Iratkozz fel hírlevelünkre!

Augusztusi Gardalandi Nagykaland Olaszországban! Aquarium + Vidámpark + 4D mozi élmények a Garda-tó partján, non-stop buszos utazással 1 főnek 29.990 Ft helyett 19.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. augusztus 3.-ig!

Az utazás programja:

Elutazás este 21.00 órakor a Népligetből a Planetárium előtti parkolóból. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül a Gardalandig rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.

Érkezés a reggeli órákban a Garda-tó nevét viselő vidámparkoz, amely Olaszország legnagyobb szórakoztatóparkja. A park 46 hektáron nyújt felejthetetlen élményeket gyerekeknek és felnőtteknek

Eredeti ár: 29 990 Ft
Kedvezmény: -33 %
Megtakarítás: 10 000 Ft
19 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

A Gardaland SEALIFE Aquarium parkban nagy felfedezéseket tehetünk a Föld édesvízi és sósvízi élőlényei között. A teljesen természetes környezetbe telepített tengeri állatok ezreinek élővilágába pillanthatunk be. Itt megcsodálhatjuk az ismerős állatfajoktól kezdve a teljesen ismeretlenekig a tenger élővilágát – a cápáktól a csikóhalakig vagy a bohóchalaktól a tengeri csillagokig. 

A vidámpark területén óriási hullámvasút, akvárium, delfin show, éttermek és kihagyhatatlan attrakciók várják a látogatókat. A Gardaland mesevilágában űrutazáson vehetünk részt, felfedezhetjük az elveszett kontinenst, kalóztámadástól menekülhetünk meg, fáraók világában kutathatjuk az elveszett kincseket és izgalmas kalandokat élhetünk át a 4D fantasztikus mozi világán keresztül. Aki szeretne a Garda-tó hűsítő habjaiban megmártózni, lehetőséget biztosítunk Bardolino nevű település partján. Hazautazás az esti órákban, folyamatos utazás, éjszaka az autóbuszon.

Érkezés Budapestre a kora reggeli órákban.

Egyéb költségek:

- Belépő 41 €  (Vidámpark belépő a helyszínen vagy a buszon kerül beszedésre euróban!)

- Adminisztrációs díj: 1.500,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)

- Biztosítás: 1.770,- Ft/fő 

 - Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Az utazás 60 fő részvételével indul!


Az utazás  időpontja  2018. augusztus 3-5. (non-stop

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

- Belépő 41 €  (Vidámpark belépő a helyszínen vagy a buszon kerül beszedésre euróban!)

- Adminisztrációs díj: 1.500,- Ft/fő (irodánkban kötelezően fizetendő)

- Biztosítás: 1.770,- Ft/fő 

 - Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Találkozás:  20.30 órától a Népliget, Planetárium előtti parkoló

Indulás:       21.00 órakorAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Weboldal
kalandozastravel.hu
Telefonszám
(06-1) 317-1256
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!