Iratkozz fel hírlevelünkre!

A Dunántúl Athénja - Pápa, egynapos szeptemberi kirándulás fürdőzéssel a Várkertfürdőben 1 főnek 10.990 Ft helyett 6.990 Ft, ebből most fizetendő 1.050 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható September 12., 2021-ig!

A harmincnégyezer lakosú Pápa Magyarország egyik legszebb barokk városa, amit gyakran a Kisalföld Athénjaként is említenek. A városiasodásban jelentős szerepet játszottak a szerzetesrendek és az itt letelepülő nagybirtokos családok, elsősorban az Esterházyak. A protestánsok tanai szinte a reformáció kezdetétől hódítottak a városban, ez a város lett a protestantizmus harmadik legjelentősebb dunántúli központja. A Főtér és környéke mai napig megőrizte patinás hangulatát, templomai, múzeumai, iskolái a város régi dicsőségéről árulkodnak. A kastély melletti parkban gyönyörű természeti környezetben találjuk a Várkertfürdőt. A Termálfürdő külső és belső medencéi és sokszínű attrakciói egész évben kikapcsolódást, feltöltődést és gyógyulást kínálnak. A pihenésre, feltöltődésre vágyók, valamint a gyógyulás céljából érkező vendégeink ugyanúgy megtalálják a számításaikat, mint a gyermekkel érkező családok. A mai napot a fürdőzésjegyében töltjük el, de előtte néhány kihagyhatatlan látnivaló megtekintésére invitáljuk az érdeklődőket.

Value 10 990 Ft
Discount -36 %
Teljes ár: 6 990 Ft
1050 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

Az utazás programja:

Pápára érkezve egy kis városnézés keretében ismerkedünk a látnivalókkal. Természetesen nem hagyjuk ki a gyönyörűen felújított Esterházy kastély meglátogatását sem. Egy tárlatvezetés során a látogatók bepillantást nyerhetnek a barokk főúri élet hétköznapjaiba és a megelevenedett múlt különleges élményében részesülhetnek. Megidézzük az egykor itt élt grófok és grófnők világát. A főúri enteriőr terek mellett a vezetés része a város történetéről szóló film és a kastély kápolnájának megtekintése is. Egy teljesen új látnivalója a városnak a Pannonia Reformata Múzeum. A sajátos építészeti adottságokat kihasználva az Ótemplomban alakították ki ezt a kiállítást, és egyben a felújított Ótemplomban is gyönyörködhetünk. Azoknak, akik részt vesznek a programon szintén lesz lehetőségük a fürdőben kikapcsolódni, élvezni a fürdőzést. Ehhez egy négy órás fürdőjegy vásárlása kedvezményt is biztosít. Természetesen az egész napot lehet a fürdőben tölteni, vagy a közös program után a város további látnivalóit egyénileg felkeresni. Ehhez a városnézés idején adunk ötleteket.

Belépők: kb. 3.500,- Ft/fő + fürdő belépő: egész napos 3.100,- Ft/fő, 4 órás: 2.500,- Ft/fő.

Visszaindulás Budapestre 17-18 óra körül.

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Belépők


Az utazás  időpontja  2021. szeptember 13.

Most fizetendő 1.050 Ft, a fennmaradó 5.940 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 7.00 órától a Blaha Lujza tér Corvin áruház előtti parkoló
Indulás: 7.30 óra

Az ajánlat tartalma:

- utazás autóbusszal

- utaskísérő

- szervezés díja

Egyéb költségek:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- BelépőkAz ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Website
kalandozastravel.hu
Phone
(06-1) 317-1256
Address
1075 Budapest, Síp utca 4.

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!