Iratkozz fel hírlevelünkre!

BÉCS MAGYAR EMLÉKEI! Izgalmas felfedezőút a világhírű nevezetességek között – más szemmel. Egy napos kirándulás Bécsbe 8.990 Ft helyett 6.700 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható March 12., 2015-ig!

Jártál már Bécsben? Vagy még soha? Tarts velünk ezen a szép tavaszi napon, a márciusi ünnepi hétvégén és járjuk be a császárváros legszebb helyeit, tereit, keressük meg a magyar vonatkozású emlékeket, fedezzük fel Bécset más szemmel! Nem is gondolnád, mennyi izgalmas érdekesség rejlik a leghíresebb nevezetességek részletes történetében, ha az útikönyvek felszínes mondatai mögé is bekíváncsiskodunk.

Value 8 990 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 6 700 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others
Elgondolkodtál már, honnan származhat a „Bécs” szavunk? Tudtad, hogy a Stephansdom eredeti tetőzetéhez Mátyás budai majolika műhelyéből szállították a piros, fehér, zöld és kék mázas cserepeket? Gondoltad volna, hogy a nagyszentmiklósi kincs, Szent István erszénye, Mátyás kardja, Zrínyi sisakja és szablyája, vagy Bocskai koronája mind bécsi múzeumokban találhatóak? Kíváncsi mi volt magyar tanárának, Falk Miksának véleménye Erzsébet királynéről? „Akarom, hogy testem körül fiatal magyar sereg őrködjék!” – mondta Mária Terézia és megalakította a magyar testőrgárdát. Hitted volna, - hogy bár tandíj hátralék miatt a bécsi Akadémiáról kicsapták – Munkácsy mennyezetképe díszíti a bécsi Szépművészeti Múzeum előcsarnokát?

Bécsbe érkezve közös sétára indulunk, és megkeressük a választ mindezekre, ellátogatunk a magyar vonatkozású helyszínekre. Ezt követően – belépőt váltva - megtekintjük a Hofburgban, a Habsburg család császári rezidenciájában található kincstárat (Schatzkammer), ahol a Bocskai korona is található. A nap során szabadidő is rendelkezésre áll, hogy ki-ki kedve szerint barangoljon, fényképezzen, vásároljon, vagy megkóstolja a bécsi finomságokat. Kirándulásunk zárásaként pedig busszal felmegyünk a Kahlenberg-kilátóhoz, ahonnan nagyszerű panoráma tárul fel, egyszerre láthatjuk a híres bécsi erdőt, a szőlőültetvényeket, az óvárost, a Duna ágait és a modern városrészben az Uno City-t is. Ezzel a különleges kilátással, kitekintéssel búcsúzunk a császárvárostól, majd visszaindulunk Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:

- szervezést

- autóbuszos utazást 

- csoportkísérő idegenvezetőt

Külön fizetendő belépők: Hofburg kincstár csoportos belépőjegy: 9 €/fő (10 fizető főtől), 19 év alattiaknak ingyenes

Irodánál előzetesen igényelhető német, angol, olasz, vagy francia nyelvű audioguide csoportos áron: 3 €/fő (10 fizető főtől)

Baleset, betegség és poggyász biztosítás irodánkban kedvező áron köthető!

A belépőjegy és az audioguide díja a buszon fizetendő az idegenvezetőnek €-ban.

Indulás:

6:30 Blaha Lujza tér (találkozó 6:15, Corvin Áruház parkoló)

6.45 Batthyány tér (találkozó 6:40, a  86 busz megállójában a Vásárcsarnok előtt )

Vidéki felszállási lehetőségek:

M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km

M1 autópálya, Győr, Arabona pihenő, 119 km

M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km

 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.000 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
10366 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!