Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adventi kirándulás alsó-Ausztria gyöngyszemeinek, a Melki apátság és Krems an der Donau megtekintésével 11.990 Ft helyett 8.990 Ft. Most fizetendő 900 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 18., 2014-ig!

Melk az osztrák Dunakanyar nyugati kapujában fekszik, és legfőbb vonzereje a Duna feletti sziklatömbre épült bencés apátság és apátsági templom. Az apátságot 976-ban I. Lipót alapította, akinek sírja is itt található, és a mártír Szent Kálmán csontjait is ide szállították, ezután kapott a kolostor alapítólevelet. Krems an der Donau-ba a Duna egyik legszebb és legrégebbi városa, az óváros szinte minden épülete műemlék.

Value 11 990 Ft
Discount -25 %
Teljes ár: 8 990 Ft
900 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az egy napos kirándulás programja:

A kora reggeli órákban indulunk el Ausztria felé, hogy Alsó-Ausztriában, a Bécs közelében elhelyezkedő kisváros, Melk szépségeiben gyönyörködjünk. Különleges évben keressük fel a várost, ugyanis a Melki Apátság 2014-ben ünnepli alapításának 1000 éves évfordulóját, amikor is 1014. október 13-án Szent Kálmán sírhelye lett. Az UNESCO Világörökség védelme alatt álló bencés, barokk épületkomplexum méreteit mutatja, hogy csak a déli szárnya 240 méter, főtengelyének hossza 320 méter, 500 helyiség található benne, és 1365 ablaka van! Barokk stílusú átépítése a 18. század elején kezdődött meg, majd a 20. században, 1975-2001 között, tehát mintegy 26 év alatt teljes körűen felújították. Az apátságot helyi idegenvezetéssel belülről is lesz lehetőségünk megcsodálni: apátsági múzeum (középkori vallási emlékek, tárgyak), márvány terem gyönyörű freskókkal díszítve, könyvtár (közel 100.000 kötet), teraszáról pedig gyönyörű kilátás nyílik a Duna-kanyarra.

Európa legnagyobb bencés rendházának megtekintése után elvegyülhetünk a karácsonyi forgatagban a Városháza előtt: a hagyományosan megrendezett karácsonyi vásárban felmelegedhetünk egy bögre finom forró puncs vagy forralt bor mellett, sült gesztenyét majszolva.

Melkből a kora délutáni órákban utazunk tovább a festői szépségű kis történelmi városkába, az UNESCO régióban fekvő Krems an der Donau-ba. Krems a Duna egyik legszebb és legrégebbi városa, az óváros szinte minden épülete műemlék. Az itt megrendezett kézműves karácsonyi vásárban beszerezhetjük a még hiányzó ajándékokat szeretteinknek.

 Az akciós ajánlat tartalma:

 - utazás autóbusszal

 - magyar nyelvű csoportkisérő idegenvezető

 - szervezés

A belépők külön fizetendők: Melki Apátság /Felnőtt 11 euro (20 fö felett)és Diák (27 éves korig) 7.5 euro

Az utazás időpontja 2014. december 20.


A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a Pannonia Program- és Utazási Iroda-val  a helyet egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

A kuponnal az utazás előtt 2 nappal jelentkezni kell az utazási irodában!

Indulás: 6.00  Batthyány tér 86-os busz megállójánál (Óbuda felé);

Érkezés: az esti órákban

Most fizetendő: 900 Ft, a fennmaradó 8.090 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: Pannonia Program- és Utazási Iroda, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

Az utazás további feltételei:

Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/5926107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Utasbiztosítás az irodában kedvező áron köthető.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em. 11A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!