Iratkozz fel hírlevelünkre!

Barangolás Csehországban és Prágában, 2018 augusztusban és októberben! 3 nap 2 éjszaka szállás 1 fő részére, utazással és programokkal kedvező áron 46 900 Ft helyett 34 900 Ft-ért! Most fizetendő: 5 240 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 31., 2018-ig!

Az utazás választható időpontja
2018. augusztus 18-20. (3 nap, 2 éjszaka), vagy
2018. október 20-22. (3 nap, 2 éjszaka)

Value 46 900 Ft
Discount -26 %
Teljes ár: 34 900 Ft
5 240 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Kétféle ember létezik: aki nem járt még Prágában, és aki visszavágyik oda. Töltsön velünk egy hosszú hétvégét ebben a csodálatos városban! Ismerje meg hangulatát, nevezetességeit, és ha minket választ, garantáljuk, hogy az oda és vissza vezető úton sem fog unatkozni!

Ajánlatunk röviden:
- Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából 6.00 órakor (találkozó: 05:30-tól)
- Utazás kényelmes autóbusszal
- 1. nap: Kora reggeli órákban indulás Prágába. Útközben: Kutná Hora és a Sedleci osszárium megtekintése.
Érkezés Prágába az esti órában, szállás elfoglalása, fakultatív program: rövid prágai városnézés.
- 2. nap: Egész napos városnézés Prágában, idegenvezetéssel.
- 3. nap: Hazaindulás. Útközben Pozsony megtekintése idegenvezetéssel.

Részletes program:
1. nap:
A kora reggeli indulás után első uticélunk Kutná Hora, cseh város, mely a világörökség részét képezi.
Idegenvezetőnk elkalauzol minket a meseszép, 13. században alapított városba. Megtekintjük többek között a késő gótikus stílusban épült Szent Borbála katedrálist és a város gazdasági életének korábbi központját az Olasz udvart is.

Majd hátborzongató élményben is részünk lesz: Megtekinthetjük a sedleci osszárium római katolikus kápolna és csontmúzeumot. Az osszárium mintegy 40.000 csontot tartalmaz, melyek művészi elrendezésben díszítik a kápolna belső terét.

Jó pár kilométerrel a hátunk mögött ezután megérkezünk Prágába, ahol egy barátságos hajószállodában várnak minket. A két ágyas szobák mindegyikének van saját fürdőszobája, TV-vel és telefonnal felszereltek.

És ha valaki a hosszú nap után nem pihenésre vágyik, a szállodától 3 perc sétára található villamossal nagyjából 10-15 perc alatt tudja elérni Prága óvárosát.

2. nap:
Utazásunk második napján megismerkedhetünk Prágával. Délelőtt idegenvezetőnk kíséretében villamosra ülünk és mintegy negyedórás utazás után megtekinthetjük a turisták által közkedvelt Vencel teret. Majd az óváros felé visz az utunk: megnézzük a Városházát, a Tyn templomot, a méltán közismert órajátékot. Ellátogatunk a zsidó negyedbe is.
Majd rövid ebédszünet után tovább járjuk a történelmi Prága utcáit. Utunk többek között a Károly híd, John Lenon fala, Szerelmesek hídja, Szent Vitus székesegyház, Szent György templom, Arany utcácska felé visz majd.


3. Nap
Az utolsó nap búcsút veszünk Prágától, de a hazafelé vezető úton sem maradunk élmények nélkül: szlovák és magyar idegenvezető segítségével felfedezzük Pozsonyt, mely több ezer éves történelmi múltra tekint vissza.
Földrajzi és közlekedési csomóponton fekvő, felfedezésre váró, ízig-vérig közép-európai város. Csodálatos történelmi belvárosának megismeréséhez helyi idegenvezető segítségét vesszük igénybe. A barokk, szecessziós és klasszicista épületeket egyaránt felvonultató utcákon hangulatos sétára lesz lehetőségünk.
Visszatérés a kiindulási pontra várhatóan a késő esti órákban, azzal a jóleső érzéssel, hogy most már mi is az emberek azon csoportjába tartozunk, akik visszavágynak Prágába.

Az ajánlat tartalma: 3 nap 2 éjszaka szállás 1 fő részére, utazással kedvező áron 46 900 Ft helyett 34 900 Ft-ért! Most fizetendő: 5 240 Ft!

A fennmaradó összeget az utazási irodának kell kifizetni!

Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, szállást két ágyas szobákban - reggelivel, idegenvezetést.
Az ár nem tartalmazza: regisztrációs díjat (1 000 Ft/fő), amely kötelező, a buszon fizetendő, csoportos biztosítást, mely kötelező, a buszon fizetendő. (350 Ft/fő/nap), belépőjegyeket (Sedleci osszárium kb 80 CZK/fő, villamosjegy igény szerint kb 48-96 CZK/fő), esetleges egyéb belépőjegyeket, étkezést (a reggelik
kivételével), BBP-biztosítást.
- Fix helyfoglalás a buszon: 1 000 Ft / fő. (igény szerint)
- Egyágyas felár 5 000 Ft Ft/fő/éj (igény szerint)
- Csak online ügyintézés!
- Jelentkezni és érdeklődni lehet a fortunatravel2016@gmail.com email címen.
- A programváltozás jogát fenntartjuk!


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Fortuna Travel
Cég
Fortuna Travel

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!