Iratkozz fel hírlevelünkre!

Bécsi Advent, választható programokkal és választható dátumokon! Egynapos buszos kirándulás 1 főnek a Budavár Tours szervezésében 6.500 Ft helyett 4.990 Ft-ért. Most fizetendő 650 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2017. december 12.-ig!

Bécsben szinte mindenki járt már, de ezt a várost nem lehet elégszer meglátogatni. Különösen advent idején, amikor a karácsonyi vásárok, a forralt bor, puncs, bécsi kolbász, és még sok más finomság vár, ne is beszélve a rengeteg ajándékötletről.
Egynapos buszos kirándulásunk során felfedezheted az osztrák főváros nevezetességeit, ellátogathatsz a vásárokba és felkeresheted az üzleteket, ahol az óriási választék elbűvöl majd.

Választható programok és időpontok:
Program 1: Szabadprogram:
Program 2: Madame Tussauds Panoptikum:
Program 3: Schönbrunn-i kastély:
Program 4: Hofburg:


Eredeti ár: 6 500 Ft
Kedvezmény: -23 %
Teljes ár: 4 990 Ft
650 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Program 1: Szabadprogram

Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Ha kedve van, tartson idegenvezetőnkkel, aki érkezés után bemutatja egy kellemes séta keretében a belváros nevezetességeit. A Maria Theresia tértől indulva a Ring egy részét, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot ismerhetjük meg kicsit közelebbről.
Ezután mindenki saját maga fedezheti fel a nyüzsgő város szépségeit, az üzleteket, éttermeket, és nem utolsó sorban – hiszen főleg emiatt jöttünk éppen most Bécsbe – a különféle karácsonyi vásárokat. Legkedveltebb a Városháza előtti „Christkindlmakrt”, mely a városnéző séta kiinduló pontjától pár percre található. De a város legkülönbözőbb részein számos kisebb-nagyobb vásár található. A késő délutáni órákban kigyúlnak a fények, és még látványosabb a város, és a vásárok. A fényképezőgépet se felejtsd otthon!
Az utazás választható időpontjai: 2017. december 2., 9., 16., 17.

Program 2: Schönbrunn-i kastély

Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Látogatást teszünk a Schönbrunni kastélyhoz, melynek gyönyörű, barokk épületegyüttese, a csodás park, a pálmaház, a Gloriette és az állatkert akár egy teljes napi időzésre csábít. Képzeljék oda a Habsburg-családot, akiknek nyári rezidenciául szolgált a kastély együttese. Magnós vezetéssel (Grand Tour Audio Guide) bejárhatják a kastély termeit, ne hagyják ki a földszinti Bergl-szobákat se, és bolyongjanak egy keveset a kerti labirintusban is, sétáljanak el egészen a Gloriettig, és csodálják meg a kilátást, szívják magukba a város hangulatát! Délelőtt csoportosan belátogatunk a kastélyba, utána szabadidő áll rendelkezésre, vagy az idegenvezetővel városnéző séta keretében megismerkedhetnek az óváros nevezetességeivel: Stephansdom, Kä rtnerstasse, Operaház, a Ring egy része és a Maria Theresienplatz. A tér közelében található a

Városháza előtti „Christkindlmarkt”, a nevezetes bécsi adventi vásár, ahol ajándékokat vásárolhatnak, megkóstolhatják a puncsot, vagy a forralt bort, a bécsi kolbászt, vagy akár az igazi bécsi szeletet is. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.
Az utazás választható időpontjai: 2017. december 9. december 16.
Pénzügy: Schönbrunn Grand Tour (40 terem) belépőjegy + audioguide: felnőtt: 17,50 EUR/fő, gyerek: 11,50 EUR/fő, diák: 16,2 EUR/fő.

Program 3: Hofburg

Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. Délelőtt idegenvezetőnk bemutatja egy kellemes séta keretében a belváros nevezetességeit. A Maria Theresia tértől indulva a Ring egy részét, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot ismerhetjük meg kicsit közelebbről. Ezután visszatérünk kiindulási pontunkhoz. A Maria Theresienplatz közelében található a Hofburg, a Habsburg császárok rezidenciája, ahol egy belépőjeggyel mindjárt három csodás kiállítást tekinthet meg: Császári lakosztályokat, Sissi Múzeumot és az Ezüstkincstárat. A látogatás után szabadprogram keretében érdemes ellátogatni valamelyik karácsonyi vásárba, akár a legközelebb fekvő, a Városháza előtt található nevezetes „Christkindlmarkt”-ba, ahol ajándékokat vásárolhatnak, megkóstolhatják a puncsot, vagy a forralt bort, a bécsi kolbászt, vagy akár az igazi bécsi szeletet is.
A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.
Az utazás választható időpontjai: 2017. december 2.
Pénzügy: Hofburg (Császári lakosztályok, Sisi Múzeum, Ezüstkincstár) belépőjegy felnőtt: 14 EUR/fő, gyerek: EUR 8,20 EUR/fő.

Program 4: Madame Tussauds Panoptikum

Reggel indulás Bécsbe, érkezés körülbelül 10 órakor. A Práter egyik legérdekesebb látványossága a 2011-ben megnyílt világhírű Madame Tussauds viasz múzeum, azaz Panoptikum. Nemzetközi sztárok híres festők, tudósok és még sok ismert ember viaszfiguráit csodálhatjuk meg itt, többek között pl. Sissi királynét, Einsteint, Michael Jacksont, vagy Angelina Joliet.  Sőt még egy különleges interaktív zónát is talál a panoptikumban, ahol egy intelligencia- tesztben versenyre kelhetünk akár Albert Einsteinnel is. A nap további részében szabad program következik, vagy idegenvezetőnkkel tehetnek egy sétát az óvárosban. A Maria Theresia tértől indulva a Ring egy részét, az Operaházat, a Kärtnerstrasset, végül a Stephansdomot ismerhetjük meg kicsit közelebbről.
Ezután mindenki saját maga fedezheti fel a nyüzsgő város szépségeit, az üzleteket, éttermeket, és nem utolsó sorban – hiszen főleg emiatt jöttünk éppen most Bécsbe – a különféle karácsonyi vásárokat. A programok sorrendje az egyes programhelyszínek visszaigazolásainak függvényében változhat.
Az utazás választható időpontjai: 2017. december 09.
Pénzügy: Madame Tussauds Panoptikum csoportos belépődíj: 17,50 EUR/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,

- a szervezés díját,

- ingyenes Bécs belváros térképet.


Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 650 Ft, a fennmaradó 4.340 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, választott programot, időpontot, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Az alapár nem tartalmazza: a regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő), a belépők, az étkezést és a biztosítást.

Pénzügy: Kötelezően fizetendő: városi behajtási engedély és parkolási díj: 3 EUR/fő, melynek összege változhat.
A behajtási díjat és a belépők árát a buszon az idegenvezetőnek EUR-ban kell befizetni, amelyek időközben változhatnak. Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).
Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) az utazási irodában köthető.

Indulás: 6:00, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium táblától Találkozó: 5:45 Hazaérkezés: a késő esti órákban.

Vidéki felszállási helyek: M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő,M1-es autópálya,
Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő, M1-es autópálya, Zsámbéki Pihenőhely, Agip benzinkút, 28-as
km kő M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő, M1-es autópálya, (Tatabánya) MC
Donald’s parkoló (Vértesszőlős), 61-es km kő, M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es
km kő, M1-es autópálya,(Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő, M1-es autópálya, (Győr)
Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő, M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL
benzinkút, 162-es km kő.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
budavartours.hu
Telefonszám
(06-1) 355-4299
Szolgáltatás helye
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!