Iratkozz fel hírlevelünkre!

Advent Bécsben! Egy napos kirándulás a császárvárosba
Hofburg (Császári lakosztályok, Sissi Múzeum, Ezüstkincstár) felkeresésével. 6.990 Ft + 3 euro (behajtási engedély és parkolási díj) helyett 4.990 Ft + 3 euro. Most fizetendő: 500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 18., 2014-ig!

Bécsi kirándulás Advent idején, Hofburgi kiállítások megtekintésével. Ha szeretnéd látni Bécset ünnepi fényekben, ráhangolódni az év legszebb ünnepére, ezt az utat nem szabad kihagynod! Az első karácsonyi vásárokra Bécsben került sor, több mint 7 évszázaddal ezelőtt, és a mai napig hatalmas vonzerővel bír mind a helyiek mind pedig a látogatók számára.  Kóstolj bele a császárváros varázslatos adventi hangulatába, csodáld meg műemlékeit és ízleld meg karácsonyi finomságait.

Value 6 990 Ft
Discount -29 %
Teljes ár: 4 990 Ft
500 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

"Advent Bécsben" program leírása:

Kora reggeli indulás után várhatóan 10 óra tájban érkezünk Bécsbe. Napunk során ellátogatunk az óváros szívében fekvő Hofburgba, a Habsburg család császári rezidenciájába, amely évszázadokon át épült, formálódott és ma egy számos intézménynek helyet adó gyönyörű palota. Előre bejelentett csoportunkkal a komplexum egyik legizgalmasabb részét keressük fel, egyetlen belépőjegy megváltásával három érdekes kiállítást is megtekinthetünk egy helyen: Császári lakosztályok, Sissi múzeum, Ezüstkincstár. Bepillantást nyerhetünk így a magyar történelemből is jól ismert uralkodók életébe, lakókörnyezetébe, az Erzsébet királynőnek szentelt tárlaton megismerhetjük Sissi ruháit, hajviseletét, személyes tárgyait, élettörténetét, az Ezüstkincstárban pedig elámulhatunk a meseszép étkészleteket és az elegáns lakomákhoz tartozó kiegészítőket látva.

 A nap további része szabadon rendelkezésre áll, akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, azzal elindulunk egy kellemes gyalogos sétára. A városnézés során megtekintjük a Mária Terézia teret, az Operaházat, a Kärtner strasset, valamint a Stephans domot.

A szabadidőben érdemes további sétákat tenni az adventi díszbe öltözött utcákon, ellátogatni a Városháza előtti karácsonyi vásárba, válogatni a kézműves remekek közül és persze megkóstolni egy zamatos puncsot vagy forralt bort!

 A részvételi díj tartalmazza a szervezést, autóbuszos utazást és a csoportkísérő idegenvezetőt.

Külön fizetendő belépők: Hofburg (3 múzeum megtekintésére jogosító) belépőjegy F:11,5 €/fő, GY: 7 €/fő, D: 10,5 €/fő, NY: 11,5 €/fő

 A belépőjegy, parkolás és városi belépő a buszon fizetendő az idegenvezetőnek €uro-ban.

 

Az utazásra több időpontban van lehetőség, a kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával a szervezővel időpontot egyeztetni kell a 06/30-592-6107 telefonszámon vagy az info@pannoniatravel.hu e-mail címen.

Időpontok: 2014. november 22.(Szo), 29.(Szo), december 6.(Szo), 13.(Szo), 20.(Szo)

A kuponnal a kiválasztott időpont előtt legkésőbb 2 nappal jelentkezni kell az utazási irodában!

Indulás: 6 óra Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló; 6.10 Batthyány tér 86-os busz megállójánál (Óbuda felé); 6.25 Sasadi úti buszmegálló

Érkezés: 22.00 körül

Most fizetendő: 500 Ft, a fennmaradó 4.490 Ft-ot az utazási irodában kell rendezni. Cím: Pannonia Program- és Utazási Iroda, 1036 Budapest, Kolosy tér 2. I emelet 11/a.

 

Az utazás további feltételei:

 

Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. 

 

A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/5926107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

 

A kupont az utazást megelőző napig lehet beváltani.

Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Website
pannoniatravel.hu
Phone
(06-30) 592-6107
Address
1010 Bécs,

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!