Iratkozz fel hírlevelünkre!

Advent Grazban látogatással a riegersburgi Zotter Csokoládé Manufaktúrába 1 főre, 2 nap 1 éjszaka szállás 3*-os szállodában, reggelivel 32.990 Ft helyett 24.990 Ft. Most fizetendő: 2.400 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 4., 2014-ig!

Graz, a hajdani császárváros pompáját, évszázados műemlékeket és merész kortárs építészetet ötvöző város számos rangos díjjal büszkélkedhet: 1999-ben felvették az UNESCO kulturális világörökségi listára, 2003-ban Európa kulturális fővárosa volt, 2008-ban megkapta az „Élvezetek fővárosa” címet, 2011-ben pedig a „Design városa” lett. Odafelé ellátogatunk a riegersburgi Zotter Csokoládé Manufaktúrába, a hazaúton pedig Piberben, a lipicai méntelep otthonában vendégeskedünk és  megtekintjük a Hundertwasser által tervezett különleges Szt. Barbara templomot Barnbachban.

Value 32 990 Ft
Discount -24 %
Teljes ár: 24 990 Ft
2 500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Az összes ajánlat elkelt!
Share with others

Tarts velünk! Egyetlen hétvége alatt ízleld meg egy neves csoki manufaktúra kézműves remekeit, kóstolj bele a stájer főváros kulturális és gasztronómiai kínálatába, karácsonyi hangulatába, ismerd meg a szépséges lipicai lovak világát és készülődj lélekben az ünnepre Hundertwasser örömet sugárzó, színes templomában megállva.

A két napos kirándulás programja:

Grazi Adventi programunk során megtekintjük az óváros nevezetességeit és letekintünk a csodálatos panorámát kínáló Schlossberg bájos óratornyocskája mellől a városra, amelynek több, mint két harmada zöld terület. Graz modern arcához kapcsolódóan pedig felkeressük a helyiek által „barátságos idegen”-nek nevezett futurisztikus Művészetek Palotáját és a Mura folyóra épített, félig nyitott kagyló formájára emlékeztető Mura-szigetet, amely kedvelt szórakozó- és pihenő hely. A szabadidőben alkalom nyílik sétálni az adventi díszbe öltözött utcákon, végigmustrálni a karácsonyi vásár vagy akár az iparművészek, dizájn boltok kínálatát.

Odafelé ellátogatunk a riegersburgi Zotter Csokoládé Manufaktúrába, ahol az interaktív látogatás során bepillantást nyerhetünk a csokoládé finomságok gyártásába. A kakaó termesztéséről szóló vetítés, pörkölésről, feldolgozásról szóló installációk és üvegfalú manufaktúra bemutatótermek után a kóstolóállomásokon magunk követhetjük végig a kakaóbabtól a kézműves csokoládéig vezető utat. Ez az édes út számos meglepetést tartogat, a legkülönlegesebb bonbon és nugát kreációk érkeznek hozzánk aprócska libegőkön, tányérkákon. A játékos, tanulságos és ízletes látogatás után kedvünkre vásárolhatunk a manufaktúra boltjában, akár karácsonyi ajándéknak való csoki különlegességeket is. 

A hazaúton pedig Piberben, a lipicai méntelep otthonában vendégeskedünk. 1920 óta foglalkoznak itt Európa legősibb lófajának tenyésztésével, gondos nevelésével. A gyönyörű lipicai igen tanulékony, nagyon engedelmes, ellenálló és nem nagy igényű fajta. Elsősorban fogatló, kiváló hintós és kocsiló, emellett a spanyol iskolában hagyományosan használt lófajta.

A világhíres lovak után kis kitérőt teszünk az építészet világába is, megtekintjük a Hundertwasser által tervezett különleges Szt. Barbara templomot Barnbachban. 

Az akciós ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- grazi 3* hotelben szállás 1 főre ( 2 ágyas szobában)

- reggeli

- magyar nyelvű csoportkisérő idegenvezető

- szervezés

A belépők külön fizetendők:

- Zotter csokoládé manufaktúra: F (18 év felett): 14,4 EUR, D (11-17,99 év): 11,4 EUR, Gy (6-10,99 év): 8,4 EUR,

- Schlossberg sikló: 2,1 EUR,

- Piber: 10,5 EUR, 

Az utazás időpontja: 2014. december 6-7.

 

 


A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a Pannonia Program- és Utazási Iroda-val a helyet egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

A kuponnal az utazás előtt 2 nappal jelentkezni kell az utazási irodában!

Indulás: 6.00  Batthyány tér 86-os busz megállójánál (Óbuda felé);

Érkezés: vasárnap az esti órákban

Most fizetendő: 2.500 Ft, a fennmaradó 22.490 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: Pannonia Program- és Utazási Iroda, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

Az utazás további feltételei:

Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/5926107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A kupont az utazást megelőző napig lehet beváltani.

Utasbiztosítás az irodában kedvező áron köthető.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em. 11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!