Iratkozz fel hírlevelünkre!

8 éves a Prágai Sörfesztivál - Valami, amit nem lehet kihagyni! Utazás 1 fő részére most kedvező áron 18 990 Ft helyett 10 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 650 Ft! Dátum: 2015. május 15-17-ig!

Akció kép
Az ajánlat beváltható May 17., 2015-ig!

Mi vár rád?
• 17. nap a legjobb cseh sörfőzdék, szakácsok, hentesek és pékek
• Több, mint 100 márka kiváló minőségű cseh sör
• Varázslatos prágai légkör
• Cseh és a nemzetközi konyha specialitásai, nem csak a sör
• Élő zene és vidám hangulat minden nap
• 4000 ülőhely

Value 18 990 Ft
Discount -42 %
Teljes ár: 10 990 Ft
1650 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Share with others

A Cseh Sörfesztivál az egyik legismertebb és legnépszerűbb esemény Csehországban és Prágában is egyaránt. A fesztivál minden évben május elején kerül megrendezésre Prága belvárosában és ez az egyik legnagyobb sörfesztivál Csehországban.

A Cseh Sörfesztivál népszerűsége évről évre nő és az egyik legjobb sörfesztiválok között tartják számon Európában es a világon. A fesztiválon a látogatóknak lehetőségük lesz a legfinomabb tradicionális söröket és ételeket megkóstolni. A fesztivál ideje alatt a legjobb tradicionális cseh sörök és ételek fogják a főszerepet kapni és több mint 100 féle kiváló cseh sör közül tudnak majd a látogatók választani.

A 17 napig tartó sörfesztiválon Prágában nem csak a tradicionális cseh söröket, de a legfinomabb kézzel készített cseh ételeket és frissen sütött finomságokat is lehetőséged lesz közelebbről megismerni. Ebből az alkalomból a fesztivál idején rengeteg más program is vár majd. A sörfesztivál ideje alatt a jó hangulatot a különböző élő koncertek és programok fogják biztosítani az érdeklődőknek.

Program:
Indulás 2015. május 15-én 23:45-kor Budapestről, a Hősök teréről (Műcsarnok oldalában lévő parkoló). Egyéb felszállóhely Szegeden és Kecskeméten lehetséges (transzferdíj + 3 000 Ft). Utazás a történelmi Csehországba rövid pihenőkkel. Érkezés Prágába a reggeli órákban.

Délelőtt mindenkinek lesz lehetősége egyénileg, szabadprogram keretében megismerkedni a varázsaltos Prágával.


A misztikus Prágát gyakran hívják „száztornyú városnak”, „arany városnak”, vagy egyszerűen a városok királynőjének. Prága történelmi központját az UNESCO Világörökség részévé nyilvánították. A hely számos látnivalót kínál. Megismerkedhetünk a Vencel-térrel, Prága Újvárosának kereskedelmi és kulturális központjával és Prága szívével, ami nem más, mint a lélegzetelállító Óvárosi tér.

A Károly-híd és a Vencel tér között helyezkedik el és turisták ezrei látogatják meg, hogy megcsodálják a gazdag történelméről híres teret. Itt találhatóak Prága legjelentősebb nevezetességei is, mint például a gótikus Tyn-templom. Megtekinthetjük a Városházát az Asztronómiai Órával, az Orlojjal. Építője Hanus óramester 1490-ben átalakította az óraművet, mely a legenda szerint olyan szép lett, hogy a tanácsurak megvakíttatták, nehogy másnak is ehhez hasonló remekművet készítsen.


Láthatjuk a 65 méteres Lőportornyot, ami kapuként szolgál a királyi úthoz, amely az óvároson keresztül, a Károly-hídon át a várba vezet.
Átsétálhatunk a 30 barokk szoborral díszített Károly-hídon, Prága legrégebbi hídján.
Csodás látványosság a Hradzin (vár és környéke) és a Kisoldal. A három udvarból álló prágai várnak kereken 60 épülete van. A vár első virágkorát IV. Károly idején élte. A fejlődés újabb csúcspontját jelentette II. Rudolf, aki számos jelentős tudóst, művészt, alkimistát hívott az udvarába és hatalmas gyűjteményeket hozott létre. Prága évszázadokon át a titokzatos szabadkőművesek egyik európai fellegvára is volt, otthont adott az aranycsináló alkimistáknak. Prágai várban megmaradtak a különböző történelmi korokból származó templomok, kápolnák és tornyok.
Köztük van a Szent Vitus-székesegyház, mely a 14. században épült monumentális építmény, szűk várudvarra van beszorítva, melytől látványa még monumentálisabb, a ránk meredő torz formájú vízköpők, pedig misztikus és hátborzongató hangulatot ébresztenek bennünk. Hradzsin terével csodálatos, monumentális nyitott tér tárul szemünk elé a várfalakon kívül. Számos előkelő rezidencia épült itt. Prága egyik büszkesége a Királyi palota lenyűgöző méreteivel, csodálatos bordás boltozatával. A bejárat előtt állva csodáljuk meg az óriási szobrokat vagy fotózkodhatunk a mozdulatlanul álló őrökkel.

A híres prágai sörfesztivál már 12:00-től kezdetét veszi a Letna Parkban a belvárosban, így mindenki kedvére oszthatja be a városnézésre és a sörfesztiválra – sörivásra szánt időt. A fesztiválon estig maradunk.
Hazaindulás 10:00 óra tájban. Érkezés Budapestre a hajnali órákban.
Az időbeosztás az időjárás függvényében változhat.

Most fizetendő: 1 650 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Fontos információk:
A sörfesztivál nyitva tartása: 12:00 – 24:00-ig
Belépő: 45 CZK
1 CZK = kb. 12 Ft.
15 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés!
Fogyasztását a helyszínen váltott, bármikor feltölthető Beer Card (Sör Kártya) segítségével tudja rendezni. 1 korsó sör ára kb. 45 CZK = kb. 500 – 550 Ft.

Javasoljuk a cseh korona váltását, de általában bármely bankkártyával fel lehet tölteni a Sör Kártyát.

Sörfesztivál helyszíne: Letna Park

A buszon Prága térképet fogunk kiosztani, de javasoljuk, hogy előzetesen mindenki tájékozódjon, hogy mit szeretne esetlegesen megnézni a városból és mi merre található.
A sörfesztiválon sok hely van, de akik helyet szeretnének foglalni, azok az alábbi linken tehetik meg előzetesen (Booking): http://www.ceskypivnifestival.cz/en/czech/prague-2014/#p-czech-prague2014-w5


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Las Palmeras Travel
Cég
Las Palmeras Travel
Website
laspalmeraskft.com
Phone
(06-70) 701-0900

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!