléd táruló bámulatos kilátás a Balatonra!

A kupon felhasználható: 2014. június 13-tól 2014. június 30-ig! A kupont a helyszínen lehet beváltani a kuponkóddal, hétfőtől-vasárnapig a nyitva tartás idejében, a fürdő pénztárában! A kupon beváltásának napja megegyezik a kupon felhasználásának napjával.
Az ajánlat CSAK A FELNŐTT ALAPÁRAS STRANDJEGYRE vonatkozik!

Ajánlatunk limitált darabszámú! Ha a jegyek elfogynak, akkor a kupon már nem lesz megvásárolható!


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Annagora Aquapark
Cég
Annagora Aquapark
Website
annagora.com
Phone
(06-87) 581-430
Address
8230 Balatonfüred, Fürdő u. 35.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!