Iratkozz fel hírlevelünkre!

Badacsony és környéke, fürdőzési lehetőséggel 2020. augusztus 8-án. Egynapos buszos kirándulás 1 főnek 11.990 Ft helyett 7.990 Ft. Most fizetendő 1.200 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 8., 2021-ig!

A Balaton nyugati felének egyik leglátványosabb kistája a Badacsony, mely félszigetként nyúlik a tóba. Az itt található nagyközség Badacsonytomaj lényegében két települést foglal magába: Badacsonyt és Badacsonytomajt. A település legnagyobb nevezetessége maga a táj, a hegy. A 440 m magas hegy lejtőit egykor a Pannon tenger üledéke borítja. Ezekről a lejtőkről szüretelik a világhírű badacsonyi borokat: a szürkebarátot, a kéknyelűt, a badacsonyi muskotályt, a rizlinget és a furmintot.

Kirándulásunk során mind a fürödni vágyó, mind a kirándulást kedvelő vendégeinknek szeretnénk kedvébe járni. Ezért először megállunk Badacsonyban, hogy a fürdést választók kiszállhassanak, majd többi vendégünkkel a környék látnivalóinak felkeresésére indulunk.
Utunk első állomásaként először Balatonedericsre látogatunk. Az 1200 lakosú község felett magasodik a Keszthelyi-hegység. Környéke kiváló vadász- és horgászhely, emellett üdülőhely is. Legismertebb nevezetessége az Afrika múzeum, melyet dr. Nagy Endre hozott létre, ahol trófeáit, tanzániai néprajzi gyűjteményét helyezték el. Környékén kis szafari park van, ahol afrikai állatokat láthatunk természetes környezetben.
Utunkat folytatva érkezünk Badacsonytomajba, ahol az ország egyetlen bazaltból épített templomát látogatjuk meg.
Ezután visszaérkezünk Badacsonyba, ahol megtekintjük az Egry József Képtárat, és felsétálunk a Szegedy Róza házhoz és a Kisfaludy- házhoz, ahonnan szép kilátás nyílik a Balatonra. A látnivalók megtekintése után akár fürdőzéssel is lehet tölteni az időt, illetve további sétákat tenni a hegyen, de akár egy kellemes borospincében kóstolgatni a méltán híres badacsonyi borokat.

Visszaérkezés Budapestre 20-21 óra körül.

Egyéb fizetendő:

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő


Az utazás időpontja: 2021.augusztus 8. (vasárnap)

Most fizetendő 1.200 Ft, a fennmaradó 6.790 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6.00 órától a Blaha Lujza téren 

Indulás: 6.30 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!