Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ajándékozz idén gyereknapra igazán különleges élményt gyermekednek! Irány a Family Park! Utazás 1 fő részére most kedvező áron 8 990 Ft helyett 6 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 050 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 25., 2019-ig!

Ajándékozz idén gyereknapra igazán különleges élményt gyermekednek!
Ha egy fantasztikus családi programra vágytok, ahol a család minden tagja együtt szórakozhat: AUSZTRIA – FAMILY PARK, KICSIKNEK ÉS NAGYOKNAK!
Legyen ez a gyereknap most más, mint az eddigiek!
Lepd meg gyermekedet ezzel kirándulással és töltsetek el együtt egy fantasztikus napot a parkban!
Ha más programotok van gyereknapon, akkor sem kell lemondanotok erről a szuper szórakozásról, mert más időpontban is utazhattok!

Választható időpontok:
2019. május 11.
2019. május 25.

Value 8 990 Ft
Discount -22 %
Teljes ár: 6 990 Ft
1050 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Indulás 6:00-kor, Budapestről, a Blaha Lujza térről a Corvin Áruház parkolójából
Utazás Ausztriába rövid pihenővel.
Érkezés a délelőtti órákban. A Family Parkban szabadprogram, mindenki egyénileg osztja be idejét.
Hazaindulás 18 órakor.
Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

A kirándulásra kényelmes, szabadidős öltözéket, cipőt ajánlunk.
Az attrakciók egyes részeinél esetleg vizesek is lehetünk!

Részletes program:
Indulás 6:00-kor, a Blaha Lujza térről a Corvin Áruház parkolójából. (Gyülekező 5:30-tól)
Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Ausztriába a délelőtti órákban. Látogatás Ausztria legnagyobb szabadidőparkjába, a Family Parkba.
Fantasztikus szórakozás 140.000 négyzetméteren. A négy különböző tematikus élményterületen, a „Kalandváraban”, a „Meseerdőben”, a „Kalandszigeten” és a „Tanyán” mindenki megtalálja a neki megfelelő szórakozást.

Számtalan játéklehetőség várja itt a kicsi és a nagyobb gyerekeket. Sárkányvasút, hullámvasút, körhinta, malacvasút, traktorvasút, Kacsa-körhinta. A Sárkánybarlangban egy „igazi” sárkánnyal találkozhatnak. A bátrak kipróbálhatják az óriási Templom-csúszdát, a Krokó-vízipályát és az „Isteni villám” hullámvasutat. Az Örült madárijesztő mindenkit nevetésre késztet. A gyerekek több mászó labirintus közül választhatnak, de találunk itt vadasparkot is állatsimogatóval.

Fáradalmaikat a szülők és gyerekek az éttermekben pihenhetik ki, ahol természetesen gyerekmenü is kapható.

Miért érdemes ellátogatni ide?

A szabadidőparkban minden gyerek jól érzi magát. Egy nap sokszor kevés is a teljes bebarangolásra. A Family Park Ausztria legnagyobb szabadidőparkjaként azt a célt tűzte ki magának, hogy vendégeinek tökéletes kiránduló napot biztosítson. A „Szórakozást az egész családnak mottóval törekszik arra, hogy élmények és attrakciók széles körét kínálja minden korosztály számára.
Gondoskodni akar arról, hogy aki belép a parkba, maga mögött hagyja a mindennapok gondjait, elfelejtse a stresszt és önfeledten merüljön el a Family Park fantáziavilágában.

A Family Park ötletével egy olyan szórakoztató parkot akartak létrehozni, ami minden területen élményt nyújt a látogatóknak, legyen az vidámparki szórakozás, kulináris élvezetek, vagy séták élménye egy nagy parkban. Nagy hangsúlyt fektet a minőségi és a biztonsági előírások legmagasabb szintű betartására. Minden évben új látnivalókat és attrakciókat létesít és folyamatosan továbbfejleszti a területet, hogy a Family Park élményét még vonzóbbá és lenyűgözőbbé tegye.

Az ajánlat tartalma: utazás 1 fő részére 6 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 050 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Az ár tartalmazza: utazást kényelmes autóbuszon, csoportvezetőt

Az ár nem tartalmazza: regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő), amely a buszon fizetendő, az utasbiztosítást, a belépőjegyeket:3 éves kor alatt: a belépés ingyenes. 3-99 között: 26 EUR/fő, csoportos jegy 20 főtől: 21,5 EUR/fő. (Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a csoportos kedvezmény igénybevételéhez már a buszon össze kell szedni a belépő árát)
Csak online ügyintézés!
Jelentkezni és érdeklődni lehet a fortunatravel2016@gmail.com e-mail címen.
Fix helyfoglalás a buszon: 1 000 Ft/ fő (igény szerint)

Választható időpontok:
2019. május 11.
2019. május 25.

 


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Fortuna Travel
Cég
Fortuna Travel

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!