Iratkozz fel hírlevelünkre!

Biztosíts helyed egy felejthetetlen utazásra. Dürnstein, Wachau gyöngyszeme - egy vadregényes túrával összekötött buszos kirándulás 2020. május 1-én. Az egynapos utazás Ausztriába 1 főnek 14.990 Ft helyett 10.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 1., 2020-ig!

Az utazás programja:

A fallal körülvett, pici Dürnstein városa bájos fekvésével, gyönyörű, kék-fehér barokk templomtornyával, sziklaszirten álló romantikus várromjával a Wachau jelképe, valószínűleg legtöbbet fotózott pontja. A főszezonban meglehetősen népszerű Dürnstein hírnevét, műemlékei és páratlan fekvése mellett elsősorban Oroszlánszívű Richárd angol királynak köszönheti, aki mintegy két éven át élvezte kényszerből a vár marasztaló vendégszeretetét. A parányi városka nyugalmát semmi sem zavarja meg, a meredek sziklák között meghúzódó település alatt építették meg a vonat és autóforgalom számára az alagutat – így gyalogosan fedezhető csak fel az ódon hangulatú, festői, romantikus óváros.

Value 14 990 Ft
Discount -27 %
You Save 4 000 Ft
10 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A gyalogos túra útvonala: Dürnstein vasútállomás – Dürnstein – Vogelbergsteig – Vogelberg (546m) – Fesslhütte – Starhembergwarte (564m) – Dürnstein vár romjai – Dürnstein
Adatok: A túra hossza: 6,1 km, szintkülönbség: 430 m, a túrához szükséges idő: kb. 3,5 óra

A túra leírása:
A Dunára és Dürnsteinre fantasztikus kilátásban lesz része annak, aki a Vogelbergsteig túraútvonalat végigjárja. Az autóbuszunkat a parkolóban hagyjuk, majd innen a település központján áthaladva érkezünk a pályaudvarhoz, ahol túránk kezdődik. Itt átkelünk a síneken, mielőtt elérjük azt az utat, amely a Vogelbergsteighez vezet. Egy erdőn keresztül haladva emelkedünk egyre magasabbra, míg nagyobb sziklaformációkat érünk el. Alattunk a nagy Völgy-árok tűnik fel, amely félkörben övezi az árkot. Innen nagyszerű kilátás nyílik a Dunára és a környező tájra. A túra átvezet a Vogelberg érdekes sziklaformációin. Kirándulásunk további szakaszán elérjük a Fesslhütte-t és a Starhemberg-kilátót. A kilátótól már lefelé ereszkedünk, így érkezünk Dürnstein várának romjaihoz, majd eljutunk a parkolóba, ahol autóbuszunkat hagytuk. Indulás Budapestre, várható visszaérkezés 21-22 óra között.

Egyéb költségek:

- Foglalási díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően irodánkban fizetendő)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 450,- Ft/fő


Az utazás időpontja 2020. május 01.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Egyéb költségek:

- Adminisztrációs  díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően irodánkban fizetendő)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 450,- Ft/fő

Találkozás: 5.30 órától a Blaha Lujza téren a Corvin áruház előtt

Indulás: 6.00 órakor.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256,

 email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!