Iratkozz fel hírlevelünkre!

Advent Ausztriában, a Klosterneuburgi Apátságban orgonakoncerttel december 17-én 1 főnek 16.990 Ft helyett 11.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.500 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható December 17., 2023-ig!

Az utazás programja:

Reggel 08:15-kor találkozó a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). 08:30 órakor indulás Klosterneuburg apátsága 900 éve Ágoston-rendi szerzetesek székhelye, ahol ideiglenesen a Babenberg-ház és a Habsburgok is székeltek. A hagyomány a mai napig fennmaradt: Az apátság nemcsak a hit színhelye, hanem egyedülálló kulturális kincseket is rejt és saját nemes bort termelnek itt. A látogatás során megtekintjük a kincstárat és az apátsági múzeumot, ahol felbecsülhetetlen hercegi és egyházi kincsek várnak ránk.

 

Miután kigyönyörködtük magunkat a kincsek között, 15 órától részt veszünk egy orgonahangversenyen a templom csodálatos, egyedi hangzású orgonáján, mely nem mellesleg Európa legrégebbi barokk orgonája. A koncert kb. 60 perces, és Magdalena Hasibeder, neves osztrák csemballó és orgona virtuóz szolgáltatja a zenét.
Miután a zene segítségével ráhangolódtunk az ünnepre, az apátság parkjában adventi vásár vár bennünket ünnepi kivilágítással, de meglátogathatjuk a külön erre az alkalomra megnyitott Konventgarten kertet, valamint a kertben felállított színpad programjait is. Egy finom osztrák puncs vagy forralt bor elfogyasztása és a karácsonyi díszek, ajándékok megvásárlása után 18 óra körül elindulunk hazafelé.
Hazaérkezés a késő esti órákban, 22 óra körül.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást busszal,

- a szervezést

- a magyar nyelvű csoportkísérést.

Az alapár nem tartalmazza:

a belépők árát, a parkolási díjakat, az étkezést, a biztosítást és a
regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő)

Pénzügy: Helyben fizetendő költség: 27 Euro/fő, mely tartalmazza az apátsági belépőt  audioguide-dal, a belépőt a koncertre, a belépőt az adventi vásárra a külön erre az alkalomra megnyitott Konventgarten kertbe, valamint a kertben felállított színpad programjaira.
A belépők ára a buszon az idegenvezetőnek fizetendő, melynek összege időközben változhat.

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000-2 000-3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

 

Az utazás időpontja 2023.december 17.

Most fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 10.490 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

 Az alapár nem tartalmazza:

A belépők árát, az étkezést, a parkolási díjakat, a magyar nyelvű audioguide árát, a biztosítást és a regisztrációs díjat (1 500 Ft/fő)

Pénzügy: Helyben fizetendő költség: 27 Euro/fő, mely tartalmazza az apátsági belépőt  audioguide-dal, a belépőt a koncertre, a belépőt az adventi vásárra a külön erre az alkalomra megnyitott Konventgarten kertbe, valamint a kertben felállított színpad programjaira.

Felszállási lehetőség:

Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben)
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc)
M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc)
M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc)
M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc)
M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (+90 perc)
M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő (120 perc)

 A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Website
budavartours.hu
Phone
(06-1) 355-4299
Address
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!