Iratkozz fel hírlevelünkre!

5 napos buszos utazás 1 főnek Toscanaba, Olaszország műemlékekben, szépségben leggazdagabb tájaira, 3 * szállodai elhelyezéssel, félpanzióval 115.000 Ft helyett 86.990 Ft-ért. Most fizetendő 8.700 Ft.

Akció kép
Az ajánlat beváltható 2018. május 19.-ig!

Élvezze a táj lenyűgöző szépségét, a városok hangulatát, a természet változatosságát! Toscana, Olaszország műemlékekben, szépségben leggazdagabb tája. A páratlan szépségű táj, a szebbnél szebb városok, kiváló konyha, jó borok ez maga Toscana, sokaknak ez maga Itália.

Az utazás során felkeresett városok: FIRENZE – PISA – VOLTERRA – SIENA - SAN GIMIGNANO

Eredeti ár: 115 000 Ft
Kedvezmény: -24 %
Teljes ár: 86 990 Ft
8 700 FtLemaradtál?
Írj nekünk!

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Oszd meg másokkal is!

Az utazás programja:

1. nap: Kora reggel indulunk autóbusszal Budapestről, és a megadott helyszínekről. Szlovénián keresztül utazunk, több megállóval Montecatini Termébe, Firenze kapujába. (kb. 950 km)  Elfoglaljuk szállásunkat, ahol elköltjük közös vacsoránkat. A szálloda közelsége lehetővé teszi az esti egyéni városi sétát és szabadprogramot.

2. nap:  A korai reggeli elfogyasztását követően egész nap Toscana ékkövét, a reneszánsz bölcsőjét, Firenzét fedezzük fel. Lehetőségünk lesz részt venni a helyi idegenvezető által vezetett városnéző sétán. A városnéző sétánk során kívülről megtekintjük a San Lorenzo Bazilikát, amely a Medici család temploma és temetkezési helye, a Santa Croce templomot Galileo és Michelangelo nyughelyével, és a lenyűgöző Santa Maria del Fiore székesegyházat, a finom művű bronzkapuiról híres keresztelő kápolnát, az egykori városi tanács épületét a Palazzo Vechhio-t és a világ talán legismertebb hídját, az Arno folyón átívelő Ponte Vecchio-t. A közös sétát követően szabad program keretében felkereshető a világ egyik építészeti csodája, a Brunelleschi kupolája, vagy a világhírű Uffizzi képtár is. A firenzei napunk végén buszunkkal felmegyünk a város déli oldalán fekvő dombjára, hogy a Michelangelo térről élvezhessük a városra nyíló csodás panorámát. Itt apró meglepetéssel kedveskedünk az úton részt vevőknek. Búcsút véve Firenzétől visszautazunk montecatini terme-i szállásunkra és elfogyasztjuk vacsoránkat.

3. nap:  Kora reggel indulunk Volterrába, mely középkori hangulata és titokzatossága miatt válhatott az Alkonyat című film egyik fő helyszínévé. Városnéző séta és rövid szabadidő után csodás toszkán tájon át érjük el San Gimignano-t, melynek híres sziluettje a dombtetőre épített, égbenyúló középkori lakótornyai miatt már távolról felismerhető. Idegenvezetőnk által tartott közös séta és szabadidő után továbbutazunk, hogy megcsodáljuk Siena kagyló alakú középkori főterét és a város színeivel, fekete és fehér márvánnyal burkolt Sienai Dómot. Még útközben felkeresünk egy ún. „agriturismo”-t, vagyis családi gazdaságot, ahol a vendéglátóink által készített és kínált chianti-t, habzóbort, extra szűz olívaolajat és sajtot kóstolhatunk és vásárolhatunk meg. A nap végén visszatérve jól ismert szállásunkra elfogyasztjuk vacsoránkat.

4. nap:  A reggeli és a szállásunkról történő kijelentkezés után elindulunk Pisa–ba, ahol a Csodák terén megnézzük a keresztelő kápolnát, a székesegyházat és a híres ferde tornyot. A szabadidőt követően továbbutazunk Padovába, ahol a szállás elfoglalását követően egy városnéző séta keretében nézzük meg a látnivalókat a Prato della Valle parkban, majd a Szent Antal bazilikát tekintjük meg, természetesen Donatello Gattamelataról készült lovas szobra sem maradhat ki a látnivalókból.

A program részeként, búcsúvacsoránkat egy kellemes padovai étteremben költjük el.

5. nap: Reggeli után utazás haza, útközben megálló Aquileiaban. A mozaikjairól híres kora keresztény bazilika felkeresése a programunk. A program végeztével hazautazás, útközben megállunk a híres „fánkos” pihenőnél Trojane-ban.

Érkezés Budapestre az esti órákban.

Az utazás időpontja: időpontja: 2018. május 19-23. (szombattól szerdáig), a pünkösdi ünnepi hétvégén

Most fizetendő 8.700 Ft, a fennmaradó 78.290 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

A részvételi díj tartalmazza:

- autóbuszos utazást,
- háromcsillagos szállást,
- félpanziós ellátást,
- magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- szervezés díját,
- és egy meglepetést.

Kötelezően külön fizetendő:

 • ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő,
 • 1,5 % kötelező útlemondási biztosítás, amely a részvételi díj és az esetleges egyágyas felár után fizetendő,
 • egyágyas felár: 28.500 Ft,

A fenti összegek az utazási irodában fizetendők.

 • városi behajtási és parkolási díjak, és idegenforgalmi adó: 50 €/fő.

A fenti díj a foglalási díjakat is tartalmazza, amelynek összege a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő.

Külön fizetendő díjak és belépődíjak:

 • firenzei helyi idegenvezetés: 12 €/fő, a magyar nyelvű helyi idegenvezető idegenvezetésével,
 • Firenze Keresztelő kápolna: 10 €/fő,
 • Uffizi képtár: 18 €/fő,
 • Uffizi képtár  a firenzei tartózkodásunk alatt ingyenesen látogatható. Mindenki egyénileg tudja a képtárat megtekinteni, idegenvezetés nélkül. Az ingyenességre való tekintettel akár 2-3 órás sorban állásra is lehet számítani, mivel nincs lehetőség előzetes csoportfoglalásra.
 • Siena Dóm: 6 €/fő,
 • Aquileia bazilika: ingyenes
 • San Gimignano Régi városháza és torony: 10 €/fő.

A díjak a buszon az idegenvezetőnek fizetendő, időközben változhatnak.

Indulás:

5:45 Hősök tere (Műcsarnok melletti buszparkoló, Dózsa György 90.)
6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
6:20 Batthyány tér 7. (a villamosmegállónál)
Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt.

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km
 • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
 • Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
 • Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
 • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

A felszállási lehetőség időpontjáról irodánkban érdeklődjön.

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. Kérjük jelezze, amennyiben biztosítást is szeretne kötni. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.
A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537


Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.


Szolgáltató – Pannonia Program- és Utazási Iroda
Cég
Pannonia Humana Kft
Weboldal
pannoniatravel.hu
Telefonszám
(06-30) 592-6107
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I em.11/A

Lemaradtál?

Legnépszerűbb akcióinkat megismételjük!
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Bejelentkezés

Ha már regisztrált az oldalunkra, jelentkezzen be!