Iratkozz fel hírlevelünkre!

A világ kicsiben! Minimundus – Klagenfurt - Wörthi-tó - Pyramidenkogel ausztriai buszos utazás 1 főnek 19.990 Ft helyett 14.990 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható July 7., 2018-ig!

Az utazás programja:

Elutazás július 7-én, hajnali 1 órakor a Blaha Lujza térről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Klagenfurtig, Karintia székhelyéig.
A város határában található a MINIMUNDUS-t keressük fel elsőként. Itt várja a látogatókat az a park, ahol nemcsak Ausztria, hanem Európa, sőt a Világ számos nevezetességét tekinthetjük meg kicsinyített változatban. Mintegy 150 modellt láthatunk egy helyen, köztük híres épületeket, vonatokat és hajókat. Mintha egy világutazáson vennénk részt! A látnivalók között felfedezhetjük a Halász-bástyát és a Mátyás templomot is. A látogatás során megtudhatjuk azt is, hogy honnan jött az ötlet?

Value 19 990 Ft
Discount -25 %
You Save 5 000 Ft
14 990 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Hogy kipihenjük magunkat a „világkörüli út” után, egy kellemes strandon nyújtózhatunk egyet, vagy a Wörthi-tó vízében hűsíthetjük le magunkat, mely nyáron a 25 °C-ot is elérheti. Mindeközben érezhetjük a környező hegyek ölelését és a hófödte csúcsokban gyönyörködhetünk. A strandolás után szabadidő áll rendelkezésre Klagenfurtban, melynek keretében egyénileg lehet bejárni a város üzleteit vagy egy vacsorát elfogyasztani. Akinek kedve van, az idegenvezetővel fedezheti fel a várost. A napot a Pyramidenkogel nevű kilátótorony (70 méter magas) felkeresésével fejezzük be, ahonnan a tóra és a környékre nyílik páratlan panoráma. Különlegessége: 52 méter magasságból indul az a csőcsúszda, amelyben 120 méter megtétele után érkezhetünk a kilátó aljába. Programunk végeztével (20 óra körül) elindulunk hazafelé.

Várható visszaérkezés Budapestre hajnalban (4-5 óra között).

Egyéb költségek:

- Helyszíni költségek (kb. 30,- €)

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően fizetendő)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 1.180,- Ft/fő


Az utazás időpontja 2018.  július 07-08.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 0:30 órától a Blaha Lujza téri parkolóban

Elutazás: 1.00 órakor

Egyéb költségek:

- Helyszíni költségek (kb. 30,- €)

- Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően fizetendő)

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Biztosítás: 1.180,- Ft/fő


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Kft.
Cég
Neoline Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!