Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Buszos egynapos kirándulás Bécsbe 1 főnek, két választható időpontban és programmal 8.990 Ft helyett 7.190 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható October 25., 2019-ig!

Az utazás választható programjai:

1. BÉCS – PRÁTER, Madame Tussaud Panoptikum, 2019. szeptember 07.

Elutazás reggel 6.30 órakor, folyamatos utazás Bécs belvárosába. Egész nap szabadidő, vagy látogatás a Práterben, ahol Bécs egyik különlegessége, a világhírű Madame Tussaud Panoptikum várja a látogatókat (belépő 17,50 €/fő, 10 főtől). Az érdeklődők 65 viaszfigurával találkoznak. Ferenc József és Sisi, Wolfgang Amadeus Mozart, Mária Terézia vagy Gustav Klimt – hogy csak néhány nevet említsünk az osztrák nagy történelmi személyiségek közül. Nemzetközi téren is találkozunk ismerősökkel: pl. Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson képviselik a sztárokat; a világpolitika színpadáról pedig Mahatma Gandi és Nelson Mandela jelennek meg. Az interaktív kulisszák mögött versenyre kelhetünk egy intelligencia-teszt keretében Albert Einsteinnel vagy vezényelhetjük Johann Strauss Kék Duna keringőjét. Néhány érdekesség: egy viaszfigurának az előállítása 3-6 hónapot vesz igénybe. Több mint 500 pontos mérés és kb. 200 fotó szükséges ahhoz, hogy a részleteket teljesen élethűen tudják visszaadni. Az itt látható figurákhoz megközelítően 800 munkaórára volt szükség és kb. 200 ezer euróba kerültek. A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, így a Práter játékainak kipróbálására is lehetőség nyílik.

 Value 8 990 Ft
Discount -20 %
You Save 1800 Ft
7 190 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

 

Visszaindulás 17 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21-22 óra körül.

2. BÉCS–A MŰVÉSZET FORRADALMA, Caravaggio és Bernini,  2019. október 25.

Elutazás reggel 6.30 órakor, folyamatos utazás Bécsbe. Érkezés 10 óra körül, a Mária Terézia térre. A kiállítás a Szépművészeti Múzeumban tekinthető meg. A festő Caravaggio és az építész Gianlorenzo Bernini minden idők legnagyobb mesterei közé számítanak, akik máig is hatalmas népszerűségnek örvendenek. Ennek a két művésznek az úttörő teljesítményei állnak a kiállítás középpontjában, valamint kortársaik, köztük Nicholas Poussin, Orazio Gentileschi, Alessandro Algardi és Simon Vouet által kiválasztott művészeti alkotásokkal kommentálják őket. A korai barokk korszak szellemében beutazták egész Európát Rómáig, és az akkori radikális művészi újítások megihlették őket. Körülbelül 60 nagy mű - festmények és szobrok – mutatják be a 17. század elején a forradalmi új művészetet: lenyűgöző alkotások, tele drámával, intenzív szenvedéllyel, erős mozgalmassággal és a színek gazdagságával. Belépő: 12,-€(10 főtől)
A látogatás után szabadidő áll rendelkezésre, mely alatt megtekintésre ajánljuk Bécs belvárosának nevezetességeit: Stephansdom, Votivkirche, Kärtnerstrasse, Városháza vagy vásárlási lehetőség.
Visszaindulás 17 órakor a Szépművészeti Múzeumtól. Visszaérkezés Budapestre várhatóan 21-22 óra között.

Az utazás  időpontja különbözőek, a fenti leírás szerint.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 450,- Ft/főAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!