Iratkozz fel hírlevelünkre!

Buszos utazás az Opatijai Csokoládéfesztiválra 1 fő részére kedvezményesen 21.490 Ft-ért! Most fizetendő: 2.750 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható November 11., 2023-ig!

Buszos utazás Opatijába a Csokoládéfesztivál alkalmából! Opatija az Adria gyöngyszeme, egykori nevén Abbázia, még novemberben is kellemes időjárással és hangulatos programokkal vár minket! Az Opatijai Csokoládéfesztivál Horvátország egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező gasztronómiai eseménye, amelynek tökéletes helyszínt biztosít a varázslatos horvát riviéra! Fedezzen fel új ízeket és élvezze a csokoládé kényeztetését Abbáziában!

Value 21 990 Ft
Discount -2 %
Teljes ár: 21 490 Ft
2 750 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Program:

Indulás 0:00-kor, (péntekről-szombatra virradóan) (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Opatijába rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

Szombat reggel megérkezünk Opatijába (Abbázia), amelyet eleganciája miatt Horvátország Monte Carlójának is neveznek. Rövid vezetett városnézés során érintjük az Angyali üdvözlet templomot és a Szent Jakab apátságot, majd sétálunk a Villa Angiolina melletti Angiolina parkban, amely távol-keleti, dél-amerikai és ausztrál növénykülönlegességeknek ad otthont. Végül megtekintjük Opatija ikonikus látnivalóját, a Sirályos nő szobrát. A szobor a tenger felé néz, a lány kezéből pedig éppen egy sirály száll fel. Ez a szobor a tenger szabadságát, végtelenségét szimbolizálja.

 

Opatija eredetileg egy kis halászfalu volt. A város felemelkedése a XIX. században indult el, amikor rijekai nemesek költöztek ide. A következő növekedési hullám az osztrák-magyar uralom alatt következett. Ekkor kapta Opatija az Abbázia nevet is. 12 km hosszú, hangulatos strandsétányát, a Lungomare-sétányt a XX. század elején építették. A tökéletes napunkhoz hozzájárul az Opatiját körülvevő babérerdők és a sziklás tengerpart látványa, valamint a kedvező éghajlat is.

Opatijai utazásunk apropója azonban a Csokoládéfesztivál! Hiszen mit ér a tél csokoládé nélkül? Az édes íz, amely életünk legboldogabb pillanataihoz kötődik, tökéletessé teszi a romantikus téli estéket a gazdagon díszített utcákon, kellemes zenével a háttérben és nagyszerű hangulattal a levegőben. Abbázia és a csokoládé évek óta szorosan összefonódik a Csokoládéfesztiválnak köszönhetően, amely a legnagyobb és legrégebbi horvát rendezvény, amelyet csokinak szenteltek. Napközben ellátogatunk egy kézműves műhelybe, ahol kipróbálhatjuk és megvásárolhatjuk a termékeket, sőt, részt vehetünk a csokoládégyártásban is. Lehetőséget ad kicsiknek és nagyoknak a kreatív önkifejezésre csokoládérajzolással vagy szobrok formázásával, s egyedülálló, stresszoldó élmény pedig az újonnan készített nagy csokoládé szeletek törése és kóstolása. 

Hazaindulás este 18 órakor. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon. Visszaérkezés a kiindulási helyre a kora hajnali órákban. Várható visszaérkezés vasárnap: kb. 01:00.

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • magyar nyelvű idegenvezetés / csoportkíséretet
 • szervezést

Részvételi díj nem tartalmazza:

 • a belépő árát,
 • az étkezést,
 • a biztosítást,
 • az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő, valamint a turista buszok után fizetendő adókat helyszíni fizetéssel. 
 • BBP biztosítás (70 éves korig): 6 00 Ft/fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 1 200 Ft/fő
 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (foglaláskor kötelezően fizetendő)
 • Horvátországban a turistabuszok után, fizetendő plusz adók: 8 EUR/fő (buszon fizetendő) 
 • Kézműves gyár belépő: 38 EUR/fő ( Tartalmazza: csokikóstolás, kézzel készített praliné személyenként 3 db, ajándék 50g csokoládé személyenként, 1 pohár gyümölcslé helyszíni fogyasztással, szakács sapka, kötény és csokoládé diploma minden résztvevőnek ajándékba)

További fontos tudnivalók: 

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
 • Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről gondoskodni. Ennek hiányában meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség. 

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M1/M7 Autópálya, Budaörsi Pihenőhely,Mc Donald’s parkoló,10-es km kő
 • M7 Autópálya, Tárnoki Pihenőhely, LUKOI 26-os km kő
 • M7 Autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL 45-ös km kő
 • M7 Autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell 60-as km kő
 • M7 Autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL 83-as km kő
 • M7 Autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL 95-ös km kő
 • M7 Autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL 138-as km
 • M7 Autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell 167-es km kő
 • M7 Autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA 194-es km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Ajánlat tartalma: Buszos utazás az Opatijai Csokoládéfesztiválra 1 fő részére kedvezményesen

Most fizetendő: 2.750 Ft, a fennmaradó 18.740 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Időpont: 2023 November 11.-e szombat

Foglalás az adutours@t-online.hu e-mail címen neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevére és kuponkódjára szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodában fizetendő).  A belépőkről a leírásban tájékozódhatsz. 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Az utazáshoz érvényes úti okmány (személyi igazolvány, vagy útlevél) szükséges. Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Más kedvezménnyel nem összevonható.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utac2.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!