Iratkozz fel hírlevelünkre!

Advent Zakopanéban fakultatív lovas szánozással, választható időpontokban! Buszos utazás 1 fő részére kedvezményesen 16.490 Ft-ért! Most fizetendő: 2.100 Ft!

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 16., 2023-ig!

Zakopane a lengyelországi Tátra ékszerdoboza, amely az adventi időszakban ünnepi mesevilággá változik! Forralt bor és mézeskalács illata száll az utcákon, de kalandra is jut idő: siklóval meghódítjuk a Gubalowka-hegyet! Sőt, fakultatív programként lovas szánozásra is lesz lehetőség! Adventi buszos utazás Zakopanéba!

Value 16 990 Ft
Discount -3 %
Teljes ár: 16 490 Ft
2 100 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Program:

Indulás reggel 05:00-kor kor (Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5., Városligeti csónakázó és Műjégpálya). A vidéki felszállást kérjük, foglaláskor jelezzék! Folyamatos buszos utazás Zakopanéba rövid pihenőkkel.

Látogatás Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülőközpontjába, a lengyelországi Tátra fővárosába, Zakopanéba. Végig sétálunk az ünnepi díszben tündöklő főutcán, közben megcsodáljuk a górál stílusban épült mesés fa palotákat, megtekintjük a híres Szent Kelemen fatemplomot, majd siklóval meghódítjuk az 1128 m-es Gubalowka-hegyet! (kb. 22 PLN/fő), ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és az azt körülölelő hegyekre. Itt fenn a hegyen bazár, éttermek és lovaskocsisok vagy lovasszánosok várnak.

Érdemes egyet sétálni a kiépített ösvényen, vagy csak ücsörögni egy kicsit valamely kilátóteraszon, magunkba szívni a jó levegőt és a Tátra szépségeit! Majd irány az adventi forgatag és piac: forralt bor, gyömbéres forró sör, frissen sült sütemények illata lengi be a levegőt. Ízletes, tradicionális sajtokat, faszénen sült húsokat kóstolhatunk, helyi kézműves portékákat, faárukat, szépen kidolgozott bőr- és irhaárukat, na meg a jól ismert tejkaramellát is megtaláljuk. Az adventi időszak Zakopanéban igazán különleges élmény: múltidéző barangolás egy mesebeli tájon, ahol minden természetesebb, csendesebb, harmonikusabb, mint a nagyvárosokban. Garantált lesz az ünnepre hangolódás!

Fakultatív programlehetőség
Aki egy igazán autentikus programra vágyik bátran próbálja ki a lovas szánozást. A kis utakon csengettyűs lovas szánok suhannak, melyeket hímzett bekecsbe bújt, fekete kalapos hegyi férfiak, a górálok hajtanak. Kalandos kirándulás a kanyargós havas ösvényeken, miközben egy téli mesevilág elevenedik meg. Ha esetleg nincs hó, a kirándulás lovaskocsival is lehetséges.
Hazautazás (kb. 18 órakor), érkezés a késő esti/éjjeli órákban.

Az ajánlat tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • magyar nyelvű idegenvezetés, csoportkíséretet
 • szervezés

Részvételi díj nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást, az adminisztrációs díjat, mely foglaláskor fizetendő valamint a turista buszok után fizetendő áfa helyszíni fizetéssel.

Külön fizetendő: 

 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő
 • BBP: 600Ft/fő (70 év alatt)
 • BBP: 1.200 Ft/fő (70 év felett)
 • Külön fizetendő a kötelező városbelépési + transzfer díj: 30 PLN/fő, amelyet az autóbuszra felszálláskor szükséges az idegenvezetőnek fizetni.
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.

Belépők hozzávetőleges árai tájékoztató jelleggel:                                                                 Gubalowkai sikló: kb. 28 PLN/fő;                                                                                                 Ótemplom és Ótemető: kb. 2 PLN/fő                                                                                            Lovas szánozás: 100 PLN/fő

Az út időjárástól független indul, a változtatás jogát irodánk fenntartja!

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor! A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
 • Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást).

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest,14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)    
 • M2-es autópálya, Dunakeszi/Alagi- Pihenő, Shell benzinkút, 25-ös km kő
 • Rétság, MOL benzinkút, 61 km kő
 • Parassapuszta, határátkelő 88km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ajánlat tartalma: Advent Zakopanéban fakultatív lovas szánozással, választható időpontokban! Buszos utazás 1 fő részére kedvezményesen.

Most fizetendő: 2.100 Ft, a fennmaradó  14.390 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Választható időpontok: 2023.12.02., 12.09., 12.16.

Foglalás a adutours@t-online.hu e-mail címen neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevére és kuponkódjára szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodában fizetendő).  A belépőkről a leírásban tájékozódhatsz. 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Az utazáshoz érvényes úti okmány (személyi igazolvány, vagy útlevél) szükséges. Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Más kedvezménnyel nem összevonható.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – AduTours Utazási Iroda
Website
adutours.hu
Phone
(06-1) 413-6790
Address
1074 Budapest, Hársfa utca 2.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!