Iratkozz fel hírlevelünkre!
Ebből az akcióból további vásárolható opciók is elérhetőek a MaiKupon-on! A megtekintéshez kattints ide!

Adventi hangulat Bécsben! Egynapos kirándulás busszal a Schönbrunni kastély felkeresésével 9.500 Ft helyett 5.990 Ft. Most fizetendő 600 Ft. Opcionálisan választható több program, Hunderwasser házainak felkeresése, Shopping City Süd...

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 15., 2018-ig!

Adventi kirándulásunkon a Habsburgok rezidenciáját ismerhetjük meg. Látogatást tehetünk a kastélyban, bejárhatjuk a hatalmas parkot, ahol adventi vásárt is tartanak, a nap további részében pedig Bécs belvárosában szabadidő keretében lehetőség nyílik, hogy kedvünkre sétáljunk, vásároljunk, puncsot és Sacher-tortát kóstoljunk egyéni ízlés szerint.

Advent Bécsben program leírása:

Reggel felkerekedünk, hogy belekóstoljunk a császárváros varázslatos adventi hangulatába, megcsodáljuk műemlékeit és megízleljük karácsonyi finomságait. . Várhatóan 10 óra tájban érkezünk Bécsbe, ahol elsőként az UNESCO világörökségi címmel kitüntetett Schönbrunni kastélyhoz megyünk, amely évszázadokon át volt a Habsburg család fényűző, nyári rezidenciája. A hely ebben az évszakban is számos programlehetőséget kínál: a díszudvarban hatalmas karácsonyfa és hangulatos karácsonyi vásár fogadja az érkezőt, a hatalmas francia parkban felsétálhatunk egészen a Gloriettig, ahonnan szép kilátás nyílik a városra. Lehetőség lesz megtekinteni a pazar kastélybelsőt is. Bejelentett csoportunk helyben biztosított magyar nyelvű audiós eszközzel végigjárhatja a kastély összes látogatható termét, 1441 helyiségből 45-öt. Gyönyörű báltermek, titkos kabinetszobák, Ferenc József dolgozószobája és Erzsébet királynő toilett szalonja, amelyek kapcsán megannyi érdekesség tárul fel a Habsburgok mindennapjaiból, uralkodóink személyiségéből, szokásaiból.

A nap további részét a belvárosban töltjük. Akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, azzal elindulunk egy kellemes gyalogos sétára. A városnézés során elsétálunk a Mária Terézia térre, a Burghoz, az Operaházhoz, végig megyünk a Kärtnerstrassén, a Stephansdomig. A szabadidőben érdemes további sétákat tenni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort!
Tartson velünk, fedezze fel, élvezze a sokszínű adventi Bécset saját terve, kedve szerint!

Value 9 500 Ft
Discount -37 %
Teljes ár: 5 990 Ft
600 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A részvételi díj tartalmazza

-  az autóbuszos utazást megbízható, felsőkategóriás autóbusszal,

-  a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,

-  a szervezés díját,

-  ingyenes Bécs belváros térkép.

Külön fizetendő belépők: Schönbrunn Grand Tour (40 terem) belépőjegy: F, NY: 18 €/fő, D: 16 €/fő, GY: 12 €/fő,

A belépőjegy, parkolás és városi belépő a buszon fizetendő az idegenvezetőnek €uro-ban.(hétköznap és vasárnap): 3 € parkolási díj, szombat: 4 € városi behajtási engedély, parkolási díj.

Opcionálisan választható bécsi Adventi helyszín:

HUNDERTWASSER HÁZAI SZÍNEK, ÁLMOK, RABUL EJTŐ ÜZENET, 9.500 Ft helyett 5.990 Ft, melyből most fizetendő 600 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal. 

Az utazás időpontja: 2018. december 15. (szombat)

A városba érkezve a Duna-csatorna partján fekvő Spittelau szemétégető mellett haladunk el, amelyet megépítése után két évtizeddel formáltak át a művész tervei alapján egy csúnya, szürke üzemből játékos külsejű, turisztikai látványossággá. Ezt követően ellátogatunk az életmű hagyatékot gondozó Kunst Haus Wienbe, az extravagáns művész munkásságát mutatja be. Az állandó kiállítás egyedülálló keresztmetszetét nyújtja a 2000-ben elhunyt alkotó festményeinek, nyomatainak, építészeti terveinek és iparművészeti alkotásainak. A múzeum megtekintése után átsétálunk a közeli Hundertwasser Házhoz, amely Bécs egyik legismertebb nevezetessége. Az 52 lakásos társasház szép példája annak, hogy az organikus művészet eszközeivel, a vidám színekkel, természetet idéző formákkal, a kiszámítható szabályosságtól oly távol álló játékossággal miként akart a „különc zseni” a modern világban hidat verni ember és természet között.

