Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adventi kirándulás Debrecenbe és Maklár felkeresése. Egynapos buszos utazás december 17-én 1 főnek 16.990 Ft helyett 11.790. Most fizetendő 1.770 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 17., 2022-ig!

 

A Debreceni Adventi Vásár, szerethető közösségi térben, egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal, lélekmelegítő forralt italokkal várja a karácsonyra készülőket. A friss kalács- és a fűszeres forraltbor-illatú utcákon a nézelődés és kóstolgatás közben mind jobban készülhetünk az ünnepre.

Az utazás programja:

Indulás reggel 8 órakor a Népliget Hell Miksa sétánytól (Elnök utcával szembe, Planetárium mellett).

Először Makláron állunk meg a Stühmer Csokoládégyárnál, ahol a Márkaboltjuk, illetve Cukrászdájuk található. Ebben az időszakban kiváló minőségű szaloncukrok, illetve karácsonyi termékek, csokoládé figurák széles választékával várják a látogatókat. A cukrászdában több mint 25 féle izgalmas, egyedi ízvilágú süteménnyel várják az édességkedvelőket. Debrecenbe érkezve a következő közös programokat kínáljuk. Megismerkedünk a város legismertebb épületével, a Magyarországi Református Egyház jelképével, a Református Nagytemplommal. Az ország legnagyobb református temploma, ezen kívül a legnagyobb protestáns templom is az országban. A Magyarországi Református Egyház jelképe, miatta nevezik Debrecent gyakran „kálvinista Rómának”. Felkeressük a Déri Múzeumot, mely régészeti gyűjteménnyel, japán tárgyak, fegyverek bemutatójával, képzőművészeti kincsekkel várja a látogatókat.


Value 16 990 Ft
Discount -31 %
Teljes ár: 11 790 Ft
1770 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A látogatás fénypontja természetesen a Munkácsy trilógia megtekintése. A művek közös bemutatásának különlegessége, hogy maga Munkácsy sem látta együtt a három, bibliai témát feldolgozó festményét. A nap hátralevő részében, szabadidő keretében további sétákra lesz lehetőség, illetve kilátogatunk a Nagyerdőbe, ahol a park legújabb látványosságával, a Víztoronnyal is lehetőség lesz megismerkedni. Az 1913-ban épült, ma is működő Víztorony műemlék épületének 34 méter magas kilátójából nemcsak a környékre nyílik kilátás, hanem időszaki kiállítások, valamint hangulatos kávézó és fröccsbár mellett is lehet múlatni az időt.17:30 órakor indulás Budapestre.
Belépő: kb. 5.000,- Ft. Ha valaki szeretné a napját fürdőzéssel tölteni arra is lehetőség nyílik a Nagyerdő fürdőiben. Az oda és visszajutást autóbuszunkkal megoldjuk.

Belépő: kb. 5.000,- Ft.

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

Az utazás időpontja: 2022. december 17.

Most fizetendő 1.770 Ft, a fennmaradó 10.020 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Találkozás: 7.45 órakor a Népliget Planetárium mellett,

Indulás: 8.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!