Iratkozz fel hírlevelünkre!

Advent Rijekában és Trsat várában, advent és csokoládéfesztivál Opatijában, adventi séta Zágrábban. Egy főnek 3 nap 2 éj félpanzióval 78.990 Ft helyett 69.990 Ft. Most fizetendő 8.890 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 2., 2022-ig!

1.nap: Találkozás reggel 06:15 órakor a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás Budapestről 06:30-kor. Folyamatos utazás Horvátországba, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel. 
A kora délutáni órákban érkezünk Rijekába. Először elfoglaljuk szállásunkat, majd rövid sétát teszünk a városban, megtekintve a nevezetességek egy részét. Ezután fakultatív kirándulás keretében elindulunk a város felett őrt álló T3 napába, melynek szinte minden centimétere fénybe öltözik, összesen 15 km hosszúságú fényfüzér alól láthatjuk az adventi hangulatba öltözött várost, melynek minden szegletében világítanak a karácsonyi fények, majd 500 ezer csillogó lámpácskával. A csillogó vár megtekintése után visszatérünk szállásunkra, és elfogyasztjuk vacsoránkat.
Vacsora után szabadprogram, mindenki kedvére barangolhat az adventi díszbe öltözött belvárosban. Végig a korzón karácsonyi zene és girlandok százai kísérnek bennünket. A város parkjaiban is feldíszített fák között sétálhatunk, és a kis faházakban karácsonyi pontján, színpadokon különféle szórakoztató zenés programokat is kínálnak.

Value 78 900 Ft
Discount -11 %
Teljes ár: 69 990 Ft
8 890 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

2. nap: Délelőtt Mošćenice településre indulunk, mely sokak szerint Horvátország legszebb kisvárosa. A középkori városka egy domb tetején található, az Učka hegység alatti meredek sziklaszirten épült, vastag falak övezik, és kővel kirakott, szűk utcácskák szabdalják. Minden szeglete gazdag történelmi hagyományáról mesél, ezért tökéletes hely a történelem szerelmeseinek. Mošćenice a turisták kedvelt célpontja, és egyben kiindulási pontja is azoknak a túraútvonalaknak, amelyek az Učka-hegy lejtőinek hangulatos kis falvaiba vezetnek. Innen lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre és a közeli Opatijára, mely kirándulásunk következő állomása lesz.
Opatija, korábbi nevén Abbázia, az Osztrák-Magyar Monarchia felsőbb köreinek egyik legkedveltebb üdülőhelyét. Még Ferenc József is itt töltötte a téli hónapokat (nem a bécsi Schönbrunnban). Ennek köszönhetően az egész várost a fényűző, szecessziós stílusú paloták jellemzik. Rövid informatív városnézés után elmerülhetünk a város adventi hangulatában a 12 km hosszú parti sétányon, a Lungomarén, az Angiolina parkban, vagy a tavaly felújított és átadott St. James parkban. Úgy érezzük majd magunkat, mint egy téli mesében, hiszen az utcákon és parkokban a Diótörő óriás mesefigurái üdvözlik a látogatót. A „Legszebb Advent a tenger mellett, Advent Opatijában” felkerült a „Best Christmas Lights” listájára, amely Európa legszebb karácsonyi díszekbe öltöztetett városait sorolja fel. Az advent ünnepe Opatijában és az egész régióban az egyik legfontosabb esemény, népszerűsége és jelentősége évről évre nő. Az ünnepi varázslat a város minden szegletében érezhető, hiszen több százezer lámpa és gyönyörű dekoráció varázsolja Opatiját mesés téli helyszínné. A fényűzően feldíszített utcák és terek, a jégpálya és a gyönyörű helyszíneken megtartott számos zenei és színpadi előadás csak egy kicsiny része a varázslatos adventnek Opatijában. A karácsonyi dalok, a forralt bor és a forró csokoládé édes illata is hozzájárulnak ahhoz, hogy a látogatóknak igazán emlékezetes élményben legyen részük.
Ráadásul Opatijában decemberben számos esemény a csokoládé köré épül, mivel éppen ebben az időszakban rendezik meg a Csokoládévarázs vásárt a város legpatinásabb szállodájának Kristálytermében, a híres kristálycsillárok alatt, ahol horvát és más országbeli manufaktúra kézműves remekeit kóstolhatjuk. Az egyedi desszertek azért is különlegesek, mert csak erre az alkalomra készülnek, s a kézműves szaküzletek kivételével csak ezen a vásáron lehet őket megvásárolni és megvásárolni, mely akár egy egyedülálló karácsonyi ajándék is lehet szeretteinknek. A „Csokoládévarázs” vásár keretében minden gyártó a legkiválóbb termékét mutatja be, emellett Opatija számos szállodájában és étteremében is tartanak kóstolókat és a csokoládéhoz kapcsolódó workshopokat, előadásokat, koncerteket.
A kora esti órákban visszatérünk Rijekába vacsorázni. Vacsora után szabadprogram.

3. nap: Reggeli után hazafelé vesszük utunkat, de útközben természetesen még egy látványos program vár bennünket. Ellátogatunk Zágrábba, ahol ugyan nem az esti órákban, de mégis megcsodálhatjuk az évek óta legszebb európai adventi vásárnak kikiáltott városközpontot. Aki szeretne, részt vehet egy rövid informatív városnézésen, majd a délutáni órákban hazaindulunk. Várható hazaérkezés 22-23 óra között.


A programváltozás jogát fenntartjuk.
Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szállást 2 éjszakára 3 csillagos hotelben félpanzióval, a szervezést és a magyar nyelvű csoportkísérést.
Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az előzőekben fel nem sorolt étkezést, az italfogyasztást, az üdülőhelyi díjat és a biztosítást, a fakultatív kirándulást, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.
Fakultatív kirándulás Trsat várába: 10 Euro/fő
Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.
Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.
Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

Egyágyas felár: 19 990 Ft/fő
Üdülőhelyi díj: 1 800 Ft/fő/2 éjAz utazás időpontja 2022. december 02.-04.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 8.890 Ft, a fennmaradó 61.100 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.

Időpont egyeztetés szükséges az 1/356-5656  számon vagy az ertekesites@budavartours.hu e-mail címen.

Az alapár nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az előzőekben fel nem sorolt étkezést, az italfogyasztást, az üdülőhelyi díjat és a biztosítást, a fakultatív kirándulást, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.
Fakultatív kirándulás Trsat várába: 10 Euro/fő

Egyágyas felár: 19 990 Ft/fő
Üdülőhelyi díj: 1 800 Ft/fő/2 éj

Felszállási lehetőség:
Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő
M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő
M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, MOL Benzinkút, 83-as km kő
M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, MOL benzinkút, 95-ös km kő
M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő
M7-es autópálya, Keresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő
M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 355-4299
Address
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!