Iratkozz fel hírlevelünkre!

Árpád-kori templomaink... Barangolás Nyugat-Magyarországon és Dél-Burgenlandban, egynapos autóbuszos kirándulás 8.990 Ft helyett 6.800 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 22., 2015-ig!

Egynapos kirándulás programja:

Barangolás Nyugat-Magyarországon és Dél-Burgenlandban a Jáki Templom és a Batthyány-örökség felkeresésével. Gyere velünk, és fedezzük fel együtt Nyugat-Magyarország páratlan kulturális kincseit! Az Árpád-kori templomaink sorozatunk következő állomása a jáki templom lesz. Az egykori jáki bencés apátság monumentális bazilikája a magyarországi román stílusú építészetkiemelkedő, szimbolikus alkotása. A hazai középkori nemzetségi monostorok egyedülálló épségben fennmaradt képviselője, amely művészi gazdagságával, a táj képébe illeszkedőmesteri elhelyezésével hívja fel magára a figyelmet. A templomot helyi idegenvezetősegítségével kívülről-belülről bejárjuk, megismerjük rejtett titkait, az átépítések során keletkezett érdekességeit, szabálytalanságait. Megtekintjük a főhomlokzattal szemben álló Szent Jakab kápolnát is, amely a középkori falu templomaként szolgált. Körmenden egy kellemes kastélyparki, illetve Rába parti séta után a Batthyány-Strattmann László Múzeum tárlatait fedezzük fel, ahol a Batthyányiak múltjával ismerkedünk, valamint egy érdekes cipőtörténeti kiállításba is betekintést nyerhetünk. Országhatárunkat elhagyva, a dél-burgenlandi Németújváron (Güssingben) csodálkozunk rá a Batthyány-család kiterjedt hatalmára és nagyságára. A ferences kolostor altemplomában elhelyezett Battyhány-mauzóleum számos híres Batthyány végső nyughelye. Itt helyezték el a nemrégiben boldoggá avatott Battyhány-Strattmann László ereklyéit is. A németújvári Várba felsétálva pedig nem csak a Vármúzeum kiállításait nézhetjük végig, de a csodálatos burgenlandi vidékre nyíló kilátásban is gyönyörködhetünk.

Value 8 990 Ft
Discount -24 %
Teljes ár: 6 800 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A részvételi díj tartalmazza:

- autóbuszos utazást,

- idegenvezetést

- szervezés díját.

Időpont: 2015. április 25. (szombat)

Indulás: 6:15 Blaha Lujza tér (Corvin áruház előtti parkoló), 6:30 Batthyány tér (Vásárcsarnok előtt) találkozó mindkét helyen 10 perccel indulás előtt.

Visszaérkezés: 20.30 óra körül

Külön fizetendő belépőjegyek:

Jáki templom vezetéssel: F/Ny: 350 Ft D: 200 Ft

Körmend, Batthyány-Strattmann László Múzeum: F 800 Ft, D/Ny 400 Ft

Güssing Vár: F: 5,50 €, Ny: 4,10 €

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.100 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Vevőtájékoztató: Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 

Baleset, betegség és poggyász biztosítás irodánkban kedvező áron köthető!

 Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!