Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Családi egész éves pihenés Hajdúszoboszlón, akár 2021.12.20-ig a Zöld Béka Hőforrás Apartman! 3 nap, 2 éj, 4 fő vagy 4 nap, 3 éj 4 fő részére kedvezményesen már 31 990 Ft-tól! Most fizetendő: 4 900 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 20., 2021-ig!

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire délnyugaton.
Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletről a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délről a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke.

Ez az a táj, "ahol az ég a földdel összeér", nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdős ligetekkel.
A határ a híres puszta, a "dicső rónaság". Hortobágy felé kissé lejt, a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter.

Hajdúszoboszlói Zöld Béka Hőforrás Apartmanban, mindössze 150 méterre a HungaroSpa Fürdőkomplexum Gyógyfürdőjének bejáratától.

Hajdúszoboszló gyógyfürdő
A kiváló gyógyhatás a termálvíz összetevőinek (jód, bróm, konyhasó, hidrogénkarbonát, bitumen és az ehhez kötődő ösztrogén; a titán, réz, cink, ezüst, bárium, vanádium és ólom formájában megjelenő nyomelemek stb.) köszönhető.
Szakszerű alkalmazással a természetnek ez a patikája számos betegségre lehet gyógyír, vagy a szenvedések, bajok enyhítője.

Való igaz, amit a gyógyfürdő szlogenje is állít: "GYÖNGYSZEMÜNK AZ EGÉSZSÉG", de a fedett és a szabadtéri gyógyfürdő népszerűségét is túlszárnyalja nyáron a strandé, amely az ország legnagyobb fürdőkomplexuma, szabadidőközpontja május elsejétől szeptember végéig. Ebben az öt hónapban főként a strandturizmus hódít. A 30 hektáros fürdőparkban a víz- és napimádók önfeledt időtöltését biztosítja a 11 medence - köztük a legnépszerűbbek a hullám-, pezsgő- és gyermekmedencék, a versenyuszoda a feszített víztükörrel, a strandmedence az óriáscsúszdával, az 5,5 hektár csónakázótó - benne a naturistasziget - a dísznövények övezte sok szobor stb. De nem csupán úszni, napozni, sétálni lehet a szoboszlói strandon. Van itt alkalmas hely, a strandfutballozni, minigolfozni, pingpongozni, strandröplabdázni, gyermekeket hintáztatni akaróknak is. A rengeteg kabin, vállfás öltöző, az értékmegőrző szolgálat a hangosbemondónál szintén a vendégek kényelmét szolgálja. Az évek óta egyre színesebb kulturális-szórakoztató programok, divatbemutatók, fürdőbálok, szépségversenyek, gyermeknapi vigasságok stb. szintén óriási vonzerőt jelentenek.

Elhelyezés, 84 nm2-es 3 szobás nagyméretű apartmanban.

Apartmanok felszereltsége: teljesen felszerelt konyha, színes televízió mindegyik szobában, ingyenes korlátlan Wi-Fi, nagy erkély, kádas fürdőszoba, külön WC, hajszárító, törölköző.
Parkolás a ház mellett, az utcán ingyenes.
Élelmiszerbolt 50 méterre, dohánybolt 70 méterre, étterem 100 méterre található, az apartman kiváló elhelyezkedésű.

Felhasználható: 2021. december 20-ig hétköznapokon, hétvégén felárral, szabad helyek függvényében, előzetes foglalás után! Kizárt időszakok:2021.06.01-08.31. között.

Kupon tartalma opciósan választható:
- 3 nap/ 2 éj/ 4 fő részére, önellátással, 31 990 Ft-ért, most fizetendő: 4 900 Ft
- 4 nap/ 3 éj/ 4 fő részére, önellátással, 47 990 Ft-ért, most fizetendő: 7 300 Ft

Felárak:
Hétvégi felár: 6 000 Ft/kupon, egyszeri díj
Kiemelt időszaki felár: 10 000 Ft/kupon, egyszeri díj (2021.05.21-24., 2021.10.22-11.02.) Amennyiben a kiemelt időszak hétvégére esik, a kiemelt időszaki felár és a hétvégi felár együttesen fizetendő.
Késői érkezés: 1 000 Ft
Fűtési felár igény szerin 1 500 Ft/éj

Gyerek felárak:
5. főtől 5 000 Ft/fő/éj, életkortól függetlenül önellátással
Lemondás: Érkezés előtt legkésőbb 5 nappal lehet az időpontot módosítani, 10 nappal pedig lemondani.

Elérhetőség:
Telefonszám: +36 20 322 8707
Emailcím: zoldbeka@netform.hu
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás utca 2. II/4.
Weboldal: https://zoldbeka.hu/


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Zöld Béka Hőforrás Apartman
Cég
Busné Vajner Edit
Address
4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás utca 2. II/4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!