Iratkozz fel hírlevelünkre!

A nyár káprázatos programja a debreceni Virágkarnevál és Hídivásár. Buszos egynapos kirándulás augusztus 20-án Debrecenbe és a Hortobágyra 1 főnek 9.900 Ft helyett 6.990 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. augusztus 20.-ig!

DEBRECEN – HORTOBÁGY káprázatos virágkarnevál és Hídi vásár.

A nyár legszínpompásabb programja a debreceni Virágkarnevál. Idén már 52. alkalommal kerül sor a felvonulásra, a Petőfi tértől a belvároson át a Nagyerdei Stadionig. Egészen kora reggel indulunk autóbusszal Budapestről, hogy ebben a különleges programban minél inkább részünk lehessen, hiszen a felvonulás reggel fél nyolckor veszi kezdetét. A rendkívül látványos menetet kerékpárosok, veterán autók, motorkerékpárok felvonulása nyitja, mazsorett csoportok színesítik, majd pedig következnek a virág kocsik, melyek közül hagyományosan az első a Szent Korona. A nyitó kocsi után következik Debrecen város gyönyörű kocsija és még 13-15 különböző tematikájú káprázatosan díszített kompozíció. A felvonulást tánc és folklór csoportok, zenészek varázsolják még színvonalasabbá.

Az ünnepi program végeztével felkeressük a Déri Múzeumot és megtekintjük a Munkácsy Trilógia két kiállított darabját, a Krisztus Pilátus előtt és Ecce Homo alkotásokat. Munkácsy Mihályt, a magyar festészet kivételes tehetségű és különleges sorsú egyéniségét a Krisztus Pilátus előtt, a Golgota, majd a legkésőbb elkészült Ecce Homo világszerte ismert festővé tette. A múzeum állandó kiállításával is várja az érdeklődőket. Az államalapítás ünnepére való tekintettel a belépés ingyenes. Debreceni látogatásunkat követően tovább utazunk Hortobágyra, ahol már javában tart a messze földön híres Hídivásár. Érdemes elvegyülni, gyönyörködni, vásárolni, mert kiváló minőségű, értékes népművészeti termékek ritkán látható gazdag választékával találkozunk. A vásár alatt is nyitva van és látogatható a Pásztormúzeum, a Pusztai Állatpark és a Madárkórház is, a szabadidőre ezeket is jó szívvel ajánljuk. 

A program végeztével hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Eredeti ár: 9 900 Ft
Kedvezmény: -29 %
Teljes ár: 6 990 Ft
700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást, felsőkategóriás autóbusszal,

-  idegenvezetést

- a szervezés díját.

Belépő:
- Déri Múzeum: Munkácsy Mihály Krisztus Pilátus előtt és Ecce Homo műveivel és állandó kiállítással várja az érdeklődőket.
Az államalapítás ünnepére való tekintettel a belépés ingyenes.

 A kirándulásra javasolt felszerelés: kényelmes cipő, sapka, ernyő, esetleg esőkabát, hideg étel, kb. személyenként 1,5-2 l folyadék.

Az akciós utazás időpontja 2018. augusztus 20.

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.290 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Polgár u. 8-10. „E” épület  alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Indulás:

4:45 Déli Pályaudvar előtt (a Krisztina krt. metróval szemközti oldalán)
5:00 Blaha Lujza tér (Europeum hotel melletti buszöbölben)

Vidéki felszállási lehetőségek:

-  Szilas Pihenőhely, M3 autópálya, Shell benzinkút, 12 km,

-  Kerekharaszti Pihenőhely, M3 autópálya, MOL benzinkút, 51 km,

-  Rekettyés Pihenőhely, M3 autópálya, MOL benzinkút, 106. km,

-  Geleji Pihenőhely, M3 autópálya, Shell benzinkút, 142 km,

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. Kérjük jelezze, amennyiben biztosítást is szeretne kötni. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 
Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Weboldal
pannoniatravel.hu
Telefonszám
(06-30) 592-6107
Szolgáltatás helye
1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!