Iratkozz fel hírlevelünkre!

Albánia titkai, augusztusi főszezoni nyaralás sok fakultatív program lehetőséggel! 10 nap, 7 éjszaka busszal, 1 főnek 3* szállodában, reggelivel 50 méterre a homokos parttól 169.990 Ft helyett 129.990 Ft-ért.

Akció kép
Az ajánlat beváltható August 10., 2020-ig!

Vár ránk Európa utolsó titka Albánia! Albánia tipikusan olyan uticél, amelyet meglátogatva az ember rájön, hogy teljesen mást képzelt róla korábban. A Sasok földje sok-sok látnivalóval, gyönyörű tengerparttal és vendégszerető emberekkel vár bennünket. Átmenet a keleti és nyugati világ között, és mégis Európa.

Albánia, ahol a tenger, az ég és a hegyek összeérnek, mint egy csiszolatlan gyémánt ragyog a keleti és nyugati világ között.

 

Value 169 990 Ft
Discount -24 %
You Save 40 000 Ft
129 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Indulás a Blaha Lujza téri parkolóból 14 órakor. Folyamatos utazás Szerbián és Montenegrón keresztül Albániáig, körülbelül 4 óránként technikai pihenőkkel. Érkezés a szálláshoz Durres/Golem üdülő negyedébe a délelőtti órákban, majd a szállás elfoglalása.
Az egy hét alatt ki-ki kedvére tölti szabadidejét... Fantasztikus fakultatív kirándulásokkal (a helyszínen tart tájékoztatást idegenvezetőnk, aki végig kint tartózkodik csoportunkkal) tengerparti kikapcsolódással.
Szállásról: 

Szállásról: Elhelyezkedés Durres/Golem üdülő negyedben, homokos tengerparttól kb. 50 méterre, saját partszakasszal, napágyakkal. Frekventált helyen található. Bolt, pékség, kávézók, bárok, éttermek a hotel utcájában. Erkély, wifi minden szobához, étterem az épületen belül.

 


Fakultatív program lehetőségek:
Shkodra - Rozafa várának megtekintése ebédelési lehetőséggel 50 €.
Az Albán Kőműves Kelemen története elevenedik meg a várfalak között. Shkodrán a történelem kicsit másfajta nyomokat hagyott, mint a többi Albán városon, ez ugyanis az Albán katolikusok központja és sok más Közép-Európai hatás is érte, de természetesen a törökök is rajta hagyták kéznyomukat a városon.

Berat – Az ezer ablakos város 55 €. 2008 óta az Unesco világörökség része, igazi múzeumváros. A hegyoldalba épült sok kis egymás mellé épült házak ablaka teszi különlegessé a helyet. Sétánk során megtekintjük a város főbb látnivalóit, majd szabadidős program keretén belül fedezhetik fel a város szépségeit.

Kruja – A 100 éves bazár és a fellegvár 50 €. A macskaköves utcákon kanyargó, keleties hangulatú bazárban főként kézműves portékákat árulnak. Találhatunk itt kézzel szőtt albán szőnyeget, ékszereket, de a klasszikus turistacsalogató áruk, mint a fügelekvár vagy raki (ánizspálinka) is kapható itt. Alkudni kötelező!  A krujai vár története Szkanderbég nevéhez fűződik, itt született a nemzeti hős és általa vált ez a hely az Albán egység és török ellenes harcok központjává.

Tirana – Városnézés, libegőzés a Dajti hegy felett, termelői piac meglátogatása 45 €. Tirana csodálatos, nyüzsgő, lüktető város számos látnivalóval és múzeummal. A Szkanderbég teret körbejárva ismerjük meg a főbb látnivalókat, majd a Dajti felvonó felé vesszük az irányt. Az 1600 méteres hegyről csodás látvány tárul Tiranára. Hazafelé a termelői piacot is meglátogatjuk.

Albán est – Hamisítatlan Albán ételek és hangulat 45 €. Tartsanak velünk egy igazi Albán estre, ahol a jó ételek mellett, tánc, finom italok és jó hangulat várja Önöket!

Durres - Szkanderbég konyakgyár látogatás 40 €. Albánia híres konyakjáról is. Durresben készül a Szkanderbég konyak, melynek előállításával ismerkedhetünk meg, majd az 1966-ban feltárt Amfiteátrumról hallhatunk érdekes történeteket.

