Iratkozz fel hírlevelünkre!

Advent Bécsben városnézéssel, Operaházi látogatással 6.990 Ft + 3 euro (behajtási engedély és parkolási díj) helyett 4.990 Ft + 3 euro. Most fizetendő: 500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 10., 2014-ig!

Bécsi kirándulás Advent idején, a városnézés során megtekintjük az Operaházat, Parlamentet, Mária Terézia teret, Hofburgot, Stephansdomot, valamint a Kärtnerstrasset. Ha szeretnéd látni Bécset ünnepi fényekben, ráhangolódni az év legszebb ünnepére, ezt az utat nem szabad kihagynod! Az első karácsonyi vásárokra Bécsben került sor, több mint 7 évszázaddal ezelőtt, és a mai napig hatalmas vonzerővel bír mind a helyiek mind pedig a látogatók számára.  Kóstolj bele a császárváros varázslatos adventi hangulatába, csodáld meg műemlékeit és ízleld meg karácsonyi finomságait.

Value 6 990 Ft
Discount -29 %
Teljes ár: 4 990 Ft
500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az adventi kirándulás programja:

Várhatóan 10 óra tájban érkezünk Bécsbe. A délelőttöt belvárosban töltjük. Akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, azzal elindulunk egy kellemes gyalogos sétára. A városnézés során megtekintjük a Parlamentet, Mária Terézia teret, Hofburgot, Stephansdomot, valamint a Kärtnerstrasset. Délután lesz lehetőségünk egy belső tárlatvezetés által megismerni a Ring első épületeként felépült elegáns bécsi Operaházat. Felépítését 1861-ben rendelte el Ferenc József, aki a megnyitón Erzsébet királynével együtt jelen is volt. A két építész tervező azonban nem érte meg az átadó ünnepséget, az épület a végzetükké vált. Mai szemmel nehezen érthetetlen módon az akkoriban még Udvari Operának (Hofoper) nevezett épület nem nyerte el a közvélemény tetszését, gúnyos kabarétréfák, karikatúrák, élces újságcikkek születtek. Az érzékenyebb Eduard van del Nüll, aki a belsőépítészeti terveket készítette, öngyilkosságba menekült, társa August Siccard von Siccardsburg pedig a lelki teher nyomán néhány héttel később szívrohamban meghalt. Az Opera pedig áll, főnix módjára újjászületett a 45-ös bombázások után, 1955-ben Mozart Don Giovannijával nyitották újra, mint egykoron, első megnyitójakor. A Monarchia korabeli bírálatok a múltba vesztek, a két jeles építész alkotása Bécs legszebb nevezetességei és a világ legrangosabb operaházai közé tartozik. A századfordulón Gustav Mahler, a 20. század derekán pedig Herbert von Karajan vezetése alatt állt. A 40 perces vezetés során megismerhetjük az építés történetét, az intézmény mai épületét, működését, valamint bejárhatjuk a díszes fogadó csarnokot, főlépcsőházat, teaszalont, márvány termet, díszbüfét és a nézőteret.

A fennmaradó szabadidőben érdemes további sétákat tenni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort!

A részvételi díj tartalmazza a szervezést, autóbuszos utazást és a csoportkísérő idegenvezetőt.

Külön fizetendő belépők (Operaház): F 7,5 €/fő, 65 év felett 6€, Gy/D 27 év alatt 3,5€

A belépőjegy, parkolás és városi belépő a buszon fizetendő az idegenvezetőnek. (3 euro/fő)

Időpont: 2014. december 13. szombat

A kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a szervezővel a helyet egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

A kuponnal az utazás előtt 2 nappal jelentkezni kell az utazási irodában!

Indulás: 6 óra Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló; 6.10 Batthyány tér 86-os busz megállójánál (Óbuda felé); 6.25 Sasadi úti buszmegálló

Érkezés: 22.00 körül

Most fizetendő: 500 Ft, a fennmaradó 4.490 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: Pannonia Program- és Utazási Iroda, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

Az utazás további feltételei:

Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/5926107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

 A kupont az utazást megelőző napig lehet beváltani.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!