Kunst Haus Wien állandó kiállítás: F: 10 €/fő, Gy: 11-18 év között: 5 €/fő, 10 éves korig ingyenes.

A nap további részét Bécs belvárosban töltjük.

- Karácsonyi vásárlás a Shopping City Süd-ben9.500 Ft helyett 5.990 Ft, melyből most fizetendő 600 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal. 

Szombati napokon városi behajtási engedély és parkolási díj: 4 €/fő, pénteken a parkolási díj: 3 €/fő, amely a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő.

Az utazás időponjai: 2018. november 24., december 1. (szombat), december 8. (szombat), december 15. (szombat), december 21. (péntek), december 22. (szombat)

Reggeli indulásunkat követően a forgalomtól függően 10 óra felé érkezünk a Bécs melletti Vösendorfba, ahol Közép-Európa legnagyobb bevásárló központja, a Shopping City Süd található. Közel 200 ezer négyzetméteren, több mint 330 üzlet csalogatja vásárlóit. Adventi időszakban különleges élmény itt eltölteni több órát, belemerülni a karácsonyi vásárok nyüzsgésébe. Itt beszerezheti az egész család részére az összes karácsonyi ajándékot.

A nap további részét Bécs belvárosában töltjük.

- ADVENT BÉCSBEN - SZABADPROGRAM, 9.500 Ft helyett 5.990 Ft, melyből most fizetendő 600 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal.

Az utazás időpontja: 2018. november 24. (szombat), december 1. (szombat), december 8., december 15. (szombat), december 21. (péntek), december 22. (szombat)

Reggeli indulásunkat követően a forgalomtól függően várhatóan 10 óra körül érkezünk Bécsbe, ahol az egész napot a belvárosban töltjük. Idegenvezetőnk sok tippel, ötlettel, aktuális információval segíti a választást a megannyi bécsi programlehetőség közül.

ADVENT BÉCSBEN – HEINDL CSOKOLÁDÉMANUFAKTÚRA, 9.500 Ft helyett 5.990 Ft, melyből most fizetendő 600 Ft. A többi információ megegyezik a fent leírtakkal.

Az utazás időpontja: 2018. december 1. (szombat), december 8. (szombat), december 15. (szombat)

Reggeli indulásunkat követően a forgalom függvényében a délelőtti órákban érkezünk a mennyei édességeket kínáló bécsi Heindl csokoládémanufaktúrához. A Csokoládémúzeumban egy 10 perces rövidfilmet végignézve megismerkedünk a csokoládégyár és a Heindl család történetével. Ezt követően üvegablakokon keresztül betekintést nyerünk a gyár életébe, vagy akár kipróbálhatjuk a három féle csokoládé szökőkút ízeit. A minőségi termékeket kínáló manufaktúra megkönnyíti a választást, hogy az ünnepek alkalmával mivel is kedveskedjünk szeretteinknek.

A nap további részét Bécs belvárosában töltjük.


 

 

 

Az utazás választható időpontjai: 2018. december 1. (szombat), december 8. (szombat), december 15. (szombat)

Most fizetendő 600 Ft, a fennmaradó  5.390 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda részére kell befizetni.

Kötelezően külön fizetendő:
-  ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő,
-  Városi behajtási engedély és parkolási díj: 4 €/fő, amely a buszon az idegenvezetőnek €-ban
fizetendő.(szombatonként) Pénteken és vasárnap 3€ parkolási költség fizetendő.

Választhatóan fizetendő díjak:
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 80 év alatt 600 Ft/fő/2 nap; 18 év alatt: 300
Ft/fő, amely az irodában fizetendő.
- Schönbrunn Grand Tour (40 terem) belépőjegy: F, NY: 18 €/fő, D: 16 €/fő, GY: 12 €/fő,
A belépődíjak tartalmazzák a foglalás díjait is. A díjak az idegenvezetőnek fizetendők, amelyek összege időközben változhat.

Indulás: 

6:00 Blaha Lujza tér (Europeum előtti buszöböl)
6:15 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállóban)

Vidéki felszállási lehetőségek:
-  M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km,
-  M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km,
-  M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km,
-  M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. 

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E”

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!