Iratkozz fel hírlevelünkre!

Augusztusi burgenlandi és Fertőtáji buszos kirándulás, fakultatív Puccini opera megtekintésével 2 nap,1 éjszaka 3*-os szállodában, reggelivel 1 főnek akciós áron 16.990 Ft. Most fizetendő 1.700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 7., 2015-ig!

Utazás, kultúra, természet, gasztronómia

Az akciós utazás részletes programja: 

Kétnapos utazásunk során az Esterházy családnál vendégeskedünk, felkeressük a családhoz kötődő nevezetes helyszíneket, felelevenítjük a fénykort, a hercegi család mindennapjait, valamint megismerhetjük az Esterházy birtokok nagyszerű mai hasznosítását, kulturális, gasztronómiai kínálatát. Szombat délelőtt a nemrégiben átadott, meseszép Fertődi Esterházy kastélyt tekinthetjük meg, a részletes vezetés során bejárhatjuk a hercegi és hercegnéi lakosztályokat, a Mária Terézia traktust, az elegáns nyári ebédlőt, a Sala Terrenat, valamint a dísztermet, zenetermet, kínai lakk-kabinetet és kápolnát. A kastély megtekintése után – ebédidő táján - lesz lehetőségünk sétát tenni a parkban is. Eszterházáról Fertőrákosra utazunk tovább, ahol a Fertő-tó partján hajóra szállunk és így kelünk át a határon. Osztrák oldalon, Mörbisch am See-ben kötünk ki (Fertőmeggyes), ahonnan busszal utazunk tovább Rusztra, ahol azonnal rabul ejtik a látogatót az óváros ódon házai és a kéményeken fészkelő gólyacsaládok. A parányi ám nagy múltú város 2001 óta UNESCO világörökségi helyszín. A kellemes ruszti sétát követően indulunk vissza Sopronba, hogy elfoglaljuk a szállást és legyen alkalom felfrissülni, megpihenni az esti operaelőadás előtt. A nap fénypontja pedig a római kori kőfejtőben megtartott operaelőadás, amelyet több száz statiszta, fantasztikus díszletek, jelmezek és látványos színpadtechnika tesz felejthetetlenné!
Vasárnap tovább folytatjuk időutazásunkat a művészetpártoló Esterházy család birtokain, a délelőttöt Kismartonban (Eisenstadt) töltjük, ahol a hercegi kastély pompásan felújított és berendezett termeiben az Esterházy család kincsei és történelme c. átfogó kiállítást tekintjük meg. A kastélypark és maga a hangulatos „Haydn város” is kellemes időtöltést ígér. Burgenlandtól búcsúzva pedig, programunk zárása képpen felkeressük az Esterházy pincészetet és szőlőbirtokot, amely Ausztria legmodernebb szőlészete. Helyi vezetőnk szakavatottan mesél a termesztett szőlőfajtákról, borokról, amelyeket meg is ízlelhetünk, a tárlatvezetés végén öt soros borkóstoló várja a vendégeket.

Value 22 000 Ft
Discount -23 %
Teljes ár: 16 990 Ft
1700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az ajánlat tartalma 1 főnek:

- 1 éjszaka szállás,  háromcsillagos szállodában

- reggeli

- autóbuszos utazás

- szervezés

- magyar nyelvű idegenvezetés

A két napos buszos utazás időpontja 2015. augusztus 15-16.

Most fizetendő 1.700 Ft, a fennmaradó 15.290 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Külön fizetendő belépődíj(választaható): 
- Fertődi Esterházy kastély: 2.500,- Ft/fő, diák, nyugdíjas: 1.500,- Ft/fő - Fertő-tó, Fertőrákos-Mörbisch: 1.800,-Ft/fő - Kismartoni Esterházy kastély (Esterházy család kincsei és történelme kiállítás) 11,-EUR/fő - Esterházy borászat kóstolóval: 10,-EUR/fő
Tosca operaelőadás 11.840 Ft/fő-től (37 €/fő-től) Tapasztalataink szerint a 37 €-s (legolcsóbb) jegy is nagyszerű, jól lehet látni és hallani, amennyiben azonban valaki közelebb szeretne ülni a színpadhoz, igény szerint szívesen foglalunk neki 50, 68, 77 vagy 89 € árú jegyet.
Kötelező útlemondási biztosítás 1,5%, amely az utazási irodának külön fizetendő.
Baleset-Betegség-Poggyász biztosítás irodánkban kedvező áron köthető.

Indulás: 08:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház Parkoló) 08:50 Batthyány tér (86 –os busz Óbuda felé

tartó megállója előtt kb. 50 méterrel)

Vidéki felszállási lehetőségek: 09:20 M1 autópálya 64-es km-nél lévő Shell benzinkút, Tatai

Remeteségi pihenő 09:50 M1 autópálya Arrabona pihenőhely, Győr

Várható haza érkezés: az esti órákban

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. Kérjük jelezze, amennyiben biztosítást is szeretne kötni. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.
A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!