Iratkozz fel hírlevelünkre!

Buszos kirándulás szeptemberben az ausztriai Hallstatti-tó partján elterülő meseszép városkába, Hallstattba. Az utazás 1 főnek 20.990 Ft helyett 15.990 Ft, melyből most fizetendő 2.000 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 12., 2020-ig!

Fantasztikus élményeket rejteget számunkra a Hallstatti-tó partján elterülő meseszép városkának a felfedezése. A hegyekkel körbeölelt festői falú hangulata egészen egyedülálló a világon. Programunk során bőven lesz időnk sétálgatni a városkában vagy akár csónakázhatunk is a tavon. A kora délutáni órákban kisebb kirándulást teszünk és felkapaszkodunk a hegy tetején található sóbányához, mely a dokumentumok szerint a világ legősibb sóbányája…

Az utazás programja:

1. nap: Találkozás szombaton 00.30-kor  a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 00.45-kor. Folyamatos utazás Ausztriában, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel.

2. nap: A reggeli órákban érkezünk a festői Hallstatt városkájába. Itt lehetőségünk nyílik az évezredek óta lakott parányi település kincseinek a felfedezésére. A meredek házacskák melyeket a Salzberg oldalába építettek adják a hely esszenciáját. Érdemes a híres Csontházat meglátogatni, ahol festett koponyák köszönnek ránk. Kirándulásunk nem lehetne teljes, ha nem látogatnánk meg a világ legősibb sóbányáját. Gyalogos ösvényen kapaszkodunk föl (lehetőség van felvonóval is menni, ennek némi többletköltsége van azonban) a bánya bejáratához, ahol a belépők megvásárlása után egy vezetett és igazán különleges bányalátogatáson veszünk részt. A túra után lesétálunk a városba, hogy rövid szabadprogram után fájó szívvel elinduljunk Budapest felé, ahova a késő esti órákban érkezünk.

                                 

Value 20 990 Ft
Discount -24 %
Teljes ár: 15 990 Ft
2 000 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal, autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előlegbefizetés  sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

- utaskísérő, idegenvezető

- szervezés

                                    

Időjárás:  nyáron is hűvösebb időre számíthatunk a hazai időjáráshoz képest. Érdemes magunkkal hozni  pulóvert illetve esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatóak. 

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést 

- a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

- regisztrációs díjat (1.500 Ft),

- belépők árát: a sóbányába és oda-vissza utazás a felvonóval: felnőtt: 34 Euro/fő, nyugdíjas: 32 Euruo/fő, gyermek: 18 Euro/fő. Csontház 2 €. A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.

- étkezést,

- biztosítást.
Az utazás választható indulási időpontjai 2020.09.12.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 13.990 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (48 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Külön köthető:

- Biztosítás megkötése ajánlott., irodánkban könnyűszerrel megköthető.

- útlemondás biztosítás: 1%

- fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/Fő

Felszállási lehetőségek:
Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc)
M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc)
M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc)
M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (+90 perc)
M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő (120 perc)Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 355-4299
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!