Iratkozz fel hírlevelünkre!

Adria „arany szigete” – non stop fürdőzés, kirándulás az olasz Gradon 1 fő részére most kedvező áron 19 900 Ft helyett 11 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 800 Ft! Időpont: 2015. július 24-26-ig!

Akció kép
Az ajánlat beváltható July 23., 2015-ig!

Tarts velünk egy rövid nyaralásra, hétvégére, az olaszországi Adria „arany szigetére”, Gradora!

Value 19 900 Ft
Discount -40 %
Teljes ár: 11 990 Ft
1800 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Program:
Indulás 2015.július 24-én (pénteken) 22:00-kor Budapest - Hősök tere – Műcsarnok oldalában lévő parkolóból. Egyéb felszállóhelyek: Siófok (Tesco parkoló) – kb. 00:30 (csörgünk előtte)
Felszállási lehetőség Szegeden, Kecskeméten is + 3 000 Ft felárral.

Éjszaka folyamatos utazás, pihenőkkel. Érkezés a szombat reggeli órákban.

Grado a Trieszti–öbölben, az olasz Adria Magyarországhoz legközelebb eső részén található, amolyan kis Velenceként tartják számon lagúnáival, hangulatos utcáival. Só- és jódtartalmú levegője, a tengervíz só koncentrációja, termálvize, s egészséges természeti környezete miatt évszázados hagyományokra visszatekintő klimatikus gyógyhely, napjainkban pedig egy kulturált, de kisvárosias jellegét megőrzött, tengerparti üdülőhely. A szolgáltatás minősége és a tiszta környezet alapján méltán nevezik Grado-t „Európa kék zászlajának”. Ferenc József császár rendeletével 1892-ben minősítette Gradót fürdőhelynek.
A több kilométer hosszú homokos strand mellett vonzerőt jelent a román kori alapokra épült városka számos látványosságaival (Szent Eufémia Bazilika, Santa Maria delle Grazie Bazilika, Baptisterium, Lapidarium, Citta Giardino), templomaival, régi épületeivel, keskeny utcácskáival.


Grado fő strandja a Spiagga Principale fizetős (kb. 2-3 Euro), aranyhomokos, kék zászlós, a város keleti részén fekszik: számos sportolási, kikapcsolódási lehetőséget, medencéket, szaunát, wellness-szolgáltatásokat, konditermet, víziparkot kínál. A nyugati Spiazza Azzurra ingyenes szabadstrand. A tengerpart mellett Grado gyógyfürdőiről is híres: a Spiagga Principale mellett lévő termálfürdőkben homokkúrákat, és víz alatti masszázst is igénybe lehet venni.
Sekély víze miatt különösen alkalmas gyermekek és úszni nem tudók számára is.
Az egész napot a szabad strandon töltjük, napozással, fürdőzéssel, vízi sportolással, de kikapcsolódásként, akinek kedve van meglátogathatja a település ódon belvárosát, vagy múlathatja az időt egy-egy hangulatos étterem vagy koktélbár teraszán, megkóstolhatjuk az olasz gelatot - fagyit is.

Ha már kellően lebarnultunk és feltöltődtünk a tenger látványával, hazaindulás előtt még egy kellemes nyárestét tölthetünk el a szigeten, szép nyári szombatunkat megkoronázva. Sétálhatunk a város középkori hangulatú utcáin, a kikötőben megcsodálhatjuk a mai modern vitorlásokat és jachtokat, esetleg egy ízletes olasz vacsorával búcsúzhatunk el a szigettől.

Hazaindulás kb. 22:00-kor, visszaérkezés a reggeli órákban.
Éppen ezért Grado szigetét minden olyan utasunknak ajánljuk - legyen az kisgyermekes család, sportkedvelő baráti társaság, szórakozni vágyó emberek -, akik nyári hétvégéjüket, szabadidejüket színvonalas, de mégis eredeti hangulatú helyen szeretnék eltölteni.

Ár tartalmazza: utazást busszal, csoportvezetőt (idegenvezető nincs, mert szabadprogram van), adót, Áfát.
Főstrandra a belépő kb. 3 Euro, a többi ingyenes.

Tudnivalók: A kényelmes utazás érdekében javaslunk nyakpárnát és kistakarót a buszra hozni, melyet a buszban lehet hagyni napközben. Javaslunk még egy kistáskát hozni, amiben a szükséges strandfelszerelés van összekészítve, mert a buszba a sofőrök pihenőideje miatt napközben nincs lehetőség a visszajárkálásra.

Most fizetendő: 1 800 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Engedély szám: U-001630


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Las Palmeras Travel
Cég
Las Palmeras Travel
Website
laspalmeraskft.com
Phone
(06-70) 701-0900

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!