Gasztrotúra borkóstolással 40 €Kavaja mezővárosban várnak minket borkóstolásra. Ebben a családi pincészetben megtudhatjuk, az Albánok miként készítik borukat és egy kis harapnivalót is tartogatnak nekünk.

Az árak tájékoztató jellegűek, helyszínen idegenvezetőn ad tájékoztatást a pontos árakról!!!

 
 
 
Az ajánlat tartalma:
- szállás 7 éjszakára Durres 3*-o szálloda kétágyas szobájában.
- reggeli
- napozóágy és napernyő használat a tengerparton
- autóbuszos utazás ( Luxus autóbusszal, büfével és illemhellyel ellátott)
- telepített idegenvezető
- fakultatív programlehetőség kísérővel ( a programok ára nincs benne, azokat a lehetőségek mellett tüntettük fel)

Egyéb költségek:
- Félpanzió (7 vacsora): 10.000,- Ft/fő

- Fix ülőhely: 5.000,- Ft/fő

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő ( kötelezően fizetendő az irodában)

- Biztosítás: 4.200,- Ft/fő

- Egyágyas felár: 45.000,- Ft/fő

- Gyerekár: 3-10 éves korig pótágyon: 84.990,-Ft/fő, 0-3 éves korig 49.990,- Ft/fő

N É H Á N Y  H A S Z N O S  T A N Á C S :
Úti okmányok: Az utazáshoz ÚTLEVÉL szükséges! Magyar állampolgárok útlevél nélkül is utazhatnak, de a kártya személyinek még 6 hónapig érvényesnek kell lennie! ( A nem magyar állampolgárok részére a megfelelő vízumokról mindenkinek magának kell gondoskodnia! Felhívjuk figyelmét arra, hogy amennyiben bármelyik határon a hiányzó okmányok miatt leszállítják az autóbuszról, vagy nem engedik tovább, az irodánkat semmiféle felelősség nem terheli, és a hazautazásról az utas saját maga köteles gondoskodni. Indulás előtt mindig ellenőrizze, hogy Önnél van-e részvételi jegye, legalább 6 hónapig érvényes saját igazolványa, biztosítási kötvénye, költőpénze,
jogosítványa, rendszeresen szedett gyógyszere.

Autóbusz ülőhelyei, ill. felszereltsége: Autóbuszainkon számozott ülőhelyet csak 5.000,-Ft felár ellenében tudunk biztosítani. Az ülőhelyeket irodánk osztja be természetesen figyelembe véve, hogy családtagokat, hozzátartozókat nem ültetünk el egymástól, ha együtt jelentkeznek, ill. betartjuk a jelentkezési sorrendet. Az autóbusz légkondicionált, videóval és toalettel felszerelt, valamint dönthető és kihúzható ülések biztosítják a
kényelmes utazást. Az autóbusz az autópályák melletti benzinkutak parkolóiban tart körülbelül 4 óránként 20 perces pihenőket. Az indulástól érkezésig bármilyen kérdéssel vagy kéréssel fordulhatnak az autóbusz személyzetéhez. Az autóbuszon büfé üzemel: dobozos üdítő, sör, kávé, tea, capuccino, stb. forintért vásárolhatók. Az utazás idejére kényelmes, laza ruházatot ajánlunk.

Albániában a hivatalos fizetőeszköz az Albán LEK. Egy LEK körülbelül 3 forint. Magyarországon nem vásárolható ezért javasoljuk, hogy eurót hozzanak és Albániában tudják LEK-re váltani.

Csomagok: Autóbuszaink csomagterében korlátozott hely áll rendelkezésre, így személyenként oda-vissza utazáskor 1 utazótáska vagy bőrönd (max. 18 kg) és 1 kézitáska megengedett.
Kérjük a csomagjaikat jól látható helyen névvel, és címmel ellátni szíveskedjenek! Az autóbuszon felejtett tárgyakért, csomagokért felelősséget nem vállalunk! A buszokon TILOS a dohányzás!

 
 
 
Az albániai utazás  időpontja 2020. augusztus 10-19. (10 nap, 7 éjszaka)

Az időpont foglalását követően kérjük, hogy e-mailben  adják meg a résztvevők nevét, lakcímet és telefonszámot, valamint kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

Telefonszám : 317-1056, 317-1256

Találkozás: 13.30 órától, a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtt
Indulás: 14.00 órakor


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp u.4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!