Iratkozz fel hírlevelünkre!

Advent Pozsonyban – Kittsee-i csokivásárlással. Az egynapos buszos utazás 1 főnek 8.990 Ft helyett 5.990 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 14., 2019-ig!

Pozsony a Szlovák Köztársaság fővárosa, egyben az ország kulturális, kereskedelmi és ipari központja. Pozsony a hagyományos magyar koronázó város volt a török hódoltságtól kezdődően. A hamisítatlan közép-európai hangulatot árasztó, igazi turistacsalogató pozsonyi történelmi belváros egyre népszerűbb az utazók körében.

Value 8 990 Ft
Discount -33 %
Teljes ár: 5 990 Ft
750 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Reggel 07:00-kor indulunk Budapestről. Találkozó 06:45 órakor Budapesten, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Utunk először az ausztriai Kittsee csokigyárba vezet, ahol a beszerezhetjük Mikulásra és karácsonyra a megfelelő mennyiségű finom csokifigurákat. Miután megkóstoltuk a finomságokat, tovább indulunk Pozsonyba.

Pozsonyban érkezés után fakultatív lehetőségként városnézést ajánlunk helyi vezetéssel. Részvételi díj 5 Euro/fő (minimum létszám 15 fő). Ezután szabadprogram következik.

Az egész belváros karácsonyi hangulatot áraszt: A téren felállított faházakban a legkülönfélébb árukat csodálhatjuk és vásárolhatjuk meg, legfőképpen szépen kidolgozott kézműves termékek várják gazdájukat. Ünnepi hangulat – ünnepi fények, illatok. Hagyományos karácsonyi ételek, sütemények, italok kóstolhatók a mindenféle finomságot árusító faházacskáknál. Legnépszerűbb a mézeskalács, a hagyományos krumplilángos, a laska, de érdemes megízlelni a forró grogot, puncsot és a karácsonyi méhsör is rendkívül népszerű a turisták körében.
Visszaindulás Pozsonyból kb. 18:00 órakor, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően 20-21 óra között.

A részvételi díj tartalmazza: 

- utazást autóbusszal,

- utaskísérőt,

- ingyenes városnézést.

A részvételi díj nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, a felmerülő személyes költségek árát, a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő: 1 500 Ft/fő.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. 

Külön köthető: 
javasolt betegség-, baleset- és poggyász biztosítás megkötése, 570 Ft/fő az út teljes időtartamára illetve útlemondás biztosítás (részvételi díj 1%-a).


Az utazás  időpontja 2019. 11.30, 12.14.

Az akciós ár csak a kupon megvételével érvényes!

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 5.240 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. 

Külön köthető: javasolt betegség-, baleset- és poggyász biztosítás megkötése, 570 Ft/fő az út teljes időtartamára illetve útlemondás biztosítás (részvételi díj 1%-a).

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/ fő

Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 1 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu

Indulás: 

Reggel 07:00-kor indulunk Budapestről. Találkozó 6:45 órakor Budapesten, a Népligetben,  – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).

Visszaindulás Pozsonyból kb. 18:00 órakor, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően 20-
21 óra között.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 355-4299
Address
1023 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!