Iratkozz fel hírlevelünkre!

Advent Egerben – A barokk ékszerdoboz városkában. Egynapos buszos kirándulás december 11-én 1 főnek 11.990 Ft helyett 6.990 Ft, most fizetendő 1.050 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 11., 2021-ig!

Eger –  Több mint egy ünnep. Ha egy igazán látványos, dallamos, csillogó, de mégis meghitt ünnepi készülődésre, ráhangolódásra vágysz, itt a helyed Egerben. Valódi családi kikapcsolódás és feltöltődés karácsony előtt.

 

 

 


Az utazás programja:

Indulás Budapestről 9 órakor. Először egy rendhagyó földalatti történelmi városnézésen vehetünk részt. „Város a város alatt” A város elfeledett közel 300 éves pincerendszerének titkait fedezzük fel. Egy földalatti kalandpark, gigantikus labirintus ahol egy időgép segítségével repülünk a múltba. A program végén egy retrográd kiállítást is megnézünk. A program kb. 2 órás. A nagy kaland után a felszín feletti várost is megismerhetjük. Egy séta keretén belül, idegenvezetőnkkel, megtekintjük kívülről többek között a várat, a Bazilikát, a Minaretet, és a Fazola kaput is. Az érdeklődőknek további program lehetőséget kínálunk. Megtekintjük az Érseki Palotát, végigjárva szebbnél szebb termeit, többek közt a különleges madaras termet, újonnan feltárt falképeivel, egyházművészeti tárgyakon keresztül ismerjük meg az egri püspökök, érsekek életét, munkásságát. Ha már kellőképpen elfáradtunk, irány az adventi vásár. A csodás barokk belváros méltó díszletei közt hamisítatlan adventi hangulat, káprázatos díszkivilágítás, különleges látványelemek, a forralt borok és a kürtőskalács fahéj illata vár. A legendás Dobó tér, a Gárdonyi tér és a Végvári vitézek tere impozáns ünnepi fényruhába öltözik, amit a vár díszkivilágítása tesz utánozhatatlanná. Visszaindulás Egerből 18:00 órakor, érkezés Budapestre a forgalmi viszonyoktól függően 20 óra körül.

Belépő a földalatti túrára: kb. 3.500,- Ft/fő Érseki Palotába 1.500 Ft/ fő

Az ajánlat tartalma:

- Autóbuszos utazás

- Idegenvezető, utaskísérő

- Szervezés díja

Egyéb költségek:

- Belépő a földalatti túrára: kb. 3.500,- Ft/fő

- Érseki Palotába 1.500 Ft/ fő

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Az utazás  időpontja  2021. december 11. szombat

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 5.940 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 8.45 ó órától a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál
Indulás: 9.00 órakor


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!