Iratkozz fel hírlevelünkre!

A Dunántúl Athénja - Pápa, egynapos szeptemberi kirándulás fürdőzéssel a Várkertfürdőben 1 főnek 10.990 Ft helyett 6.990 Ft, most fizetendő 1.050 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 12., 2021-ig!

A harmincnégyezer lakosú Pápa Magyarország egyik legszebb barokk városa, amit gyakran a Kisalföld Athénjaként is említenek. A városiasodásban jelentős szerepet játszottak a szerzetesrendek és az itt letelepülő nagybirtokos családok, elsősorban az Esterházyak. A protestánsok tanai szinte a reformáció kezdetétől hódítottak a városban, ez a város lett a protestantizmus harmadik legjelentősebb dunántúli központja. A Főtér és környéke mai napig megőrizte patinás hangulatát, templomai, múzeumai, iskolái a város régi dicsőségéről árulkodnak. A kastély melletti parkban gyönyörű természeti környezetben találjuk a Várkertfürdőt. A Termálfürdő külső és belső medencéi és sokszínű attrakciói egész évben kikapcsolódást, feltöltődést és gyógyulást kínálnak. A pihenésre, feltöltődésre vágyók, valamint a gyógyulás céljából érkező vendégeink ugyanúgy megtalálják a számításaikat, mint a gyermekkel érkező családok. A mai napot a fürdőzésjegyében töltjük el, de előtte néhány kihagyhatatlan látnivaló megtekintésére invitáljuk az érdeklődőket.

Value 10 990 Ft
Discount -36 %
Teljes ár: 6 990 Ft
1050 FtVedd meg most!
Give it as a gift
Share with others

Az utazás programja:

Pápára érkezve egy kis városnézés keretében ismerkedünk a látnivalókkal. Természetesen nem hagyjuk ki a gyönyörűen felújított Esterházy kastély meglátogatását sem. Egy tárlatvezetés során a látogatók bepillantást nyerhetnek a barokk főúri élet hétköznapjaiba és a megelevenedett múlt különleges élményében részesülhetnek. Megidézzük az egykor itt élt grófok és grófnők világát. A főúri enteriőr terek mellett a vezetés része a város történetéről szóló film és a kastély kápolnájának megtekintése is. Egy teljesen új látnivalója a városnak a Pannonia Reformata Múzeum. A sajátos építészeti adottságokat kihasználva az Ótemplomban alakították ki ezt a kiállítást, és egyben a felújított Ótemplomban is gyönyörködhetünk. Azoknak, akik részt vesznek a programon szintén lesz lehetőségük a fürdőben kikapcsolódni, élvezni a fürdőzést. Ehhez egy négy órás fürdőjegy vásárlása kedvezményt is biztosít. Természetesen az egész napot lehet a fürdőben tölteni, vagy a közös program után a város további látnivalóit egyénileg felkeresni. Ehhez a városnézés idején adunk ötleteket.

Belépők: kb. 3.500,- Ft/fő + fürdő belépő: egész napos 3.100,- Ft/fő, 4 órás: 2.500,- Ft/fő.

Visszaindulás Budapestre 17-18 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Belépők


Az utazás  időpontja  2021. szeptember 12.

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 5.940 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Az utazással kapcsolatban mindenkinek saját felelőssége, hogy megfeleljen az éppen aktuális kormány előírásoknak, feltételeknek. (oltási igazolvány). Kérjük erről még az utazás előtt tájékozódjon.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7.00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 7.30 óra

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- BelépőkAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!