Iratkozz fel hírlevelünkre!

Alpesi tündérmese – Bohinj – 3 nap / 2 éjszaka - 4 csillagos hotelben, utazással, reggelivel és programokkal 1 fő részére most kedvező áron
65 990 Ft helyett 34 990 Ft-ért! Most fizetendő: 5 250 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható April 6., 2015-ig!

Húsvéti felfrissülés – 2015. április 4-6-ig
Előfoglalási kedvezménnyel: 65 990 Ft helyett 34 990 Ft. Most fizetendő: 5 250 Ft!

Value 65 990 Ft
Discount -47 %
Teljes ár: 34 990 Ft
5 250 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

 

Töltsön el 3 nap/ 2 éjszakát Húsvétkor Szlovénia lélegzetelállító legnagyobb hegyi tavánál, a Bohinji-tónál egy 4 csillagos hotelben.

 

A környéken lehetőség van felfedezni a csodás természetet és a környéket. A tó szimbólumaként ismert hidat és a mögötte álló Szent János templomot is fel lehet keresni, majd a tó túloldalán kitörő Savica Vízeséshez tehet egy gyalogos túrát kiépített turista útvonalon. A helyszín ideális a szórakozásra, sportolásra, fényképezésre, a természet és a nyugalom szerelmeseinek a kikapcsolódásra és a feltöltődésre.


A környékről kitűnő panoráma tárul elénk a tóvidékre és a Júlia Alpokra, gyönyörködve az egyedülálló látványban.
Ezen kívül lehetősége van a hotel beltéri medencéjében fürdőzni és a szaunában relaxálni.


Hazaútban a két folyó összetalálkozásában épült antik várost, Skofja Lokát érintjük egy rövidebb pihenőként. A városkát mindenki egyénileg fedezi fel, illetve ebédelési lehetőség is adódik. A városka szűk tereivel, kacskaringós utcáival, régi hídjaival meseszerű. Jelentős a város fölé magasodó a püspöki vár, az aljában található kolostorral és a középkori kőhíd is. A történelmi óváros hangulatos, hosszúkás főtere, melyet XVI. és XVII. századi polgári házak és paloták szegélyeznek. A tér közepén a Szűz Mária szobor áll. A hangulatos kis téren kávéházi asztaloknál helyiek és idelátogatók szippantják magukba a hely atmoszféráját egy csésze kávé társaságában. Hangulatos éttermei közül ajánlatos választani.

 


Program:
Indulás 2015. április 4-én (szombaton) 6:00-kor. Felszállóhely: Budapest – Hősök tere (Műcsarnok oldalában lévő parkoló). Folyamatos utazás turista busszal Szlovéniába, rövid pihenőkkel. Érkezés a 4 csillagos szállásunkra a délutáni órákban, szobaelfoglalás, majd szabadprogram következik, mindenki egyénileg osztja be idejét.
Másnap (vasárnap) közös reggeli, majd szintén mindenki saját ízlése szerint felfedezi a környéket vagy pihen a hotel wellness részlegén.
Harmadik napon (hétfő) reggelizünk, majd délelőtt elhagyjuk szállásunkat, és hazafelé menet útba ejtjük Skofja Loka középkori kisvárosát egy pihenő erejéig. Hazaérkezés az esti, éjszakai órákban.

Ár tartalmazza: teljes útiköltséget turista busszal, 2 éjszállást 4 csillagos hotelben, beltéri medence és szauna használatot, áfát, csoportvezetőt.

Ár nem tartalmazza: A kirándulásra 15 Euro/fő összeg hozandó, mely tartalmazza a kétszeri reggelit és idegenforgalmi adót.


Fakultatív vacsoralehetőség korlátlan helyi italfogyasztással: 15 Euro/fő/nap áron igényelhető. Kirándulás előtt az irodának mindenképp jelezni kell a vacsora igényt előzetesen.

Akinek igénye van, időjárás függvényében lehetőség van alpesi raftingra (kb. 25 Euro), ezt kérjük előzetesen jelezzék az irodánál! Az időjárási és vízi viszonyokat csak néhány nappal indulás előtt lehet biztosra mondani, így a raftingos program megrendezése ennek a függvénye.


Most fizetendő: 5 250 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/
Biztosítás külön köthető: EUB – kb. 560 Ft/nap
A csoportot 35 főtől indítjuk.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Las Palmeras Travel
Cég
Las Palmeras Travel
Website
laspalmeraskft.com
Phone
(06-70) 701-0900
Address
Bohinj,

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!